שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
One Night Only - Just For Tonight../images/Emo99.gif

+
אעאעאעאע One Night Only כ"כ טוביםםם 3%^$#%$#% התמכרתי לשירים שלהם
הזמר ממש חמוד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז. שיר השבוע לא של פראמור: איטס הייג טייד בייבי - דה בלאקאאוט. קליפ השבוע: איטס הייג טייד בייבי - דה בלאקאאוט. להקת השבוע: דה בלאקאאוט. אלבום השבוע: דה בלאקאאוט? חח משהו חיובי שקרה השבוע: דניאל היה אצלי ^^ משהו שלילי שקרה השבוע: המחשב מת שוב ביום ראשון XDD סדרת השבוע: השרדות חיחי. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

"אני שומע משהו נופל..."../images/Emo28.gif

בום טראח! חם לי. שיר השבוע של פראמור: For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic Fences Oh Star All We Know שיר השבוע לא של פראמור:
My Way Home Is Through You - My Chemical Romance
This Is The End (For You My Friend) - Anti Flag A Silent Murder - Story of the Year אני לבד עכשיו - סינרגיה קליפ השבוע:
להקת השבוע: מכ"ר וסינרגיה. אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא חיבוקים ^^ משהו שלילי שקרה השבוע: נכשל בכימיה X_X סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

C h o p C h o p

New member
../images/Emo13.gifעונה!

שיר השבוע של פראמור:האמת שלא שמעתי המון מוזיקה שלי ,שמעתי מרדיו
http://radio.rockil.co.il/ שיר השבוע לא של פראמור:אממ... כולל... קליפ השבוע:ו ואי אתמול ראיתי את הקךיפ החדש של קוברה בTRL !
להקת השבוע:הרבה...... אלבום השבוע: TBA האלבום החדש של TAI למרות שאני אף פעם לא שמעתי אותו
משהו חיובי שקרה השבוע:עברתי תואריה !!
משהו שלילי שקרה השבוע:אממ... היה לי שני מבחנים באותו יום
סדרת השבוע:"הישרדות" הו נועם ,תעשה לי ילד
וואי אתם יודעים שהוא חברה של יעל!? דיייייייייי הוא אמור להיות שלי! שלי! ורק שלי!
ציטוט השבוע: מאזינה: "אתה יכול להיות חבר שלי?" יצחק:" אני הומו ,אני הומו!!!!!!!!!!!!!!!" מאזינה:" לאאאאאאאאאאאאא ,טוב בי!!" יצחק:" בי ! ,אממ בנות אני לא הומו ,אתן יכולות להמשיך להתקשר עלי!!" חחחח
תמונת השבוע: גררררררררר ג'וני תעשה לי ילד!!

Johnni456

New member
עאעא ג'וניי *רייייר*../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

אעאע הוא כ"כ מושלם
ג'וני תעשה לי גדוד!!!

הזויה13

New member
און אה רייני מונדיי איי פיל אימט אינסייד מייי

להלהלה. שיר השבוע של פראמור: מיזביז אול ווי נואו שיר השבוע לא של פראמור:הולד איט דונט דרופ איט - ג'יי לו דונט קריי אאוט - שייני טוי גאנז בום בום בום - אין לי מושגXDD בייבי לאב - ניקול שרזינגר (וואי זה שיר מדהים) קליפ השבוע: בייבי לאב להקת השבוע: לאדעת.. זמרת ג'יי לו אלבום השבוע: אין לי שמץ.. של הסופשבוע זה ברייב של ג'יי לו משהו חיובי שקרה השבוע: חדר כושר משהו שלילי שקרה השבוע: עומס יתר בלימודים סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: ->

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: הלו הלו. שיר השבוע לא של פראמור: Heavily Broken- The Veronicas. קליפ השבוע: - להקת השבוע: נמנמנ אין משהו ספציפי. אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: היה היום יום תפוח בביצפר שלי, והעלינו קטע מההפקה, ונתנו לנו ביקורות טובות, אפילו הרכזת מגמה (שזה שיא, כן?
). משהו שלילי שקרה השבוע: היו היום גם אחרי היום פתוח חזרות, ואנחנו לא מוכנים בשיט וההפקה בעוד עשרה ימים
. סדרת השבוע: פרוייקט ביפ. ראיתי פרק אחד אתמול וזה היה נורא מבדר
. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: סקסי

