שרשור צהריים

andy181

New member
לפחות אם גב וקרן יזכו אני אזכה לא לראות

את שניהם במשך 24 שעות, גם משהו :)

מוני וצבייה (כך הם קוראים לעצמם)

למרות האיפור והבגדים המזעזעים , איתן לא מפסיק לנשק את דניאל.....

da26

New member
ראיתי פה בכמה מקומות התייחסות לרמאות של דניאל

מול הכבלים (??) מישהו יודע במה מדובר ואיך אפשר לעשות את זה ?

SHELGIA21

New member
ראיתם בוואלה? קרן וגב הזוג כי מרגש../images/Emo269.gif../images/Emo46.gif

כמה מטומטמים הם חושבים אותנו הצופים?

קרן ידעה לתפוס גבר כי ידעה שכך תשרוד

את המשחק, בושה שהיא עוד בוילה וכולם יודעים שמי שמסמס לקרן אלו אוהדים של גב כי הרבה לפניי שהוא בא היא הייתה מועמדת להדחה מספר פעמים. כשגב נכנס לוילה לא נשכח שליהי נדלקה עליו וקרן החברה"המתוקה" שכנעה אותה לחזור לבן. קרן הנחש הבינה שרק בשביל להתקדם במשחק ולזכות במיליון חובה עלייה להיצמד לגב בכל מחיר וכך עשתה. אנשים חושבים שהיא חזקה ואוהבים אותה ומצביעים לה , אנשים טועים מצביעים לה רק בגלל גב ולא בזכות עצמה ולאורטל מצביעים כי אותה באמת אוהבים. אם אורטל לא תזכה זה יהיה פשוט עלוב , לא ישר ומבאס רצח.

חחחח קרן ממש מרגשת עוברת מאחד לאחד

אורן חבר של איתן אמר:" אני לא מבין איתן איך זה שהיא כל כך רצתה אותך ואיך שגב נכנס היא פתאום רוצה אותו". מה שאומר שקרן לא רק שלא יודעת לכבד חבר או חברה את עצמה היא גם לא יודעת לכבד ועם עובדות לא מתווכחים.

anonimit75

New member
אורטל ??? מה היא הביאה לתוכנית חוץ משעמום ?

קשר מוזר עם אורן ובכי על שטויות...

חחח קרן וגב לא זוג קרן נמרחת על כל דבר שנקרא

גבר בשביל לשרוד במשחק ואורטל הביאה טוב לב, עדינות, לא התלכלה , לא ריכלה כל היום וכל הלילה.

anonimit75

New member
קרן מקסימה. אני בכלל לא מסכימה איתך !!!

גם אורטל מקסימה אבל בתוכנית הזאת היא לא הביאה כלום. פשוט היתה משעממת

anonimit75

New member
ואורטל לא נמשכה לאורן אבל לקראת הגמר מתנשקת

איתו ...נו באמת...בכל אופן, כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה. אני מאמינה ברגש של שתיהן ,דרך אגב...וזה לא סותר את העובדה ששתיהן קצת משחקות. אבל אין מה להשוות. קרן וגב מיצרים עניין כי הזוגיות הזאת לא פשוטה (כי גב אדם לא פשוט בכלל) . אורטל מייצרת רק שיעמום

חחח זו זוגיות? זה עבודה על הצופי, אורטל לא

צריכה שום גבר ולכן התקדמה במשחק לבד גם ללא אורן. חחח זוגיות מתחננת שהוא ייגע בה , ממש בדיחה. קרן הכי רעה שהייתה על המסך בריאליטי

anonimit75

New member
אורטל התקדמה בשכות מה שהיה לה עם איתן

בהתחלה. שזה אומר באמצעות גבר... מאז היא משעממת ברמות... קרן לא רעה ...אף אחד שם לא רע.מדובר בטיפוסים שונים. זה ילדותי להסתכל על דברים בצורה של טוב ורע.

למעלה