שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: לא הייתי אתמול בבית :ם שבת שלום :)

HagarStar

New member
טםטם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: לאדעת שיר השבוע לא של פראמור: גוד לייף - קניה ווסט וטיפיין קליפ השבוע: סולג'ה בוי להקת השבוע: תשאלו את הלאסטאףאם שלי אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: ממ חזרתי לשגרת בצפר, יצאתי אתמול אחרי מאה שנה, חברה באה אליי משהו שלילי שקרה השבוע: המ שיחה עם אמא והיועצת? אה והמורה לתיאטרון |: סדרת השבוע: פרייבט פרקטיס
קייט וולש כזאת יאמי
ציטוט השבוע: תמונת השבוע: |אשוח||גרב| תתעלמו מהקקי איכות אנלא מוצאת ת'דיגיטלית

HagarStar

New member
מה למה האייקון של |אשוח| לא עובד?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה עדיין נמצא באייקונים |: הם עובדים עלינו בעיניים! ;;

אלוש 4

New member
אני ../images/Emo9.gif שלהלהלהלה

שיר השבוע של פראמור: ווי אר ברוווקן
שיר השבוע לא של פראמור: גולדן (של פוב) קליפ השבוע: הוט של אבריל להקת השבוע: פארמור אלבום השבוע: דה בסט דמט טינג (של אבריל לאבין) משהו חיובי שקרה השבוע: שום דבר מיוחד משהו שלילי שקרה השבוע: קרה משהו רע אבל כבר התגברתי
סדרת השבוע: בובות ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של פראמור: המממ.. נראה לי Breathe שיר השבוע לא של פראמור:
היו הרבה
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=8y77rThIePo די זה כזה קורעXD להקת השבוע:
אלבום השבוע: Blackout של בריטני משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע: סבתא שלי מתה
סדרת השבוע: זואי101 ציטוט השבוע: "נראה לי בגלגול הקודם הייתי קלמר" "אני בכלל הייתי כוס חד פעמית!" תמונת השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבתמונה הבנאדם ניראה כאילו יש לו...

את הברזל עובר דרך הפה!! כאילו יש לו חורים של סיידליפ ומדוזה ואז הברזל עובר דרך שם חחחחחח

זה ג'רארד וואי../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

שחר, את יודעת שיש לך טעות במספר של הפורום?! כתוב לך 1895 במקום 1859.

נממ.

שיר השבוע של פראמור: Just Like Me שיר השבוע לא של פראמור: Three Days Grace - pain Mozart - Duettino; Sull'aria Carrie Underwood - So Small Evergrey - Recreation Day Evergrey - Blinded Evergrey - The Great Deciever קליפ השבוע: - להקת השבוע: - אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: התקנתי את וירטואה טניס 3! משהו שלילי שקרה השבוע: אהמ, אין משהו שזכור לי. סדרת השבוע: בערך מה שראיתי השבוע; צ'אק!
, עקרות בית נואשות, גוסיפ גירל, האנטומיה של גריי. ציטוט השבוע: היו מלא, אבל אני לא זוכרת. תמונת השבוע:

xXx Lilo xXx

New member
^^../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: קראשX3
שיר השבוע לא של פראמור: Midnight Hour - Running away
Nickelback - Savin' Me Snow Patrol - Signal Fire
קליפ השבוע:
להקת השבוע: Midnight Hour
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ לכולם היה מבחן ולי לא
משהו שלילי שקרה השבוע: גשם
(אל תהרגו אותי)
סדרת השבוע: הלוחשת לרוחות, על טבעי, גיבורים
ציטוט השבוע:
And I, I'll never let you find me. I'm leaving you behind with the past No, I won't look back.​
תמונת השבוע:

C h o p C h o p

New member
אניאניאניאני!!!

שיר השבוע של פראמור:crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע:Everything We Had Tab של The Academy Is להקת השבוע:אמממ... אני חושבת שקוברה . אלבום השבוע:SANTI משהו חיובי שקרה השבוע:היה לי יום הולדת אתמול!
משהו שלילי שקרה השבוע:אמממ בטח היו הרבה אני לא זוכרת. סדרת השבוע:אין כול כך סידרה יש MTV ! ציטוט השבוע:"מזל טוב" . תמונת השבוע:---------------------->The Academy Is

למעלה