שרשור שבועי

Fences

New member
גררר

אם כבר מדברים על שקסיות... בובספוג אליל המין שלי.

May Music

New member
עונה~

שיר השבוע של פראמור: Crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: הממ Quicksand של ליליקס D: קליפ השבוע: קראשקראשקראש להקת השבוע: לילקס אלבום השבוע: Falling Uphill של ליליקסP: משהו חיובי שקרה השבוע: המממ
משהו שלילי שקרה השבוע: המממ
סדרת השבוע: אלמה פיראטה XD ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע:

Johnni456

New member
שללללה ^___^../images/Emo54.gif

שיר השבוע של פראמור: Miracle שיר השבוע לא של פראמור: Going Under של אוונסנס
קליפ השבוע:
להקת השבוע: אוונסנס ופארמור
אלבום השבוע: Fallen של אוונסנס ו-AWKIF משהו חיובי שקרה השבוע: היו המון - קניתי את Fallen של אוונסנס ו-AWKIF, הופעה של כנסיית השכל
משהו שלילי שקרה השבוע: בסוף לא עשיתי ראסטה
סדרת השבוע: בקושי יצא לי לראות משהו >< ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: רק תגידו שהוא לא עושה לכם את זה

AlmogiToMars

New member
../images/Emo41.gifעונה ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: 30seconds to mars - a beautiful lie קליפ השבוע: 30seconds to mars - a beautiful lie להקת השבוע: 30seconds to mars (לא רק השבוע חחחח בשבילי היא תמיד! ) אלבום השבוע: אממ.. שוב ? .. חח 30seconds to mars - a beautiful lie משהו חיובי שקרה השבוע: אממ.. עשיתי שלשולים ? :):) חחחחחחחחח
אוף איזה מסריחה אני חחחחחחחחחח
משהו שלילי שקרה השבוע: איי איי איי .. הציונים .. סדרת השבוע: קייל XY !! בהחלט! ציטוט השבוע: "fucking fuck!!! man whats your problem ?! " תמונת השבוע: חחחחח אכןן תמונת השבוע חחחח D: (גאדד איזה חתיך הוא! )

Drowning Lovers

New member
רק אני לא מתלהבת מהם?../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

סורי ><" ואל תדאגי, לא שמעתי רק את דה קיל, שמעתי את שני האלבומים.
אהבתי רק מהשני ורק 3 שירים
סורי ><"

הזויה13

New member
איזה.פאקינג.שלמות.אני.מתה.

!!!!!!!!!!!11111111111111 ג'רדליטוהמושלםתעשהאותי@^%W&^@#^#%^#&#@^@%@#&#*^#&$ -התקף פאנגירליות נגמר- ^^" וואי ראיתי שלשום שר מלחמה ובכיתי כשהוא מתXDDDDDDD כל פעם אני בוכה מזה מחדששXD

AlmogiToMars

New member
חחחח אתם יודעים ....

אני לא יעמוד לכם עם סכין לעורף ויגיד לם לאהוב אותם ולהתלהב אבל לזאת שאמרה שדווקא היא לא אהבה כל כך את דה קיל אז תדעי לך שתמיד שאני רואה את הקליפ של דה קיל או שאני שומעת את השיר-יורדים לי דמעות ! ואני אפילו לא יודעת למה :X בכל אופן .. כמו ששמתם לב-גם בחתימה שלי הם באמת הלהקה שאני הכי אוהבת אבל גם פארמור קטלניים ואני גם מכירה כמה שירים שלהם D: חח

Drowning Lovers

New member
לא הבנת אותי ../images/Emo122.gif../images/Emo23.gif

את דה קיל זה דווקא בין השירים שכן אהבתי, רק אמרתי שאל תדאגי לא שמעתי רק את דה קיל אלא את שני האלבומים [אני פשוט שונאת ששופטים להקה על פי שיר אחד
] השירים היחידים שאהבתי היו דה קיל, אטאק ודה פנטסי אבל! כן יש אבל, ששמעתי את האלבום הזה אז הייתי די שקועה באלבום אחר [TC של MCR
] והם ממש שונים ואני די עשיתי את הטעות בלהשוות ביניהם
אבל, אתמול שמעתי אותו שוב, והאמת שהם די נחמדים
לא מתלהבת אבל לא פוסלת אותם בכלל, אולי עוד כמה שמיעות

AlmogiToMars

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני שמעתי את 2 האלבומים ואפילו שירים מחוץ לאלבומים ותאמיני לי יש לי 30 סיבות למה אני אוהבת את 30STM
לילה טוב :)

Drowning Lovers

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של פראמור: Hello Hello שיר השבוע לא של פראמור: כל Flyleaf של Flyleaf
Rage Against The Machine - Killing In The Name Of One Night Only - Just For Tonight קליפ השבוע: One Night Only - Just For Tonight להקת השבוע: Flyleaf
אלבום השבוע:Flyleaf
משהו חיובי שקרה השבוע: הצלחתי להשיג את כל האלבום של פלייליף
משהו שלילי שקרה השבוע: בית ספר ~.~ סדרת השבוע: אין. ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: סטואי
הודגש באמצעות הפלולה של אהוד ברק

a k c

New member
../images/Emo109.gifעאהעאהעא סטואי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif|סגידה|

Drowning Lovers

New member
~מכות~../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

~מצמידה אקדח לראש~ האם את מוכנה לחזור על זה? ליאת?

למעלה