שרשור צהריי שבת 16/9

נכון

אני זוכרת בזמנו ששאלתי את עצמי וגם כאן בפורום, האם ליהי מבינה שגם במשולש הזה, היא עדיין מקום שלישי.

לא ראיתי את זה

זה למשל לכלוך מארץ הלכלוכים. אפילו שאני מזדהה עם מה שהיא חושבת. הקטע עם הרייטינג.. מפגרת. היא גם כולה דיבורים.

respect men

New member
כשהיא פותחת את הפה אין לה מעצורים

צודקת היא ללא ספק אבל יש דרך

היא אמרה שהיא תעשה בלאגן בבית

היא פשוט חיה בסרט. חושבת שזה מרשים מישהו. בסוף היא תשחק אותה נחמד עם כולם.

ראיתי את הקטע שוב, ולפי איך שהיא מדברת

היא מדברת על קרן. רק על קרן היא דיברה בכזו שנאה בעבר. גם על אחרים, אבל רק על קרן זה היה כזה עז. כשהיא אמרה "רק איתן תומך בליהי".. לא הבנתי למה זה היה קשור.

goodpink

New member
היא אמרה כרגע איתן תומך בליהי ...

אם אני לא טועה לא ראיתי את הVOD ממה שראיתי שהיא אמרה את זה. זה נראה שהיא אמרה על ליהי כמו גם היא מכרה את הגופ שלה יותר מתאים לליהי גם המשפט שהבאת לא מתאים אלא אם כן התכוונה לליהי. כרגע לליהי יש את התמיכה של איתן. בנוגע לקרן קשה לראות שהיא תצא עליה איתן לא רלוונטי רק גב וכבר היא הוכיחה שעם כל מה שאומרת עליה היא מראה לה בשעות החשבות באמת היא מחפשת את קרן.

דינה122

New member
אתי דיברה על זה ש....

היא מחכה להדחה ואז תעשה באלגן בבית על קרן, כי היא פוחדת שידיחו אותה כי הרי איתן ישאיר את ליהיא! ורק אחר כך תרים את הבית ואת הרייטינג!!

בדיוק בגלל זה היא חושבת שליהיא תיפגע בסיכוייה

להגיע לגמר ,כי אם איתן שקובע מי יודח תומך בליהיא ,אין לה סיכוי להישאר בגמר. ומכאן שהיא דיברה על ליהיא ושונאת אותה על כך.

דינה122

New member
אחות גדולה: לא ולא! אתי דיברה

על קרן שהיא שונאת אותה ,ועל כך שהיא צבועה ושחקנית ושהיא תראה לה אחרי ההדחה [ בתקווה שתישאר,כי איתן ישאיר את ליהיא]היא תרים את הבית ואת הרייטינג כשהיא תצא על קרן! יאאאאללללההה אתי! למרות שאני לא מאמינה לה. עד עכשיו הן לא התעמתו זו מול זו כי הן פוחדות מהרפש שהן יטיחו אחת על השניה!!!!וגם אם תעשה זאת קרן תברח אל גב!!!!!והוא " יגן עליה".

לואיזה7

New member
היא אמרה את זה על קרן.

שהיא צבועה והיא לא יכולה להסתכל עליה ועוד ועוד.

למעלה