שרשור ציפורי לילה
15/08/11

Lichy7

New member
מבחינה הגיונית בעיקר

אף הפקה לא הייתה לוקחת על עצמה סיכון של להשאיר אדם המאיים בהתאבדות ולהיזכר להדיח אותו לאחר שבוע-שבועיים. איום בהתאבדות זה מסוג הדברים שתמיד נלקחים ברצינות, ותמיד מתוך ידיעה שאם יתרחשו- זה יכול לקרות גם בן רגע. לחשוב שההפקה הרשתה לעצמה להשתהות, להתכתב עם ענבר וכו', נראה לי חסר היגיון. זה נראה עוד יותר חסר היגיון שההפקה ידעה שאיילת איימה בהתאבדות, אך לקחה עוד סיכון- מעבר לעצם השארתה, בכך שהיה גלוי איזה חרם קשה היא עברה (בראשות ענבר) ועדין לא הוציאה אותה. הלא אם אדם איים בהתאבדות, רק הגיוני שהוא עשוי היה לממש אותה בהינתן הלחץ הנפשי הכבד שהופעל עליו, כפי שהופעל על איילת מצד ענבר ונגרר לכל הבית כמעט. אני כן חושבת שאותה התכתבות קשורה בהתמוטטות עצבים שאיילת עברה, ואתי דיברה על זה היום לאחר ההדחה. התמוטטות עצבים היא סיבה מספיק חמורה (ליתר דיוק- מאוד חמורה) כדי להדיח אדם מהבית. וזה לדעתי מה שקרה עם איילת.

Klayhamn

New member
יכול להיות שאת צודקת

אבל עדיין, ההפקה כבר השאירה שם אנשים שחוו התקפי חרדה וכיו"ב (אתי). לא הייתי ממהר כל כך לחלק להם ציונים על "מחשבי הסיכונים הטובים ביותר בקטגוריית הריאליטי לשנת 2011". ובכל מקרה, גם אם את צודקת --- עדיין יש פה סימן שאלה די גדול. ההתנהגות של ענבר עדיין מאוד בעייתית (בלשון המעטה), אבל יכול מאוד להיות שיהיה לי קצת יותר קשה לשפוט אותה עכשיו.

Lichy7

New member
2 דברים

1- התקף חרדה והתמוטטות עצבים הם דברים שונים בתכלית. התמוטטות עצבים יכולה להוביל לאשפוז במוסד לבריאות נפש.. התקף חרדה לכל היותר יטופל בכדורים או יחלוף מעצמו 2- תקרא את דבריי למעלה- זו דעתי באשר לעובדה שגם אם מדובר בהתקף חרדה או התמוטטות, הדבר לא קשור במאום למה שענבר עשתה לאיילת. היא עשתה זאת מסיבות אחרות לגמרי- בעיקר אגואיסטיות ומרושעות. אם כבר, זה אפילו חמור כפליים מצד ענבר- עצם הידיעה שהיא עשתה לאיילת את המוות דווקא כשידעה שאיילת במצב כזה קשה הופכת אותה להרבה יותר מפלצתית בעיני. לא הייתי עושה זאת לזר, אז לחברה טובה קל וחומר.

Lichy7

New member
ועכשיו גם מסתבר

שסיפור ההתאבדות הזה שנרשם כאילו והוא עובדה מוגמרת וידועה, הוא לא פחות מהשערה של מישהו פה בפורום. חיים ומוות ביד הלשון- חובה להיות זהירים כשמדובר בחייהם של אנשים אחרים.. שרשור שלם שכולו באוויר. שוב- לדעתי מדובר באיזשהו רצף של התקפי חרדה, או התמוטטות עצבים- לפי דבריה של אתי. אין חמור מזה כדי להדיח אדם מהתוכנית. ועוד יותר צר לי שענבר גרמה לאיילת לכזה סבל שעה שהיא ממילא היתה בלחץ נפשי כזה גדול. זו אכזריות לשמה

הבכי של ענבר ישאיר אותה ...

יראו את זה במשדר ואנשים ישר יסמסו לה יש אנשים שמסמסים לכל מי שבוכה והיא גם מאשימה עכשיו את הליהוק הדפוק "אני אחראית לליהוק הדפוק, זה על הגב שלי?" ההפקה תשאיר אותה כדי שהיא לא תדבר על זה בחוץ

meytula

New member
ענבר יותר רעה ממה שחשבתי

ענבר 'יותר חשוב שמה שאימא של איילת תראה יהיה טוב ולא משנה שאני יוצאת רע,עוד משהו על הגב שלי??''
שיא הרעע
מאשימה את ההפקה שליהקו אחת כמו איילת לתוכנית
היא שפויה הבחורה הזאת?? מצחיק שעכשיו היא בוכה לענת שאתמול היא לא שמה עליה פס כשקרן הייתה בסביבה

meytula

New member
אני לא מאמינה לבן אדם ששכח מאיפה הגיע

אם ענבר הייתה מתנהגת בצורה אחרת אף אחד לא היה מעמיד אותה לדין. אף אחד מאיתנו לא חבר מושלם ולא בן אדם מושלם אבל יש גבול להתנהגות של בן אדם כלפי עצמו וכלפי החברים שלו

Rach31

New member
באיזו שיחה ענבר אמרה לאיילת אני מפחדת שתעשי

משהו לעצמך או שתפגעי בעצמך ואיילת אמרה שזה לא יגיע למצב כזה אז ענבר אמרה לה: זה כבר הגיע בעבר ואז המצלמה עברה... נראה לי אולי לאיילת הייה נסיון התאבדות וענבר פחדה ממה שאיילת עלולה לעשות ךעצמה

niva99

New member
יש בעינבר משהו מוניפולטיבי שמזכיר את קרן

עינבר וקרן הן same same. פשוט מבחיל מה אנשים מסויימים יעשו בשביל כסף - עד כמה ילכו רחוק בהשחרת חברותיהן הטובות (איילת , אתי).

easternstar

New member
אני ומקבל אפילו יותר בחילה מענבר מקודם

היא בוכה שהאסטרטגיה שלה נכשלה. איך היא ערכה "משפט שדה" לאיילת ולא הפסיקה גם כשאיילת בכתה.

למעלה