שרשור שבועי

oshriti123

New member
ווילס זאת מדינה!? :O

שיר השבוע מmtv2: The Rumble Strips - Motorcycle דה ריבר Snow Patrol - Signal Fire The View - The Don וכל השירים של פלסיבו שהיו בהופעה P: שיר השבוע לא מmtv2: Korn - Word Up Saosin - Voices Cartel - Q להקת השבוע: לוסטפרופטס. הרגע סיימתי לראות את פסטיבל פונטיפריד והיה פשוט מדהייייים
קליפ השבוע: ע"ע שיר השבוע מM2 דיסק השבוע: הראשון של לוסטפרופטס כי הזמנתי אותו השבוע
הפתעת השבוע: ווילס זאת אחת מארבעת המדינות בבריטניה
לול, הרגע כשחיפשתי את התמונה> גיליתי את זה, הייתי בטוחה שזה איזור באנגליה עד עכשיו ולא הבנתי איך כ"כ הרבה להקות מגיעות משם... חחחח אני מרגישה טיפשה XD ביאוס השבוע: יקח לדיסק עוד שבוע וחצי להגיע >< תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי כ"כ השבוע.. סדרת השבוע: 24!!1 הפרק האחרון
ערוץ השבוע: אין יל מושג איך, אבל הגעתי למצב שהערוץ היחיד שאני רואה בטלוויזיה הוא M2 >< כל השאר פשוט לא מעניין אותי.. ספר השבוע: -

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מדינה אחת מתוך 4 הממלכות.

אוקי אז ככה
יש את UK [הממלכה המאחודה] שכשמה היא.. ממלכה מ4 מלכויות שהתאחדו לUK. היא מורכבת מ: וולש [שמגדירה את עצמה בערך חלק מאנגליה.] אנגליה. [הכי גדולה ומרכזית] סקוטלנד. [שלא בדיוק מרוצים מיזה אומשהו.. והם שניים בגודלם.] צפון אירלנד [שבסכסוך כבר מאות[?] שנים עם אירלנד עצמה ככה שהם הצטרפו לממלכה המאוחדת] והם כולם בריטים D: אבל לא אנגלים! לא כל מי שהוא בריטי הוא אנגלי אבל כל מי שהוא אנגלי הוא בריטי P: משפט חכם. אני מכירה מישהו שאמא שלו סקוטית אבל הוא מחשיב את עצמו כבריטי. ז'תומרת עלפי הUK הוא בריטי. חצי.

LIly845

Well-known member
אוי,הזכיר לי שבמבחן בשל"ח המורה רשמה

שבריטניה זאת מדינה שנמצאת בתוךך אנגליה..

LIly845

Well-known member
גם אני ברגע שראיתי את השאלה עם המשפט הזה

בטח הייתה לה טעות בהקלדה.

oshriti123

New member
כן, את כל זה ידעתי חח

ולא זכרתי מי המדינה הרביעית... רק אתמול הבנתי שזאת ווילס

Frankielover7

New member
בוו!D:

שיר השבוע מmtv2:מיסרי ביסנס. שיר השבוע לא מmtv2:גםD: להקת השבוע:פארמור, דיס פרובידנס וסירקה סרביבD: קליפ השבוע:הוידאו החדש של סמוש
דיסק השבוע:החדש של סירקה.D: הפתעת השבוע:לדיס פרובידנס יש הופעהה כאןןן!D: ביאוס השבוע:בצפר וזה-____-" תמונת השבוע:ג'ווווש
סרט השבוע:פיראטים 3~!@#$
דעאה.D: סדרת השבוע:ויוה לה באם
ערוץ השבוע:פיוז.D: ספר השבוע:המממ.

