שרשור צהריי שבת 16/9

webguy

New member
אולי הוא יודע כמה יהיו בגמר ?

אם יהיו בגמר 3 בלבד ..? אז אפשרי הצבעה של קהל עם חסינות אחת בלבד מ 4 המעומדות להדחה יבחר איתן אחת וגב אחת .. ההפקה הזאת מעצבנת של פלא שיש להם 12% רייטינג ..!!

דיי3

New member
וובגיא, אולי יש מצב שדווקא אורטל תקבל חסינות,

כיום היא נתונה בסכנה יותר מליהי, קרן, דניאל. הם מרגישים יותר מחוייבים לאתי מאשר לאורטל, שזה המשך להתעללות שאורטל עברה שם. לפני כמה דקות ליהי אמרה לבנות בחצר שתהיה עוד הדחה. מישהי שאלה אותה מאיפה היא יודעת, ליהי התחמקה מתשובה ברורה. יש מצב שאיתן סיפר לבנים שיש הדחה נוספת ובן סיפר לליהי. בכל מקרה, מקווה שאנשים יסמסו לאורטל יותר.

sendibar0

New member
webguy

אני אומרת שאם הוא עושה מהלך כזה, כל אוהדי אורטל יסמסו לקרן ויראו למר אורבך מאיפה הדג עושה פיפי

goodpink

New member
ולמה זה מתוך בורות או אי חכמה חחחח?אם גב חושב

אחרת במצב היפוטתי שהיא מועדת שיציל אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ההבדל בדיוק? איתן בודק עם החברות שלו הוא יותר נכון מידע אותה כדי שלא יהיה מופתע בסופו של דבר האינטרסים של איתן קודמים להכל ואת זה החבר שלו היה צריך לדעת והוא מראה עד כמה הוא חבר באמת אם מה שעשה אתמול. גב הראשון שירצה להדיח את אורטל במקרה והיא מועדת להדחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז על מה בדיוק הטענות לאיתן?

sendibar0

New member
לא הבנת..

אורטל מתוסכלת מאורן ומזה שהוא לא יודע להתקרב ולשתף אותה כבת זוג, אז היא מרגישה כמו רווקה. הילדה הצנועה הזאת בחיים לא הייתה אומרת שהיא חושבת שהיא הזוכה. אני בטוחה שזה אפילו לא עולה על דעתה

goodpink

New member
ושוב מתנהלת ממשבר למשבר ושימו לב איך יוצא לה

התנשאות שלה והזילזול שלה באנשים ואפשר להבין עד כמה היא משחקת. יוצאים לה דברים בטון ובצורה שהיא אומרת וגם הדברים עצמם... כמו כן בשיחה שלה ושל גב היום בבוקר הם התחילו לדבר בכזו התנשאות על שאר האנשים בווילה והטון שהיא דיברה והצורה גועל. זו לא השיחה שהוא שר זו השיחה של הבוקר שבו היא אמרה לו שבן אמר שהסיבה שכנראה נבחרו למשימה היתה כי לגב יש מעריצים מהשרדות שהצביעו לו.

goodpink

New member
location shots הטיול ליוון- פגיעה קשה דניאל

אורטל והסיכוי למיליון. מעבר לעובדה שלא מראים את הזוגיות של איתן ודניאל הרי ההפקה ידעה שמי שיזכה זה גב וקרן הם גם דאגו לכך מאחר ובמשימת הדוח שיח גב וקרן היו צריכים להיות פסולים כל המשימה הם פשוט לא דיברו על הנושאים והיו מלא שתיקות של רק צחוק. וגם האתר פרוץ לחלוטין היו צריכים להגביל את זה רק לרשומים בוואלה. location shots עוד דרך של ההפקה למכור את גב וקרן זה עובד לטובתם שיראו אותם בסצינות רומנטיות ים שקיעה וכו' עם עריכה מניחה מצויינת לטובתם. זה גם משהו חדש לצופים זה תמיד עוזר לעומת זאת לאיתן ודניאל יש תמיד אותה תאפורה ולא מראים את הזוגיות שלהם איך הם יתחרו ווילה ואותה תאפורה שהציבור כבר התרגל לתאפורה של שקיעה ים בת מלון וכו'. פייבורטיזם בגדול. נשארו עוד במקרה הטוב 4 פרקים כולל הגמר וכולל נניח תוכנית ביום חמישי. יום ראשון זה המשימה ואולי קצת מהטיול וההדחה יום שלישי מניחה יראו הרבה מהטיול ואו שזה יהיה הפרק האחרון לפני הגמר זה יהיה אחד הדברים האחרונים שיראו לצופים לא משנה מה יעשו ביום חמישי מול מאסטר שפ אין להם רייטנג ככה שאיתן ודניאל מעמדה נחותה ענקית בגלל התנהגות ההפקה.

