לפעול לטובת קרן. וגם היא זו לא ליהי איך הם יודעים למי היא התכוונה שיכתבו קרן או ליהי? במקום כל הזמן הניסיון שלהם להשפיע על אנשים. וכן שמעתי את זה שהיא אמרה את זה והיא הרבה דיבורים כמו שאמרתי למעלה היא לא תצא נגד קרן היא או אוהבת אותה או מעריצה אותה. היא ביקשה מהחדשות לוותר לה במפגש האמאות אפילו על חשבונה עם נתנה רק לה בהתחלה לנחם אותה וגירשה אפילו את יוני ודניאל מרעיפה עליה כל הזמן תשבוחות חסרות פרופורציה.
אורטל בחורה מאוד ביישנית ומופנמת,לוקח לה זמן לפתוח את הלב ולשתף את הסובבים אותה,אם לאחותה היא לא מספרת כלום מי זה אורן?? אני מאמין שהם יצאו והיא תכיר את אורן לעומק ותתחיל לסמוך עליו היא תפתח בפניו,לבחורה כמו אורטל צריך הרבה סבלנות.אני לא מכיר אותה באמת אך יש לי תחושה שהסבלנות איתה משתלמת
וגם מצבה הגופני כרגע לא נותן לה רצון לדבר. בעיקר שיש כאלה שסןבלים נפשית וגופנית בתקופת המחזור. אני גם מסתגרת בתקופה זו,אז אפשר להבין הכל בגלל ההורמונים .