שרשור צהריי שבת 16/9

goodpink

New member
חחחח לא אכפת לי מה בורה מעוניינת

המוח שלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לכי לימדי קודם מה משמעות המילה אנאלפבתית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תוק תוק ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צריך להעיף את אתי {חודדה2}היא עברה

את כל גבול הטעם הטוב היא מטנפת בלי הפסקה על קרן זה מגעיל.....אני שואלת את עצמי אם איתן היה בוחר בקרן ...אז אתי היתה נצמדת לקרן ואז מה הייתה נטנפת על דניאל....צריך להעיף אותה דחוף מהוילה היא מתנהגת מגעיל ביותר חוסר כבוד מוחלט

adiyon2

New member
מעניין אם אמרת אותו דבר כשהיא טינפב עם קרן

על חצי בית בערך. לא סתם תהיתי.

כולם שם מרכלים.....תחשבי שאת משתפת

מישהיא או משיהו על דברים שמפריעים לך ואחרי זה .שיש קצת כעס אחד על השני...להוציא את זה מול כל עם ישראל זה מפחיד זה משפיל ומעליב זה מראה שהיא אדם לא אמין וגם מסוכן הייתי אומרת אפשר לחכות לסוף התוכנית ולדבר איתה בבית קפה על הכל זה מה שאני הייתי עושה אם לא היה פה מיליון שקל הדברים היו נראים אחרת......

adiyon2

New member
ריכולים זה חלק מהחיים. אם מישהו נפגע ממישהו

לגיטימי לבוא ולספר לחבר טוב. את צודקת אתי מטנפת וזה עובר את גבול הטעם הטוב. מה שמפריע לי שכשקרן עשתה את זה, תומכי קרן לא נזעקו. אולי אתם רואים משהו אחר ממה שאני רואה. קרן לא קדושה, הרוע זה משהו מאוד בולט אצלה, וכשהיא מחליטה למחוק מישהו, חבל עליו.

דינה122

New member
נ-כ-ו-ן הוא נישק אותה ,כשהפנים שלה

מכוסות עלידי הכתף שלו!! זה כמו שאומרים : לכסות את פניה בעיתון ולז--ן אותה!! זה אותו הדבר! היו לגב כלכך הרבה הזדמנויות לנשק את קרן[ אפילו כשביקשה זאת] והוא בחר לא לעשות זאת, והסיבה ברורה:: אין שם כ-ל-ו-ם! נ-א-ד-ה! ג-ו-ר-ני-ש-ט! נטינג!-מ-ו-אמ-ה!!!!!!!!!רק שממה ושיממון!!!!!!!!!

מענין אותי לדעת אם איתן היה מתרפס

על קרן או חן בבריכה כמו שדניאל עוכה עכשיו מה היית אומרת

respect men

New member
קרן חמה על יוני

וגב מבקש ממנה לא לנבל את הפה הוא בעצמו לא מקלל?זוג דפוקים

respect men

New member
היה לה ויכוח עם יוני על ביצה

משהו שטותי לטענתה של קרן יוני כועס עליה בגלל שהיא כבר לא צריכה אותו כמו בתחילת התוכנית שלא היה לה אף אחד והוא היה המקלט שלה ומאז שגב נכנס לתמונה היא כבר פחות צריכה אותו.היא מפילה את עצמה

efrat800010

New member
../images/Emo268.gifהיא כבר לא צריכה את

אתי חיימי ליהי החברה הטובה איתן (כי כבר יש את גב) הבן זוג יוני האוזן הקשבת היא צריכה את ה

24שעות1

New member
ני השבוע סיכם עם הבנים איך הם יגרמו לקרן

☼ להרגיש לא רצוייה ולהוריד אותה לדאון ואיך להעיף את אורטל. בשיחה שהיתה השבוע בין יוני איתן ובן (אחרי שקרן וגב טסו) הם היו בפאניקה מהמכות שקיבלו מהקהל שאורטל וקרן חסינות ואח"כ הזכיה ליון ואז יוני בנאום לחברים אמר שכולם צריכים להתאחד סביב איתן לזכיה זו היתה שיחה ארוכה מאד - פגיעה באגו של איתן מהקהל ההחלטה שהתקבלה שם היתה להדיח את אורטל לגרום לקרן להיות מבודדת ולא רצוייה- להכנס בה בכל הזדמנות.

למעלה