משעמם לי...
שיר השבוע של פראמור: LTFB , MB שיר השבוע לא של פראמור: chris daughtry - home, over you sum 41- with me, in too deep, underclass hero,there's no solution קיצקיץ די הרבה.. קליפ השבוע: ~מחפשת~ בנוגע לדיונים שערכתי עם חברי הפורום..
http://www.youtube.com/watch?v=GeGfXR2MWkw - ממש צחקתי מזה.. להקת השבוע: McFLY אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: נסעתי אתמול לאילת ואז קניתי מלא מלא מלא דברים. משהו שלילי שקרה השבוע: הערב ט' המחורבן הזה. היתה איזה ילדה מטומטמת עם גוף של אנורקסית והיא נכנסה לג'קוזי עם 3 בנים עם תחתוני- נגעלתי בשבילה. מצבי החברתי כ"כ עגום, לא שזה מפריע פשוט כולם נכנסו לג'קוזי ואפחד לא אמר שיש בכלל ג'קוזי ואני יושבת שם עם ילדים דחויים כאלה מדברים על מזג האוויר. סדרת השבוע: טופ מודל הבאה
ציטוט השבוע: אין כ"כ הרבה.. ~אני לא רוצה לתת לאחותי לשתות~ אני:"אבל שי, אני צמאה רצח!" שי:"זה מעניין את התחת שלי" אני:"מה שלומו?" שי:"מצוין, גדל קצת לאחרונה" אני:"עד 120!" XDDDDDDD שעה התפקעתי בגלל זה.. ~אני רואה דאבל בשעון שלי ומנשקת אותו~ שי:"מה ביקשת?" אני:"שיהיה עוד דאבל.." ~מה שהצמא גורם~ אני:"הצמא הזה פשוט אוכל אותי.." XD גאד אני טיפשה.. תמונת השבוע: שקס..