שרשור שבועי

oshriti123

New member
פרויקט מסלול!

לא ראיתי שנים כי אין לי ויאודי יותר ): מי נשאר? בבקשה תגידי שג'ף[מקווה שככה קראו לו] עדיין שם D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוא ממש מניאק לכולם ../images/Emo122.gif

אבל אבל הוא ניצח בשני משימות רצוף
אחרי כמה פעמים שהוא כל הזמן הגיע למקום השני חחחחחחח תמיד היה לו את הכמעט ועכשיו פעמיים רצוף D:

המ.../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ ההוא של מאניק סטריט פריצ'רס שיר השבוע לא מmtv2: Jeff Buckley & Elizabeth Fraser - All Flowers In Time
Jeff Buckley - Dream Brother Joy Divion - Decades Portishead- Mysterious להקת השבוע: לא להקה, ג'ף באקלי
קליפ השבוע: דה בירד אנד דה וורממממ!!! דיסק השבוע: נו Grace. וגם Joy Division - Closer הפתעת השבוע: מיוז באים לארץ!@#%@^ ביאוס השבוע: בגרות במת', מתכונת בלשון וכו' תמונת השבוע: א"ש!
סרט השבוע: היחיד שראיתי השבוע, פייט קלאב סדרת השבוע: הממ מלא זמן לא ראיתי טלויזיה
ערוץ השבוע: M2? ספר השבוע: אני באמצע "נונגה נונגה" אבל לא היה לי ממש זמן לגעת בזה השבוע.

BabyShambles

New member
התחלתי להתעניין בג'ף באקלי!

[איי מין, במוזיקה><] יש לך שירים מומלצים?

milkofamnesia

New member
אהמ.

Grace Forget her Hallelujah (הופיע בסאונדטראק של שר המלחמה) Last Goodbye Everybody here wants you Vancouver Nightmares by the sea Eternal life Lover, You should've come over אלה השירים שלו שאני ממש אוהב.

milkofamnesia

New member
מתלהבת?

פאסמטריטה נא מינה, קאק יא זנאיו רוסקיי יאזיק. פאסמאטריטה קאקאיה יא קרוטאיה :p

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גם אני התחלתי להתעניין ~,~

חחח מה אני נדחפת?! אמ. אני שומעת עכשיו בדיוק את הללויה.. ובדיוק הדיסק GRACE נמצא בהורדה.. רק עוד 38% נוו ;;

dandiT

New member
^^

שיר השבוע מmtv2: אממ.. לודעת =/ שיר השבוע לא מmtv2: HIM - The heartless HIM - Join me The used - paralyzed The used - smother me 30STM - Buddha for mery 30STM - oblivion Guns&Roses - Sweet child of mine SES - Adjustments להקת השבוע: HIM The used SES 30STM קליפ השבוע: לודעת >< דיסק השבוע: 30STM - 30STM הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: אבאשלי חסם לי ת'מחשב. כאבי ראש. ועוד כלמני =/ תמונת השבוע: אני במהיר... סרט השבוע: שה"ק 3
סדרת השבוע: חברים ^_^ ערוץ השבוע: הוט פאן... נו ערוץ סרטים>< ספר השבוע: -

../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

שיר השבוע מmtv2: אממ.. Arctic Monkeys - Brainstorm שיר השבוע לא מmtv2: לא לסקול אותי, אבל Rihanna - Umbrella. יש לשיר הזה אחלה קצב. להקת השבוע: Arctic Monkeys ו- MCR. קליפ השבוע: ... דיסק השבוע: Arctic Monkeys - Favourite Worst Nighmare פשוט מעולה
הפתעת השבוע: לא נכשלתי במבחן בלשון ובמבחן בחינוך תעבורתי
מזליסטית, בפוקס עברתי (56 בלשון, 55 בחינוך תעבורתי). ביאוס השבוע: נאבד לי הסרט לשיער בפסים שחור-אפור
כל כך אהבתי אותו.. תמונת השבוע:
הזריחה כמו שרואים אותה מהבית שלי. סרט השבוע: ... סדרת השבוע: טורצ'ווד.. די, איזו סדרה גאונית. קפטן ג'ק
ערוץ השבוע: Yes Stars 3
ספר השבוע: ...

