דניאל מצליחה להבריח את כולן מאיתן - שאפו לה. שוב, הן ידעו שהן נכנסות לתוכנית שהמטרה שלה להשיג את איתן, קרן מנסה אסטרטגיות ולא מצליחה, זה לא מעיד דבר על דניאל.
הוא טומן לך!! אני יודעת בוודאות שהוא פעיל-כספית ופיזית, ומפעיל אחרים! הוא מדבר ככה, כדי שיחשבו שהוא לא עושה כלום, והוא הניח לזה. אל תפלי לפח הזה!!! הוא שם-קונה לבת שלו את המליון בלי הפסקה
../images/Emo243.gif אני חייבת להבין משהו: קרן כל הזמן
טוענת שהיא לא מרגישה במשחק ולא בתחרות והכל בשבילה זה החיים האמיתיים אז: גם בחיים האמיתיים היא קופצת למיטה של גבר דקה אחרי שהוא היה עם מישהי אחרת ואמר בפירוש שהוא מעדיף אותה? לא ברור לי ואשמח לתשובות
בבית הזה זכויות שוות לכולן../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
להזכירכן...קצת פרופורציות. חוץ מזה רצית שהיא תברח מהסוויטה?ההתנהגות שלה היתה לגמרי לגיטימית כחלק מן המשחק. איתן עוד לא כלב קשור ברצועה....עדיין לא. משהוא קרה שם לרצון החופשי של הבנות...המשחק התחרותי עדיין נמשך...למרות הכל. למרות שהפודל כבר קשור לדוברמן..
דניאל נאחזה בשביב התקווה שמה שאורטל סיפרה לה הוא לא נכון <הנוסח של אורטל היה מבלבל כדי לא לפגוע בדניאל> עכשיו ששתיים כבר סיפרו לה מה צעקו... אין לה לאן לברוח. דניאל שאלה שאלת "וידוא הריגה".