שרשור צהריי שבת 16/9

webguy

New member
סיכום עד אתה :) מריחים את הכסף ..!!

זהו המחיצות יורדות .. הכי שקטה בנתיים אורטל נדמה לי ... השאר שולפות ציפורניים ותוקפות ..!!

respect men

New member
אורטל מרגישה שהיא זוכה

היה קטע שגב קרן והיא ישבו בחצר וגב אמר לקרן''אז את הרווקה אה?'' אורטל ''היא לא רווקה,אני מרגישה שאני הרווקה ' או שהיא לא הבינה את גב,כי גב התכוון למליון שקלים כשזרק את ההערהה זאת לקרן והיא חשבה שהוא התכוון למילה רווקה כפי שהיא נשמעת או שהיא הבינה והכניסה להם בקטנה כמו שצריך,שירדו מהעץ אורטל בלי קשר אדם שקט

webguy

New member
היא מבינה שהיא חזקה ..גם קרו כנ"ל ..!!

אבל היא לא מודעת שאם תעמוד להדחה איתו יפטר ממנה וזה יהיה בטח מפתיע מבחינתה ומבחינת הצופים..!! והתוצאה לא ברורה ? או שזה יעזור לאיתן להוריד מתחרה יזכה בכסף..? אפשרות שניה יש צופים שזה יאכזב מאחר והבחירה שלו היא באתי ובלהיאי שרבים לא אוהבים אותם ואז לא יסמסו לו ..!!..?

goodpink

New member
הוא רק חושב על אופציות ובכל מקרה זה לא רק

איתן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שגב יציל אותה למה באים בטענות רק לאיתן? בכל מקרה זו אסטרטגיה טובה להדיח אותה הוא מדבר עם חברו כדי שלא יופתע ואורן למה הוא מתנהג ככה? מאחר ואורטל אמרה לו שקודם כל הוצא צריך להוכיח את עצמו כלומר להגן עליה בהדחה. אם לא יצליח לעשות את זה במצב היפוטתי שזה יכול לקרות אז היא לא תיתן לו סיכוי בחוץ כך השתמע מדבריה.

webguy

New member
אורן צריך להראות 100% מאמץ לעזור לאורטל ..

יתכן וזה לא יעזור .. אבל הוא צריך לנסות לעזור אבל אם ישאר נטראלי אז יהיה סביר שאורטל תסיק מזה מסקנות ..!! מצד שני אורן יכול להעזר בגב שיש לו קשר הכי טוב איתו מכל הבנים ..

sendibar0

New member
אורטל תראה בחוץ את ההתנהגות שלו השבוע

את זה שהוא שיתף את איתן ודניאל היתה נוכחת וזה היה בדיוק כשחזר משיחה איתה, כשהיא התלוננה שהוא לא נותן לה להרגיש קירבה ושייכות, ולא משתף אותה! אני מאוד כעסתי על הסצינה עם איתן בנוכחות דניאל, ואם זו הייתי אני יתכן ולא הייתי מאפשרת לקשר הזה להמשיך

הוא פוחד שהיא תקח לו את המיליון

הוא יודע שהיא חזקה בחוץ. מצד אחד הוא פוחד מקרן וגב ומצד שני פוחד מאורטל

goodpink

New member
למה הכוונה? משתמע מדבריה מובן שלא אמרה במפורש

נראה לי זה גם שודר במשדר המרכזי. היא כן אמרה בשיחה שהיה לה עם אורן בחצר הבנים אחרי שהוא לא רצה לדבר איתה היא אמרה שהיא יכולה להיפתח רק אחרי שהוא יוכיח לה שהיא יכולה לבטוח בה....תמצאי בVOD והשתמע מזה שהיא רוצה שהוא יגן עליה במצב היפוטתי שהיא תיהיה מועמדת והשיחה היתה בדיוק לפני הדחה.

יוכיח שהיא יכולה לבטוח בו

ויוכיח את עצמו כלומר ישמור עליה מהדחה, זה שני דברים שונים. זו הפרשנות שלך בלבד.

דיי3

New member
למה שלא ידיחו את אתי? מי זאת אתי? מזמן היתה

אמורה לעוף, עם הפה ג'ורה שלה, עם שנאת החינם ששנאה וזרתה, למה כולם מקבלים את ההישארות שלה כמובן מאליו? למה שגב לא ידיח אותה במקום את חן? הוא חייב משהו?

למעלה