שרשור ציפורי לילה

דקל69

New member
בהשרדות, באחד הקטעים שסיפר לחברה שם שהיה ו

נרקומן שנים והם לא האמינו הוא העיד שהוא היה הכי ג'אנקי של התחנה המרכזית ואנשים נבהלו שראו אותו והיו עוברים מדרכה מרוב שהוא היה מפחיד, הם כמובן לא האמינו ושיבחו אותו על ההתאוששות וזה שהרים את עצמו ואז הוא אמר משפט כמו "אין לכם מושג איזה דברים עשיתי בשביל הסם ולאיזה מקומות הגעתי" יותר מזה ההפקה לא שידרה. כולנו משערים איזה דברים הוא עשה, אם הוא גנב(או אלוהים יודע מה) בשביל להשיג כסף לסם מה זה בשבילו לשחק מאוהב בשביל המליון והנצחון. גב לא התאושש מההפסד בהשרדות, מבחינתו הנצחון בתוכנית שם היה כולו רשום על שמו באותיות קידוש לבנה, הוא יעשה הכל בשביל לזכות בזה כעת ולכפר על הכשלון שם.

ליהי מצחצחת שיניים- אוי זה מעניין...

זה לא משהו אישי נגד ליהי, אבל נמאס כבר שמראים מישהו רוחץ כלים לבד מישהו מצחצח שיניים לבד מישהו עושה פן לבד מישהו עושה ביד לבד מישהו עושה אוכל לבד מישהו מתלבש לבד לבס לבד לבד לבד לבד לבדדדדדדדדדדדדדדדדדד זה לא פאקינג מענייןןןןןןןןןן

meytula

New member
לילה טוב חברים יקרים../images/Emo24.gif

בעלי כבר מתעצבן והצחיק אותי עכשיו שאם לא אפסיק להתעסק בתוכנית היום,בעונה השניה אני אשתתף שם בעצמי החלטתי לא לקחת סיכונים
לילה טובבבב

דקל69

New member
לילה טוב מותק, בעלך צודק

לכי למיטה שיהיה לך כוח וחשק לקטנטונת וגם לבעלך, חחחח נראה לי גם חבר שלי יעיף אותי בגלל התוכנית המטומטמת, כבר יומיים הוא לא בא < תוכנית מפגרת ואנחנו צופים בבזיון המכור הזה, והכי גרוע בבזיון המשעמם הזה.

goodpink

New member
לפי וואלה יש תוכנית ביום חמישי. לא אמרו ש

ההחלטה ביום ראשון?

טל אמר שתהיה תוכנית מיוחדת ביום חמישי

תהיה גם תוכנית ביום ראשון וגם ההדחה תהיה ביום ראשון

למעלה