דידי 9

New member
איתן ודניאל חושבים שמגיע להם הכל!כמו בחיים.הם

קיבלו שרשרת, וההפקה מכינה להם את המיליון! אם זה יקרה- ערוץ 10 ווואלה יפגעו ברייטינג נמוך במיוחד. התכנית מבחינת הקהל זה אורטל! להפקה-אנשים לא טיפשים, ותפסיקו להריץ את דניאל ואיתן!

sendibar0

New member
מה קשור הלוקיישן?

ראינו את דניאל אוכלת לאיתן את המוח, יושבת לו על הוורידים ואונסת אותו בנישוקים ומה לא שלושה חודשים. מה לוקיישן היה מוסיף? את מאמינה בסממנים חיצוניים?

goodpink

New member
תלמד על טלוזיה ואיך היא עובדת ואולי תבין חחחח

ומצטערת לא חושבת שראינו את זה על המסך במיוחד לא בשידור המרכזי חחחח דניאל בהתחשב שהיא אחת הדמויות שצריכות להיות מרכזיות יש לה זמן מסך קטן יותר מקרן וליהי חחחח והיחסים שלה ושל איתן כמעט לא נראים על המסך. בשלב הראשוני עד שאיתן בחר כן היא נמרכה עליו והוא רצה מאוד אותה אבל לא קיבלו על כך הרבה זמן מסך והיא היתה בלתי נסבלת באותה תקופה כמו שקרן מתנהגת עכשיו עם גב וקרן מקבלת הרבה זמן מסך. עכשיו בנוגע ללוקישן מוטב שתלמד או תלמדי טלויזיה ואז תגיבי יותר דעה יותר מושכלת בנושא.

goodpink

New member
לא צריכה כמו שלי חחחח אבל לך תשכיל ללמוד משהו

חדש זה תמיד טוב ואז תביע דעה על משהו שכרגע אין לך מושג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דעה מושכלת זה תמיד הדבר הכי חשוב ואלא שאוהבים להישאר בבורתם אומר הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sendibar0

New member
את צודקת. אוי לי. אני בורה../images/Emo7.gif

אבל את אנאלפבתית, ואת חושבת שאת חכמה. זה ההבדל בנינו "חחחחחחחחחחח" זה הדבר היחיד שאת כותבת בלי שגיאות, וזו אפילו לא מילה אולי תלמדי לכתוב עברית לפני שאת נותנת ציונים

goodpink

New member
הוכחת עוד פעם חחחח מה שהעדת על עצמך לא ידעתי

אנאלפבתית יודעים לכתוב או לקרוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולעניין השגיאות למי אכפת אני יודעת למה הם קיימות ואם מרגישה בנוח זה מספיק לא צריכה לתקן אותן על המוח של מישהי בורה לא תוכל להבין או בכלל להסיק למה הם קיימות והן רחוקות שנות אור מבורות שכתבת. תשארי בבורות שלך מתאים לך מאוד.

goodpink

New member
תגידי לעצמך חחחח ובדרך תלמדי ידע מאוד חשוב

מעבר לדברים אחרים בחיים. וכמו שאמרתי תתחלי בללמוד מה את אומרת ומה משמעות חלק מהמילים שאת משתמשת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sendibar0

New member
תוק תוק, יש מישהו בבית?

אלוהים המח שלך ריק!!! אל תטרחי להשיב לי, אני לא מעוניינת

למעלה