שרשור צהריים

anonimit75

New member
שטויות לקרן יש מעריצים משיש לגב

היא מתקדמת במשחק בזכות האינטליגנציה הרגשית, החום, הפתיחות והלבביות שהיא מביאה לקשר עם גב. גב בחור מרתק אך מתקשה במשחק הזה ,שהוא משחק של רגשות.הוא יותר פחור פרקטי ,מבריק אבל רגשית הוא די אטום וסגור... וקרן מוציאה ממנו הרבה דברים.. זה מה שיפה בקשר שלהם ולכן יש לה המון מעריצים

דידי 9

New member
היא מתקדמת בזכות האמת שבה.קרן מודעת לבעיה שיש

לה עם גברים, היא הודתה בזה-אבל היא כל כך חכמה שהיא תלמד להבא בלי ספק. בחורה עם נשמה ענקית,עם אומץ לשנות,כמו עם אתי כשהבינה שאתי גרמה לה להיות מגעילה עם ליז,יש בה אהבה אמיתית יש בה צניעות היא לא רברבנית,מסתפקת במועט-אני פשוט מתה עליה. אורטל=לא נופלת ממנה בעיני. רק שאורטל עם יותר אורך רוח וכבוד.

anonimit75

New member
מסכימה - קרן וגב הכי מעניינים ומרגשים.

אבל בעניין היופי אני חולקת עליך. היפה ביותר בוילה לדעתי זאת אורטל

24שעות1

New member
סימולטור -לא לדאוג קרן מספר 11111111111

כאן בפורום השנאה מניעה אותם בחוץ קרן אהובה

anonimit75

New member
לייק לייק לייק ../images/Emo13.gif

לי ולך יש טעם דומה. גם באח הגדול תמכנו באותם מתמודדים

24שעות1

New member
אנונימית יקירתי - לאן נעלמת לי פה בפורום

השארת את הפורום פרוץ לכל המקובעים שונאי קרן שלא מצליחים לראות ולהבין איכות של בחורה מהי. בגרות חברות וכן הבחורה כנראה מאוהבת מה לעשות נחזיק לה אצבעות אוהבים אותה

דידי 9

New member
על זה שקרן חזרה בה בשלב מוקדם!וטרקאיכס ממשיכה

לתחמן את העולם. זה פשוט איש/ה איך שאת רואה את הדברים, כמה סלחנית את כלפי אנשים שמשנים דרכם, כמה טוב לך יש בך. וכמה קליטה-לקלוט את מי שנורא ואיום באמת, אבל מסתיר את זה מצויין.טרקאיכס

צרצרה1

New member
מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ה"משימה"???

כי לי ניראה שזו לא משימה, אלא פשוט התחפשות ללא שום עשייה נוספת. כבר אין מקום לכתוב על ה"אין משימות" והפאשלות המבישות של ההפקקה הגרועה בתבל.

צרצרה1

New member
נסי להסביר "לנסות לחיות". זה הרי כלום בכלום

בריבוע ! הרי הם ממשיכים להתנהל כרגיל! כלומר: אין שם שום משימה !!!!

צרצרה1

New member
האחות, שמעתי עכשיו מה שקרן הקריאה. זה פשוט

בולשיט של משימה. כולה דיבור רצוף במשך זמן קצר. שום משימה. מהשטות הזו הם ימלאו תוכנית שלמה.

טוב,אפשר להבין שההפקה גם התיאשה מהם

ולכן יוזמת משימה שידברו בניהם שיחות יזומות . כי הם למעשה לא מדברים בנייהם שיחות עומק ,רק שטויות . בשביל טיסה אולי יפתחו עצמם ונילמד להכיר אותם לפי שיחות שידרבנו אותם לדבר.

צרצרה1

New member
האחות, ההפקה עלובה לא פחות מהמשתתפים

ואולי יותר. לדבר כמה דקות זו לא משימה. מהכמה משפטים שידברו יעשו תוכנית שלמה... פשוט עלוב.

למעלה