שרשור שבועי

A t a s h i

New member
שבוע ביכ. ><

שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי. :X שיר השבוע לא של פראמור: Dark New Day - Evergreen. קליפ השבוע: נה. להקת השבוע: Nightwish.
אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You.
משהו חיובי שקרה השבוע: 4 דיסקים חדשים. משהו שלילי שקרה השבוע: ביצפר, צו ראשון, נתקעתי שעות בשגרירות בשביל הוויזה, נפלתי מסוס, סוס אחר בעט בי, שברתי את הרגל, ועכשיו כואב לי, משעמם לי, ואני בקושי הולכת. >< ואסור לי לנהוג לפחות חודש, והיה אמור להיות לי פאקינג טסט עוד שבועיים! ואני לא יכולה לגשת עכשיו. ]: וגם אני לא יכולה לטוס לאף אחת מההופעות שתכננתי בגלל הבגרויות חורף המזדיינות האלה. >< סדרת השבוע: 'CSI: NY', 'שנות ה-70'. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה. :X

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבאיחור אופנתי משהו^^

שיר השבוע של פראמור: קראשקראשקראש. שיר השבוע לא של פראמור: הרבה ~,~ סתם הממ.. Save It For The Bedroom - You Me At Six קליפ השבוע: - להקת השבוע: You Me At Six. We The Kings. The Blackout אלבום השבוע: The Blackout - We Are The Dynamit איך שלא כותבים דינמיט XD משהו חיובי שקרה השבוע: שבוע שעבר? הממ.. ראיתי מישהו חמוד אעעעעעעעש באוטובוס! משהו שלילי שקרה השבוע: לא זוכרת.. סדרת השבוע: מלון בבילון!
ציטוט השבוע: חחחחחחחחחחחחחחח הייתי באוטובוס עם חברה מהשכבה וחברה מ-י"ב ואז דיברנו כזה על שהוסיפו לנו ללמוד עד 11.7... אז אמרתי לזאתי מי"ב שלהם יש בגרויות ואז אחרי פסח הם צריכים לבוא רק למקצועות של הבגרויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת הייתה אחת היציאות שלי כי אז היא אמרה "אבל כל מה שאנחנו לומדים זה רק לבגרויות.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי שעה והיו לי דמעות! תמונת השבוע: לאדעת.

למעלה