חחחחחח
ק קייזר סוזי New member 11/8/11 #76 ../images/Emo41.gifאויש איזה מרגש.. ענבר וקרן בזמן איכות קרן עוזרת לענבר להתכונן לדייט ומאפרת אותה. היא מאוד מרגישה בטוחה בזה שזו ענבר. היא רק לא יודעת מה יכול להיות אם במקרה בטעות איתן יביע עניין בענבר.
../images/Emo41.gifאויש איזה מרגש.. ענבר וקרן בזמן איכות קרן עוזרת לענבר להתכונן לדייט ומאפרת אותה. היא מאוד מרגישה בטוחה בזה שזו ענבר. היא רק לא יודעת מה יכול להיות אם במקרה בטעות איתן יביע עניין בענבר.
ר רגע רק רגע Active member 11/8/11 #83 מנפח בלונים לכבוד המאורע ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
ר רגע רק רגע Active member 11/8/11 #97 לא בלונים...משהו אחר הרבה יותר כבד ../images/Emo123.gif תראה ת'לינק ששמתי בתגובה על השיר של הפייטונים
לא בלונים...משהו אחר הרבה יותר כבד ../images/Emo123.gif תראה ת'לינק ששמתי בתגובה על השיר של הפייטונים
ר רגע רק רגע Active member 11/8/11 #119 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סורי... זה העצבים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סורי... זה העצבים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ר רגע רק רגע Active member 11/8/11 #102 בעיקר ניפחה לי ת'מח... כמה הבחורה מדברת. דיקסי (הכלב שלה) מסתובב בוילה עם אטמי אוזניים
N noaxxx New member 11/8/11 #115 ../images/Emo6.gif די, אני בעבודה... אתה לא יכול להצחיק אותי ככה, שקט כאן
ע עירקי מצחיק New member 11/8/11 #94 ביליק אל תתפלאי אם היום יוזעק אמבולנס לוילה לאסוף את איילת ואתי לבית החולים הקרוב להם אברבאנאל