בהחלט - קונילמל במיטבו
ר רינתי77 Active member 11/8/11 #39 מצאתי משהו שיוני יכול להקדיש לאתי http://www.youtube.com/watch?v=Byptu3cjB-4
ל לונדרון New member 11/8/11 #50 ../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif אשר עוברות על תקנון האתר. הגולשים מתבקשים לשמור עליו ולהשתמש בשפה ראויה.
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif אשר עוברות על תקנון האתר. הגולשים מתבקשים לשמור עליו ולהשתמש בשפה ראויה.
ק קייזר סוזי New member 11/8/11 #47 ../images/Emo240.gif עד כדי כך משעמם שם בוילה שאין לאף אחד עדכונים?
ר רגע רק רגע Active member 11/8/11 #70 עכשיו... ענבר מעריכה את לירון מה זאת הקשקשת הזאת? כל פעם שמישהי יוצאת מהוילה... הן "מעריכות" אותה, אבל בזמן השהות... ת'מוות עשו להן
עכשיו... ענבר מעריכה את לירון מה זאת הקשקשת הזאת? כל פעם שמישהי יוצאת מהוילה... הן "מעריכות" אותה, אבל בזמן השהות... ת'מוות עשו להן
ר רגע רק רגע Active member 11/8/11 #74 סוזי, אני עצבני רצח... לא מספיק שהכתיבה קשה לי (מלא קוצים של סברס בידיים), אני צריך לשמוע על ההערכה הרבה שענבר וקרן רוחשות ללירון . אני שונא לקק למצלמות.
סוזי, אני עצבני רצח... לא מספיק שהכתיבה קשה לי (מלא קוצים של סברס בידיים), אני צריך לשמוע על ההערכה הרבה שענבר וקרן רוחשות ללירון . אני שונא לקק למצלמות.
ק קייזר סוזי New member 11/8/11 #82 נשמה, סוכר תפרגן בסברס. אל תהיה עצבני.. Karma Is a Bitch. איך אמרו במונטי פייטון? *כה אמרה החצי מרוקאית *
נשמה, סוכר תפרגן בסברס. אל תהיה עצבני.. Karma Is a Bitch. איך אמרו במונטי פייטון? *כה אמרה החצי מרוקאית *