שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo12.gif או!../images/Emo29.gif

המוןהמוןהמון מזל"טים! חחח סתם.. המון מזל טוב

rachel malasa

New member
להלהלהלילילי^^

שיר השבוע של פראמור: Crushcrushcrush MB שיר השבוע לא של פראמור: ממ...זה יהיה ארוך. XD McFLY- all about you the heart never lies baby's coming back room on the 3rd floor 5 colours in her hair that girl just my luck i'll be ok obviously silence is a scary sound too close for comfort i've got you we are the young lonely don't stop me now friday night stare girl please please littel joanna transylvania ignorance-עליו חפרתי ברמות היסטריות!!
Bilnk 182- all the small thing always Hellogoodby-here Evanescence-bring me to life lithium Boys like girls-The great escape Up Against The Wall Green Day-holiday קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=5olLPmjVV24 http://www.youtube.com/watch?v=oNRs0RM3EEE להקת השבוע:מקפליי\פארמור. אלבום השבוע:Mcfly-Wonderland Paramore-All We Know Is Falling משהו חיובי שקרה השבוע: כרגע, כלום, אולי בעצם שלא היו לימודים יום שישי XD משהו שלילי שקרה השבוע: אבא שלי עיצבן אותי, אבל זה עבר
סדרת השבוע: מגרש ביתי, עונה שלישית. TRL אוורווד
ציטוט השבוע: אני וחברה שלי ביום שישי. מדברות, פתאום הגענו לחלומות. ~אין לי מושג איך~. חברה שלי: את יודעת, חלמתי שדוקרים אותי. אני:לפעמים, חלומות, מתגשמים. XDDDD תמונת השבוע:

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני.

שיר השבוע של פראמור: כל הדמואים שהועלו כאן
. שיר השבוע לא של פראמור: בוניטה בוניטה- המורדים
קליפ השבוע: אין. להקת השבוע: פאמור. אלבום השבוע: נמנמ לאדעת. משהו חיובי שקרה השבוע: היה כנס ט', והיה פשוט מעולה!!
משהו שלילי שקרה השבוע: כאובת לי היד
. סדרת השבוע: לאדעת. ציטוט השבוע: היה אחד ושכחתי אותו
גאדדדXDD.. תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif סליחה?!../images/Emo46.gif

מה 'המורדים'?! זה ארוואי, יקירתי. יחי ההבדל הקטן
!

a k c

New member
../images/Emo109.gifXDDDDDDD../images/Emo6.gif

נווו סיים שיט דיפקנט ניים (ובמקרה הזה זה באמת שיט
)

מוצ"שמח!%$@$#@../images/Emo28.gif

קר לי בטירוף. שיר השבוע של פראמור: Breathe שיר השבוע לא של פראמור: My Way Home Is Through You - My Chemical Romance The Ghost Of You - My Chemical Romance It's Not a Fashion Statement, It's a Fucking Deathwish - My Chemical Romance I Never Told You What I Do For a Living - My Chemical Romance Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us - My Chemical Romance Our Lady Of Sorrows - My Chemical Romance I Don't Love You - My Chemical Romance Cancer - My Chemical Romance כן, שמעתי הרבה מכ"ר השבוע. יש לכם בעיה? תקפצו לי
קליפ השבוע:
להקת השבוע: MCR אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: בית ספר? יכול להיות? נשמע הגיוני? (נו, דאמ, הכוונה הייתה לראות אנשים וזה.XD) משהו שלילי שקרה השבוע: אני מפתחת הצטננות ועוד דברים וסבתא של בר נפטרה
סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: חברה שלי "שירי זה לא אומנותי ככה. צלמי מלמעלה." אני: "זה שיעור, אני לא יכולה לעמוד על כיסא ולצלם אותך מלמעלה!!!!!" {אני וחברה שלי בשיעור צילום. אהאהעהאהעאהע, לא, שיעור מתמטיקה XD} תמונת השבוע: אין כוח, תגובה מהירה. עדיין קר.

../images/Emo194.gifאז אם אתן שומעות מכ"ר...

תצטרפו לפורום! לא שצריכים אתכן שם, הוא גם ככה מפוצץ
אבל תצטרפו בכל זאת!
מכ"ר

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחח טוב שלא הצטרפתי מלפני עשורXD

בכינוי אחר, אגב
ופשוט מפוצץ שם אנלא מבינה כלום אני שונאת פורומים חופרים וזה תוקע לי תמחשב חחחחח אז פרשתי DD:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאני D:

שיר השבוע של פראמור: Breath My #1 My Heart CrushX3 Another Day Hello Hello Franklin שיר השבוע לא של פראמור: פפפפפפפפפפ יש כלכך הרבה O:: Are You Happy- Drop Dead, Gorgeous Daniel, Where's the boat?- DDG קיצר כל אין ווג של DDG The Guillotine- ETF Reverse This Curse- ETF Dragging Dead Bodies...............................- ETF As I'm Falling Down- ETF 99- Fightstar We Apologize For Nothing- Fightstar Deathcar- Fightstar Floods- Fightstar Blue Burns Orange- HH My Heroine- Silverstein The Ides Of Merch- Silverstein If You Could See Into My Soul- Silverstein כל בלסדהפול!!!!!!!!!!!!!!!!
(בעיקר higinia)
עוד כמה של RJA וBLG וBMTH אין לי כוח לחפור יותר במילא אפחד לא יקראDD: קליפ השבוע: נמנמ. אין להקת השבוע: blessthefall כלכך
אלבום השבוע: היז לאסט ווק של בלס 3> משהו חיובי שקרה השבוע: נמנמ. הסופשבוע... משהו שלילי שקרה השבוע: קרייג עזב את בלס ;_; סדרת השבוע: נהה ציטוט השבוע: אני אף פעם לא זוכרתXD תמונת השבוע: אני?
תסתדרו.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifסטורברי פילדס פוראבר@!

שיר השבוע של פראמור: X שיר השבוע לא של פראמור: Cobra Starship - The City Is At War Beck - Everybody's Gotta Learn Sometime
Lighthouse Family - High Lighthouse Family - I Wish I Knew How It Feels To Be Free Creedence Clearwater Revival - Travelin' Band Rod Stewart - You're In My Heart, You're In My Soul [שירי פרסומות רולז.
] ו... Brotherhood Of Man ( Eurovision 1976)- Save All Your Kisses For Me לול, זה מדבק. קליפ השבוע: זה.
להקת השבוע: קוברה סטארשיפ. אלבום השבוע: X משהו חיובי שקרה השבוע:ממ. משהו שלילי שקרה השבוע: כל מיני קיטורים על מבחניםבחניםולחץ. אח השיגרה. סדרת השבוע: אבודיםם[!] , שנות ה-70 [נכנסתי ללחץ שנגמר החודש אז עשיתי מרתון VOD
] והישרדות ישראל [משום מה נדמה לי שאני אחוז הרייטינג היחידי שהיה להם
, תקנו אותי אם אני טועה.] ציטוט השבוע: "התפוח לא מבייץ רחוק מהעץ!"~ כתגובה על ההריון של ג'ימי לין ספירס.|אהמ| תמונת השבוע:

למעלה