שרשור ציפורי לילה
15/08/11

easternstar

New member
ענבר בשיחות שלה גרמה לאיילת להשבר יותר ויותר

ראיתי את הדרך שבה ענבר "פתחה" דברים ואמרה לאיילת שהיא ילדותית, דורשת צומי ועוד חסרונות. הבנים צדקו שאין אדם ללא חסרונות. חבר לא מדבר כך. אם ענבר היתה דואגת לאיילת לא היתה עוברת מאחד לאחד ודואגת שיעמידו אותה להדחה. יש לענבר הרבה אשמה בהתמוטטות של איילת.

ליהי114

New member
נו באמת,ענבר לא סתם התחברה לקרן

מדובר בבחורה סופר מרוכזת בעצמה,חסרת בושה,מינפולטיבית לא קטנה.איך היא בכלל מסוגלת להסתכל על עצמה במראה ? הרפש שיוצא לה מהפה עכשו (אחרי שבוע של מסע הכפשות כנגד איילת ) זה שיא השיאים.אין לה גבולות והיא מעיזה אפילו להגיד שהיא כיבכול נדפקה באיך שמציגים אותה בגלל שלא רצו לפגוע באימא של איילת. מחשבה מעוותת וחולנית. כן אפשר לשים לב להבדלים בינה לבין ענת. ענת כן באה ממקום אחר.

אני בטוחה שזו עוד המצאה של ענבר

מי ששיקרה פעם אחת יכולה להמשיך לשקר...או להקצין דברים בכוונה! נכון, איילת תתלה את עצמה בבית מרושת מצלמות ועוד בגלל מי ומה?! ענבר מתגלה כגוזמאית לא קטנה....אז שתתמוטט!

noaxxx

New member
אני זוכרת את הקטע שאת מתארת באמבטיה..

אבל אני לא זוכרת שהסקתי את המסקנה שאת מסיקה כאן. איילת היתה בכזה דאון, ומשם הגיעה ההתבטאות של ענבר שהיא חוששת לחייה, ולא בגלל שום התבטאות של איילת. ואני חייבת לציין שבאותו הרגע חשבתי שענבר ממש מגזימה עם האמירה הזו. יכול להיות שאני טועה, אני מניחה שלא נדע עד שדברים אולי יתחילו לצוף על פני השטח, עכשיו שאיילת בחוץ... ראיונות, פפארצי.....

Klayhamn

New member
כמו שנאמר כאן --

אם איילת לא באמת איימה בהתאבדות, זה כנראה רק הופך את ההתנהגות של ענבר לעוד יותר בעייתית

noaxxx

New member
הבנתי, רק ציינתי מה זכור לי מאותה שיחה מדוברת

ולגבי מה שכתבת, זה ברור לגמרי... ואין לי מה להוסיף ולחפור בעניין
כבר לא נשארו לי מילים לתאר את ההתנהגות של ענבר...

לא מבינה מה ההתלהבות מאורטל....

חתוך דיבור מעצבן...כל כך מלאה בעצמה. ההדבקות שלה לאתי מוריד מערכה ביג טיים. והערב על המיטה היא עשתה איזה סוג של "מיני עליהום"/הפחדה על דניאל, שאם תדבר עם קרן או ליהי זה ייחשב לסוג של בגידה. אורטל עכשיו על תקן העוזרת של אתי. כאילו היא חיכתה כל התוכנית לתפקיד הנחשק הזה....פשוט מעורר סלידה.

Rיקושט

New member
התכוונת לליהום.

אתי הזאת היא בושה וחרפה למערכת החינוך, שלא לדבר על קסטרו שנותנת לה לנהל עשרות מליארדים של שקלים. פחחחחח

niva99

New member
את באמת מאמינה שהיא מנהלת שם ?

לכל יותר ממוכרת - [זה ידוע שבתוכניות ריאליטי נוטים לייפות דברים].

noaxxx

New member
מבחינתי, אורטל היא כרגע...

הפה שלי בוילה, בתור צופה. היא היחידה שאומרת את מה שאני חושבת, ולא משנה לי כרגע האינטרסים שלה. נכון שטון הדיבור שלה פרחי ומעצבן, ומודה שלקח לי 3 שבועות להסתגל אליו, אבל זה לא רלבנטי לעניין. וגם, אין ספק שקצת רוח גבית מאתי רק עודדה אותה להוציא מהפה את המסקנות שלה על מה שמתרחש, במיוחד לאור העובדה שהיא התאפקה כ"כ הרבה זמן, וראו את זה. אני נתתי לה ולענת, כל אחת 2 קולות

עידמןן

New member
זה סקר כללי ברשת לא של תפוז..!

אז הוא מסתובב בכל אתרים ברשת ומקבל יותר הצבעות אולי אפשר לומר שזה דעה של הרבה ולא של הפורום...

ELA86

New member
ענת וענבר מנסות להצדיק למה הן העיפו את איילת?

billc

New member
קודם כל ענת לא הצביע לאיילת

אבל אני באיזה שהוא מקום מסכים עם ענבר, אבל כנראה אני לבד בנושא הזה

בוףברכה

New member
זה כמעט כל הבית לא רק..ענבר..

גם יוני..גם אתי..לדעתי יצאו יותר
צבועים...יוני עם הלקק דופק.. עליה נאום..הישתפכות..ואתי..יום לפני..עושה לה שיחת.. "עלק..דאגה...(ליכלוך

למעלה