oshriti123
New member
ווילס זאת מדינה!? :O
שיר השבוע מmtv2: The Rumble Strips - Motorcycle דה ריבר Snow Patrol - Signal Fire The View - The Don וכל השירים של פלסיבו שהיו בהופעה P: שיר השבוע לא מmtv2: Korn - Word Up Saosin - Voices Cartel - Q להקת השבוע: לוסטפרופטס. הרגע סיימתי לראות את פסטיבל פונטיפריד והיה פשוט מדהייייים
קליפ השבוע: ע"ע שיר השבוע מM2 דיסק השבוע: הראשון של לוסטפרופטס כי הזמנתי אותו השבוע
הפתעת השבוע: ווילס זאת אחת מארבעת המדינות בבריטניה
לול, הרגע כשחיפשתי את התמונה> גיליתי את זה, הייתי בטוחה שזה איזור באנגליה עד עכשיו ולא הבנתי איך כ"כ הרבה להקות מגיעות משם... חחחח אני מרגישה טיפשה XD ביאוס השבוע: יקח לדיסק עוד שבוע וחצי להגיע >< תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי כ"כ השבוע.. סדרת השבוע: 24!!1 הפרק האחרון
ערוץ השבוע: אין יל מושג איך, אבל הגעתי למצב שהערוץ היחיד שאני רואה בטלוויזיה הוא M2 >< כל השאר פשוט לא מעניין אותי.. ספר השבוע: -
שיר השבוע מmtv2: The Rumble Strips - Motorcycle דה ריבר Snow Patrol - Signal Fire The View - The Don וכל השירים של פלסיבו שהיו בהופעה P: שיר השבוע לא מmtv2: Korn - Word Up Saosin - Voices Cartel - Q להקת השבוע: לוסטפרופטס. הרגע סיימתי לראות את פסטיבל פונטיפריד והיה פשוט מדהייייים