שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום, או משהו :)

HagarStar

New member
אר.../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: מיי הירו? D: שיר השבוע לא של פראמור: נאו יור גאן - באסהאנטר קליפ השבוע: פיס אוף מי D::: להקת השבוע: קיוט אלבום השבוע: של קיוט משהו חיובי שקרה השבוע: סנטר עם אלבז, הלכתי לשי איזה פעמיים [או שזה היה רק פעם אחת?] והיה מגניב אש השבוע.. ובערב נראהלי אצל נעם הכוסיתאש עם טוסטר סקשיפשיצקי לינור שי ו..בר? משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה סדרת השבוע: הישרדות, דניהוליווד וטורי ודין D: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: נהנהנהנה

HagarStar

New member
עזבו, התמונה הזאת שווה הרבה יותר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ולא אכפת לי שהיא מטושטשת ולא כולם הצטלמו ימיןלשמאל: נועם, טוסטר, אני, שאקינטו שמוסתר ע"י הידיים של שי [ואז באה שי] ודני.

xXx Lilo xXx

New member
תפוזנה../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

ניסיתי לשלוח והוא אמר לי שאני לא רשומה בתפוז ולא השלמתי תאישור בלה בלה בלה. בקיצור
מה לעזאזל הולך שם?! אונס קבוצתי? ~סמיילי גבות של המסן~

mori mor1

New member
גאדדדדד!!!!!!!!!!!../images/Emo15.gif

זה אתה בתמונה או שזאת סתם תמונה מהמחשב?!

HagarStar

New member
אחי אני נקבה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וזאת לא סתם תמונה, זה שאאאאאאנט
וגם אם זה היה אני, למה נראה לך שאני כזאת נרקיסיסטית שאני אשים לב ליד התמונה שלי? O_O

YoureMyHeroine

New member
יהיייי ^_______________________^

שיר השבוע של פראמור: breathe שיר השבוע לא של פראמור: TImes Like These- Blessthefall Your Guardian Angel- The Red Jumpsuit Apparatus A Pistol To My Temple- Scary Kids Scaring Kids Bliss- Aiden Drink Life To The Less- Asteria A Lesson In Charades- Asteria Rawwwwr!- Bring Me The Horizon קליפ השבוע: ניין להקת השבוע: בלסדהפול! אלבום השבוע: ^ משהו חיובי שקרה השבוע: סיידליפ, למדתי רק 3 ימים D: , קיבלתי 86 במועד ב' שחשבתי שהלך לי ממש חראXD משהו שלילי שקרה השבוע: אממ. המועד ב' שחשבתי שהלך לי חרא חחח סדרת השבוע: מגרש ביתי ציטוט השבוע: "נמאס לי כל הזמן לפמפם אתכם!" המורה למתמטיקה. וזה מטריד
תמונת השבוע: חברה שלי מציירת שטויותXDDDDD

mcfly danna

New member
משעמם לי...

שיר השבוע של פראמור: LTFB , MB שיר השבוע לא של פראמור: chris daughtry - home, over you sum 41- with me, in too deep, underclass hero,there's no solution קיצקיץ די הרבה.. קליפ השבוע: ~מחפשת~ בנוגע לדיונים שערכתי עם חברי הפורום..http://www.youtube.com/watch?v=GeGfXR2MWkw - ממש צחקתי מזה.. להקת השבוע: McFLY אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: נסעתי אתמול לאילת ואז קניתי מלא מלא מלא דברים. משהו שלילי שקרה השבוע: הערב ט' המחורבן הזה. היתה איזה ילדה מטומטמת עם גוף של אנורקסית והיא נכנסה לג'קוזי עם 3 בנים עם תחתוני- נגעלתי בשבילה. מצבי החברתי כ"כ עגום, לא שזה מפריע פשוט כולם נכנסו לג'קוזי ואפחד לא אמר שיש בכלל ג'קוזי ואני יושבת שם עם ילדים דחויים כאלה מדברים על מזג האוויר. סדרת השבוע: טופ מודל הבאה
ציטוט השבוע: אין כ"כ הרבה.. ~אני לא רוצה לתת לאחותי לשתות~ אני:"אבל שי, אני צמאה רצח!" שי:"זה מעניין את התחת שלי" אני:"מה שלומו?" שי:"מצוין, גדל קצת לאחרונה" אני:"עד 120!" XDDDDDDD שעה התפקעתי בגלל זה.. ~אני רואה דאבל בשעון שלי ומנשקת אותו~ שי:"מה ביקשת?" אני:"שיהיה עוד דאבל.." ~מה שהצמא גורם~ אני:"הצמא הזה פשוט אוכל אותי.." XD גאד אני טיפשה.. תמונת השבוע: שקס..

יש לי...../images/Emo110.gif

חולצה, בוקסר ועט של בוב
אני חושבת שיש לי עוד משהו, אבל אני לא זוכרת מה... קיצר אני מכורה D:

למעלה