בלהבלהבלהבלהבלה

שיר השבוע מmtv2: דה ריבר שיר השבוע לא מmtv2: כל שירי פארמור ובמיוחד מיזרי ביזנס להקת השבוע:פארמור קליפ השבוע:מיזרי ביזנס דיסק השבוע: all we know is falling של פארמור הפתעת השבוע: שהיה מישהו שדיבר יפנית בכוכב נולדXD(אל תשאלו למה ראיתי את זה) ביאוס השבוע: קיבלתי 15 במגן בהיסטוריה(למרות שזה היה צפוי ומאוד משעשעXD) תמונת השבוע:..... סרט השבוע: יצאת גבר ואפיק מובי סדרת השבוע: אבודים ערוץ השבוע: תנחשו..... ספר השבוע:קראתי שוב את המאנגה השישית של death note

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif whoa i never meant to brag

but i got him where i want him NOW השגתי את הגרסה האקוסטית^^ שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: Paramore- Misery Business
Flyleaf- Sorrow מלך האריות- אקונה מטטהD: להקת השבוע: פרמור! קליפ השבוע: - דיסק השבוע: Paramore- All We Know is Falling The Killers- Sam's Town הפתעת השבוע: 95 במבחן עירוני באנגלית,נגמרו המבחנים לשנה D: ביאוס השבוע: 91 במבחן במתמטיקה, הפסדנו יום של"ח -רק כי שכחו להזמין אוטובוס._. תמונת השבוע: סרט השבוע: מלך האריות[כי נתקפתי געגועים לילדות] ו-8 מייל [שמוכיח כמה שאמינם גאון
] סדרת השבוע: - ערוץ השבוע: הוט דרמה-12. ספר השבוע: ספר היסטוריה?

BabyShambles

New member
"ביאוס השבוע: 91 במבחן במתמטיקה"

הוא גאד. תגידי תודה שאת לא מקבלת 45 במבחנים במת',במקרה הטוב!

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gifתודה..[?]

נו, ככה זה כשאת אובר-פרפקטציוניסטית
אה ועם מורה גרוזינית [עצבנית!!] שזורקת טושים על תלמידים, מרביצה לעצמה ושנופלים לה המכנסיים בשיעור
מורה טובה, אגב.

T y r

New member
מוצי

שיר השבוע מmtv2:אממ לא יודע, לא יצא לי בגלל לימודים שיר השבוע לא מmtv2: כי פשוט יצא לי לחרוש עליו, Mama- my chemichel romance להקת השבוע: Third eye blind כי למדתי לנגן 3 שירים שלהם (בערך) קליפ השבוע:REM - Daysleeper דיסק השבוע:אממ Empire אני מניח הפתעת השבוע: אממ 80באזרחות (בלי ללמוד!) ביאוס השבוע: ללמוד ללשון , יאאק תמונת השבוע: אחריי שסיפרתי את עצמי (לא נראה רואים בכלל) סרט השבוע:בני וג'ון - גוני דפ ^^ סדרת השבוע:Heroes ראיתי עד פרק 22 ^^ ערוץ השבוע:Extra hot אני מניח ספר השבוע: דון קיחוטה (ספר הזויי חח)

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifכואב לי השיער;;

שיר השבוע מmtv2:המ>< דה ריבר כנראה. שיר השבוע לא מmtv2: Opeth - Godhead's lament The doors - Light my fire 30Seconds to mars - Fallen The used - Smother me Bon jovi - Have a nice day[יוו איזו נוסטלגיה|:] Porcupine tree - Blackest eyes Placebo - Pierrot the clown Alice in chains - It aint like that Queen - You're my best friend
להקת השבוע:הדורז, פורקיופיין טרי, דרים ת'יאטר, דה יוזד. קליפ השבוע:דה ריבר? דיסק השבוע: Alice in chains - Facelift Placebo - Meds The doors - Best of. הפתעת השבוע:כלום. ביאוס השבוע:כלום. תמונת השבוע:הוי, אינלי כח. סרט השבוע:שודדי הקאריביים3. סדרת השבוע:בובספוג!!1, מופע שנות ה70, דרייק וג'וש. ערוץ השבוע:אמטיוי2? ספר השבוע:בקושי קראתי~_~

LIly845

Well-known member
גם לי זה קורה לפעמים ../images/Emo3.gif

זה מרגיש כאילו משהו מושך את השערות

למעלה