שרשור תחרות הכלבים

../images/Emo41.gifתוצאות הצבעת הצופים.. טטם טטטםםם!!!

מקום שלישי-זוכה ב15 נקודות בונוס היא ענבר. ניקוד סופי-20 נקודות. מקום שני זו דניאל והיא קיבלה 20 נקודות בונוס. ניקוד סופי 22. מקום ראשון זו קרן עם 25 נקודות. וחסינות!! עם ניקוד סופי 36 נקודות.

noaxxx

New member
אני כ"כ מאוכזבת מהחסינות, ../images/Emo10.gif

אז החלטתי לעשות דמיון מודרך ולדמיין את ליהי הולכת.
אולי יקרה נס, לא מסוגלת יותר לראות את הבחורה הזו

noaxxx

New member
קליי, אני אשמח לשמוע משהו חיובי עכשיו, כל דבר

כבר אין לי מה להוסיף על הזוג הדפוק הזה, ממש מצא מין את מינו. חבל ששניהם לא יכולים לעוף לי מהנוף. איך החברים שלו נותנים לו להביך את עצמו בצורה כזו, נשגב מבינתי. הלוואי שיקרה משהו בבית, שיגרום לאפס הזה להתעורר ולזרוק אותה קיבינ...

הזוי ולא יעזור הסיכום שלי,,,

תחרות מטופשת,זה לא אמיתי ציטוט כמו של אתי. אני לא מסוגלת להבין כיצד שופטים כלב כשגוררים אותו ברצוע כמעט עד לחנק????זה צער בעלי חיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישבתי בהלם,לא האמנתי למה שאני רואה, ישבתי מכווצת ולא פעם צעקתי הכלב נחנק,,,, היו כלבים שהרגליים היו באוויר וגררו אותם, זה נקרא לאלף כלב?אני מצטערת זה להתעלל בכלב !!!!!!!!!!!!! והכל בשם החסינות בושה.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכלב שהכי הגיע לו לקבל ניקוד גבוה ולהביא את בעליו לחסינות היה פשע עם אורטל אילוף ומשמעת מצויינת,עבודה של אורטל מדהימה.....! מאידך איך זה תמיד אותן דיירות תמיד אבל תמיד זוכות בחסינות?ולא משנה מה אחרות עושות,מסוגלות לעשות,לא משנה שהן משיגות תוצאות בשטח טובות יותר כדוגמאת פשע ואורטל,, ותמיד אחת מהשתיים זוכה, או דניאל או קרן? זה היה כל כך שקוף וצפוי,, אני כועסת כי זה לא אמיתי, זה לא אמין בעיניי... לא יתכן שאחרות לא מצליחות הזוי !!!!!!

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאין לי מה לומר אלא להסכים איתך ב 100%

noaxxx את יודעת מה?

אם התחרות היא בין קרן ודניאל אולי באמת אין טעם להמשך התוכנית,,,, אם את האחרות לא סופרים ממטר,ולא רואים אותן ממטר מה הטעם לתוכנית? איזו תוכנית זו?מלחמת קרן בדניאל וההפך? להעצים את הקרב ביינהן? נשבעת לך זה הזוי זה לא אמיתי. אפשר להוציא את כולן לשחרר ולהשאיר את איתן עם קרן ודניאל עד הסוף לתת להן להלחם על איתן ובסוף הוא יבחר מי ראויה לו. הזוי לתת לכולם משימות לתת להם להתאמץ כשהסוף צפוי וידוע מראש. אני מקווה שאיתן יבחר בדניאל בלי שום קשר לכלום כי דניאל ואיתן הכי מתאימים והכי ראויים האחד לשניה, זוג מדהים.

noaxxx

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif להפקה יש אג'נדה משלה

כבר כיסינו את העניין שההפקה מתמקדת בפן הרומנטי של התכנית ופחות בדינמיקה בין הדיירים (בגלל זה הרבה פעמים הערוץ הפתוח יותר מעניין מהפרקים), וזה גם מה שהיא דואגת לקדם. בכל משימה תמיד נשארת פירצה שנעלמת מעיני הצופים. אגב, אני טענתי כאן בעבר שאין לי בעיה עם קצת הכוונה מצד ההפקה כי בסופו של דבר, מדובר בתכ' בידור בטלויזיה ולא בסרט תיעודי. ועם זאת, ההתערבות שלהם היא כ"כ בוטה שזה מעליב אותי בתור צופה. בשורה התחתונה, ככל שהתכנית מתקדמת, ככה בולט יותר כמה הפורמט הזה פשוט לא עובד. ועוד דבר קטן, לפי הדרוג של הבנות בסקרים האחרונים, קרן היתה אמורה לעמוד להדחה מהשבוע (לפי שיטת ההדחה הקבועה). הם יודעים שתופסים אותה בחוץ כבחורה רעה וזו כנראה הסיבה שהם סידרו לה את החסינות. למרות שאיתן לא היה מדיח אותה, יש מצב שהם לא רצו שהיא בכלל תהיה מועמדת בין ה-4 כדי לא להוריד אותה עוד בדעת הקהל. והכל בגלל העלילה המטופשת שהם נאחזים בה. הם מנסים כל הזמן ליישר קו לכאורה בינה לבין דניאל. הדייט 24ש שימש בדיוק את אותה המטרה.

לא שמתי לב לתגובה שלו

אבל זה כמובן לא מפתיע. הוא הצהיר לחברים שלו בפירוש, שמבחינתו הראשונה שאסור שתהיה מועמדת זו דניאל.

meytula

New member
הוא גם אמר לה עכשיו שהוא מעדיף שהיא תישאר

וזהו זה מספיק לו

adiyon2

New member
עכשיו מראים שיחה בין איתן לדניאל

היא שואלת אותו אם יש מישהי שהוא מעדיף להשאיר. ענה לך חוץ ממך אף אחת. הוא נתן לה (בצחוק) את הרצועה ואמר לה לקשור לצואר שלה. זה היה מאוד מצחיק ואז יוני נכנס.

למעלה