Emergency Exit

New member
קראשקראשקראש. ../images/Emo41.gif

בו. שיר השבוע של פראמור: crushcrushcrush\emrergency שיר השבוע לא של פראמור: TINSFTD - escape the fate. ו- ג'ני של קליק פייב.
קליפ השבוע: The Click Five - Just The Girl. להקת השבוע: דה קליק פייב. נוסטלגיהההההההה. ואמריקן ריג'קטס. אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: המ. היתיאצל חברהשלי וידיד שלנו בא והכנו פנקייקים והיה מצחיקXDD משהו שלילי שקרה השבוע: העולם? [מבחניםבחניםעבודותמורותילדיםילדותכולםזונות.] סדרת השבוע: דה או.סי ציטוט השבוע: "נשמור - נעשה מזה טוסט. אי אפשר לדעת." "איפה המריתתתתתת? איפה המרית? בטוח ישלך מרית! כשאני אהיה גדול אני אקרא לבת שלי מרית." "תביאי את זה תעשי את ההוא תטעמי את זה- איכ ישלזה טעם של איידס!" XDD אהאע, פנקייקים. עבודת קודש.
תמונת השבוע: שלהלהלה.

xXx Lilo xXx

New member
The Click Five - Just The Girl../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

אני כבר איזה שבוע שלם שומעת תשיר הזה ורק אותו על המחשב XD כזה הזוי.

RockSter

New member
עונה!

שיר השבוע של פארמור: misery business
שיר השבוע לא של אבריל: tomorrow- avril lavigne
קליפ השבוע: נמנמנמ... misery busniess& join me in death
להקת השבוע: HIM
אלבום השבוע: THE BEST DAMN THING- AVRIL LAVIGNE
משהו חיובי שקרה השבוע: נמנממנ... קבלתי 93 בלשון וזה היה הציון הכי גבוה בשכבה! :) התחלנו חזרות לטקס סיום כיתות ח' בכל רמת גן!!
משהו שלילי שקרה השבוע: ב=י=ת ס=פ=ר!
סדרת השבוע: השרדות.. XD
ציטוט השבוע: המורה השמנה שלנו לטכנולוגיה אמרה: "זה לא כל כך משנה איפה תשבו, אותי תראו בכל מצב". תמונת השבוע:
SK8ER GIRL

Emergency Exit

New member
חחח, ../images/Emo41.gif

עשית פורים בסמליםXD כל שאלה סמל אחר חחח את חוגגת פורים טרם עת.
המ חחח, כל המורותהשמנות\מורים אומרים דבריםכאלה חחחח

RockSter

New member
חחחחחחחחחחחח

פורים בסמלים :) אהבתי!! אבל אין מה לעשות... זה מושך את העין לקרוא חחח XD *שבת שלום!*

FireInsaid

New member
ראר ^^

- שיר השבוע של פראמור: אמ, כולם בערך XD אני חורשת על השירים האלה. - שיר השבוע לא של פראמור: Flyleaf - i'm so sick Uh huh her - say so - קליפ השבוע: קראשקראשקראש - להקת השבוע: פארמור.
- אלבום השבוע: AWKIF, RIOT! - משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי ציון עובר במבחן בתנ"ך#@!#%~~ יאי ^^ - משהו שלילי שקרה השבוע: אההה...רבתי עם חברה פ: - סדרת השבוע: הישרדות, הטופ מודל הבאה, קייל XY - ציטוט השבוע: אנלי ]: - תמונת השבוע: אני ספונג'בוב ברבי XDDDDDD ראר בוב הסקסי
בעלי. ד"א, מישהו יודע באיזה חנויות אני יכולה לקנות את AWKIF? יש אותו בטאוור רקורד\צליל וכאלה?

למעלה