לא נראה לי שהם סגורים על כמה בנות יהיו בגמר 4 או 5...(לדעתי יהיו 4) ולגבי צורת הסימוס בגמר....אבל סביר להניח שיעשו כמו באח- כל פעם יעצרו את ההצבעות ומישהי תצא עד הזוכה/זוכים...
הרי היו עושים כסף גדול אם היו נותנים לקהל לסמ עכשיו כדי להוציא את האחרונה לפני הגמר. זה היה הרבה יותר הוגן מאשר לתת את הבחירה האחרונה בידי הרווקים כשמבנה הבית כבר ברור מראש. באח הגדול ממשיכים לסמס עד הלפני אחרון שיוצא. כשנשארים 2 עדיין מסמסים ומקציבים יותר זמן.
גם אם דניאל לא תודה אבל זה משפיע עליה שאתי כל הזמן מלכלכת בפניה על אורטל .. איתי העלתה ספקות בדניאל לגבי אורטל ואורטל חשה את זה .. למרות שדניאל נחמדה עם כולם וגם אם רורטל רק מי ששם יכול לחוש דברים מסוימים שהמסך לא מעביר כמובן יתכן ואורטל טועה בתחושות אבל היא אמרה כבר מזמן לדניאל בגלל איתן אנחנו לא נהיה חברות אף פעם . אין מה לעשות יש משקעים .. אני לא חושב שאורטל וקרן באמת מסמפטות את דניאל תמיד ישאר משקע ..בגלל שדניאל זכתה בו
מאורטל ונדבקת לאתי המגעילה כל היום מנשקת ומתרפסת אליה וגם לחן ,אני חושבת שהקהל לא אוהב את התקרבותה של דניאל לאתי,כל מי שנמצא בקרבתה של אתי יורד בהצבעות לא יעזור אפילו דניאל!!!
שגב פתאום לא זקוק ללבד ולשעות השינה שלו. בתאכלס, קרן מרוצה כי תנכס לעצמה את גב בזכות זה ללא סייגים וגב יהיה מבסוט כי הוא מטר מהמליון עכשיו בזכות הזוגיות עם קרן. מסתבר שהבחור שהעיד על עצמו שעשה "דברים" בתחנה המרכזית בשביל סם עושה עלול לעשות זאת גם עכשיו בש/ביל הפרס.