Djerry

New member
מתחמקת מתנך

שיר השבוע מmtv2: בקושי ראיתי שיר השבוע לא מmtv2: הרבה שירים של מיוז להקת השבוע: MUSE, the mars volta קליפ השבוע: דיסק השבוע: כל הדיסקים של מיוז, The Mars Volta - De-Loused In The Comatorium הפתעת השבוע: מיוז באים לארץ, אה ומגישים אותי על 97 בתנך! ביאוס השבוע: לא חושבת שיש תמונת השבוע: סרט השבוע: half nelson (ראיין גוסלינג
) סדרת השבוע: חברים ערוץ השבוע: ספר השבוע:

Brianstorm

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2:
סיק סיק סיק שיר השבוע לא מmtv2:
ממ כל אפ דה בראקט להקת השבוע:
ליברטינס וקייזר קליפ השבוע:
לא דעת דיסק השבוע:
ע"ע שאלה מספר 2 הפתעת השבוע:
שאני מקבלת את דאון אין אלביון ואת הEP של דה בליינדינג יום ראשון,כפרה על אמאשלי^^ ביאוס השבוע:
לא זוכרת תמונת השבוע:
חחחחח זה מה שקורה שיש המון זמן פנוי (זכויות על הצילום עצמו הוא) סרט השבוע:
לא ראיתי אחד כזה סדרת השבוע:
shamless וליטל בריטן,איזה מזל שאפשר לראות טלויזיה במחשב^^ ערוץ השבוע:
MTV2? ספר השבוע:
"טוב ויפה,ג'יבס" סיימתי לקרוא אותו,חמוד ביותר

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifכה../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: נמ, החדש של קייזר ממש חמוד
שיר השבוע לא מmtv2: נופ:] להקת השבוע: דה יוזד ומיוז
קליפ השבוע: כנראה שהחדש של MCR:] דיסק השבוע: החדש של דה יוזד הפתעת השבוע: נמ, 85 מגן בצרפתית?!
ביאוס השבוע: הייתי יכולה לקבל יותר במגן
תמונת השבוע: אין לי כוח, זה תוקע
סרט השבוע: ואוו, נמ, "חתונת הרפאים"?.חח סדרת השבוע: כלום, הכל נגמר לי
ערוץ השבוע:M2:] ספר השבוע:אוו, אני באמצע "ההזדמנות האחרונה" של הרלן קובן

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gifיום שישיייייי../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Maximo Park-Books From Boxes שיר השבוע לא מmtv2: הרבה... להקת השבוע: - קליפ השבוע: Teenagers שסופסוף ראיתי! דיסק השבוע: MCR-The Black Parade הפתעת השבוע: שדפקתי לעצמי מחט ברגל...
ביאוס השבוע: קורס חובשות...בינתיים, בכל אופן... תמונת השבוע: - סרט השבוע: אני רוצה לראות את אושן 13 סדרת השבוע: גיבורים ערוץ השבוע: M2, Yes Stars 1,2 ספר השבוע: ספרים בשבילי זה רק הארי פוטר...

sapir lee

New member
ME ../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2:
שיר השבוע לא מmtv2: Linkin Park - Minutes To Midnight כל האלבום
MCR - Teenagers Lostprophets - האלבום האחרון
להקת השבוע: לינקין פארק
קליפ השבוע: הקליפ של טינאייג'רס (הגירסא המלאה) http://www.youtube.com/watch?v=t8rc2wR6Mio&mode=related&search= אני ממש אהבתי אותו Linkin Park - LPTV Episode 12: Salton Sea http://www.youtube.com/watch?v=kwL2i3ghuVo הקטע עם הדג המתXDDD
דיסק השבוע: MINUTES TO MIDNIGHT
הפתעת השבוע: אין
ביאוס השבוע: ללמוד לתנ"ך
תמונת השבוע:
סרט השבוע: שודדי הקאריבים! סרט ממש טוב!!
סדרת השבוע: סאות'פארק
ערוץ השבוע: אין אחד מסויים
ספר השבוע: אין

למעלה