שרשור ציפורי לילה

לא נראה לי שבהפקה עצמה יודעים...

לא נראה לי שהם סגורים על כמה בנות יהיו בגמר 4 או 5...(לדעתי יהיו 4) ולגבי צורת הסימוס בגמר....אבל סביר להניח שיעשו כמו באח- כל פעם יעצרו את ההצבעות ומישהי תצא עד הזוכה/זוכים...

abigl

New member
לא ברור למה את ההדחה האחרונה לא נתנו לקהל

הרי היו עושים כסף גדול אם היו נותנים לקהל לסמ עכשיו כדי להוציא את האחרונה לפני הגמר. זה היה הרבה יותר הוגן מאשר לתת את הבחירה האחרונה בידי הרווקים כשמבנה הבית כבר ברור מראש. באח הגדול ממשיכים לסמס עד הלפני אחרון שיוצא. כשנשארים 2 עדיין מסמסים ומקציבים יותר זמן.

pink panther7

New member
ליהי הילדת נזלת לא קולטת שהיא

לא מענינת אף אחד והגיע עד לפה רק כי נתנה לבן

goodpink

New member
העיקר שבווילה אוהבית אותה...הרי זה מה שונינה

אמרה לה והיא כעסה על ונינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר שבווילה אוהבים אותה לא?

רינתי77

Active member
אני באמת שוקלת ללכת להקיא..ממש מעוררת

גועל..לא מבינה למה היא לא מעניינת את הקהל!!! אפשר להבין אותה, אחרי כל מה שהייתה מוכנה לעשות כדי לשעשע אותנו..

היא אמרה לקרן שקשה לה להשתחרר מההרגשה

שהיא כל הזמן מעומדת. קרן אמרה לה שלא נשאר הרבה זמן ושבחוץ היא תגלה שהקהל אוהב אותה.

מייטולה תודה על התמונות והעדכונים../images/Emo24.gif

הייתי בחתונה של חברה ופספסתי את הכל האקשן
(בחתונה היה הרבה יותר נחמד ! ) רואה שגם את מתחילה להתפכח ולהבין את דמותה של אורטל....אולי עד סוף התוכנית אצליח לשכנע אתכם

webguy

New member
אורטל חייבת לך המון ..../images/Emo6.gif

ככה זה שמלכלכלים בשיטיות על בחורה שלא מושלמת אבל לא בטח מה שאת מציגה באור שלילי לחלוטין..!! התוצאה צורך לפצות ואמפטיה לאורטל שמתורגמת לסימוסים ..!!

יש מצב שאתה צודק.

הצביעו ככל הנראה עשרה אנשים. שמונה מהם מהפורום והם אתה דידי די 3 די 9 וכל שאר הניקים שמתחילים ב ד'. הצלחתם. הפעם. נפגש בהצבעה הבאה
.

meytula

New member
עיצבנה אותי היום../images/Emo6.gif

תפסה תחת וניסתה לצאת מסכנה מול אורן רק שכחה לציין שמאז שהתקרבה לקרן וליהי שמה וואחד פס על דניאל.סטופידה

webguy

New member
דניאל ואורטל מה שקילקל בניהם אתי

גם אם דניאל לא תודה אבל זה משפיע עליה שאתי כל הזמן מלכלכת בפניה על אורטל .. איתי העלתה ספקות בדניאל לגבי אורטל ואורטל חשה את זה .. למרות שדניאל נחמדה עם כולם וגם אם רורטל רק מי ששם יכול לחוש דברים מסוימים שהמסך לא מעביר כמובן יתכן ואורטל טועה בתחושות אבל היא אמרה כבר מזמן לדניאל בגלל איתן אנחנו לא נהיה חברות אף פעם . אין מה לעשות יש משקעים .. אני לא חושב שאורטל וקרן באמת מסמפטות את דניאל תמיד ישאר משקע ..בגלל שדניאל זכתה בו

יש לה את הקטע הזה, אבל נמאס לי כבר לכתוב עליה

בסוף יחשבו שיש לי משהו נגדה
למה את ערה בשעה כזאת? מבואסת על ההעמדה של דני?
אני בהיי , לא יכולה להרדם ומחר צריכה לקום כל כך מוקדם, עדיף שלא אלך לישון בכלל......

חני 57

New member
מיטולה אולי ההפך דניאל מתרחקת מאורטל

מאורטל ונדבקת לאתי המגעילה כל היום מנשקת ומתרפסת אליה וגם לחן ,אני חושבת שהקהל לא אוהב את התקרבותה של דניאל לאתי,כל מי שנמצא בקרבתה של אתי יורד בהצבעות לא יעזור אפילו דניאל!!!

KEEK

Member
קרן מייעצת לליהי

לגשת לבנים ולהגיד להם שאם הם רוצים להשאיר אותה, שישאירו אותה בגלל מה שהיא ולא בגלל בן

דקל69

New member
יואו, קרן חסינה והאהבה עם גב באויר, מסתבר

שגב פתאום לא זקוק ללבד ולשעות השינה שלו. בתאכלס, קרן מרוצה כי תנכס לעצמה את גב בזכות זה ללא סייגים וגב יהיה מבסוט כי הוא מטר מהמליון עכשיו בזכות הזוגיות עם קרן. מסתבר שהבחור שהעיד על עצמו שעשה "דברים" בתחנה המרכזית בשביל סם עושה עלול לעשות זאת גם עכשיו בש/ביל הפרס.

למעלה