שרשור שאלות לחבר הכנסת רשף חן

שאלה לכבוד חבר הכנסת רשף חן

האם לדעתך פרישת שינוי מהקואליציה הייתה טעות עקב מצב הסקרים?

כבוד חבר הכנסת!

האם לדעתך עקב מצב הסקרים אתם צריכים לשנות את שיטת בחירת החכים לפריימריס בטוחים? והאם עובר לך בראש מחשבה לעבור למפלגת קדימה? והאם תסכים לתמוך עם החרדים במידה והליכוד ישיג ששים חתימות לקואליציה?

בפעם הקודמת הצבעתי לשינוי

בין היתר בזכות הקול שלי שינוי ישבה בממשלה, מה השיגה שינוי בקול שלי, ולמה שאאמין שבפעם הבאה כן יעשו משהו מועיל?

Wainshtein Lev

New member
יופי חי. "שרשור שאלות לח"כ רשף חן"

מי לא הגיע לענות? נכון. ח"כ רשף חן. לא אתמול ב16:30 (כמובטח) ולא עד כה, כמעט 24 שעות אחרי. אולי עכשיו, כל הדוברים הוולונטריים, שענו בשמו של אותו ח"כ ואותה מפלגה\סיעה בשרשור זה יתפקחו ויראו עם מי יש לנו עסק? אני בטוח שלא תפוז יזמו את השרשור הנוכחי - זה בא מרשף חן או מסיעת שינוי עצמה. וגם אם תפוז יזמו - אם התחייבת - תגיע! אם לא זה אומר עליך משהו (ולא משהו שאתה רוצה שידבק אליך לפני בחירות) אז מה היה לנו? כסאולוגיה? יש. שערוריות? יש ויש! תירוצים? מה זה יש, באבואה יש! (מפלגת העבודה אשמים, ביבי אשם, הדתיים אשמים, שרון אשם... רק לא רשף חן, רק לא טומי... הם זכים וטהורים) ביצועים? אופס... אין. ביצועי סיעת שינוי בקדנציה הנוכחית דומים לביצועיו של אימפוטנט קטוע לשון וחסר אצבעות במיטת יצאנית. מי משך אותך בלשונך, מר רשף חן, ח"כ נכבד, וגרם לך להבטיח לבוא לתת תשובות? איפה אתה ואיפה התשובות?

למעלה