גם את זה לקחו לנו
ק קשקשה9 New member 13/8/11 #75 ../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #67 הבנתי שהשופטים נותנים נקודות ואח"כ מורידים להם נקודות על פסילות. אבל לא הבנתי את החישוב של ההפקה.
A andy181 New member 13/8/11 #73 הפסילות זה עפ"י מה שתכלס הם קובעים אי אפשר לעשות מעקב אמיתי אחרי זה. אם היו רצים שזה יהיה אמין היום צרכים להודיע להם ישר אחרי כל פסילה שהם מבצעים.
הפסילות זה עפ"י מה שתכלס הם קובעים אי אפשר לעשות מעקב אמיתי אחרי זה. אם היו רצים שזה יהיה אמין היום צרכים להודיע להם ישר אחרי כל פסילה שהם מבצעים.
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #85 תאכלס, לא יודעים מה החוקים זה כאילו החלטה של הפקה לפי מה שבא להם.
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #94 התכוונתי לחישוב שההפקה עושה לגבי כמה נקודות מורידים להם על פסילות. כי חלק היה ניקוד השופטים פחות מספר פסילות וחלק היה ניקוד שופטים פחות מספר נקודות מסויים שלא קשור למספר הפסילות. אם שמתי לב נכון כמובן. לכן אני לא מבינה.
התכוונתי לחישוב שההפקה עושה לגבי כמה נקודות מורידים להם על פסילות. כי חלק היה ניקוד השופטים פחות מספר פסילות וחלק היה ניקוד שופטים פחות מספר נקודות מסויים שלא קשור למספר הפסילות. אם שמתי לב נכון כמובן. לכן אני לא מבינה.
N noaxxx New member 13/8/11 #103 זה בדיוק מה ששאלתי קודם, אף אחד לא ענה לי נראה לי שהם הורידו את כמות הפסילות פחות 1. אם היה 5 פסילות, הם הורידו 4 פשוט לא ראיתי בהתחלה כשהוא הסביר...
זה בדיוק מה ששאלתי קודם, אף אחד לא ענה לי נראה לי שהם הורידו את כמות הפסילות פחות 1. אם היה 5 פסילות, הם הורידו 4 פשוט לא ראיתי בהתחלה כשהוא הסביר...
ב בוףברכה New member 13/8/11 #82 היו צריכים להוריד לכולם ניקוד...על..כיפוף יתר ...בזמןש..הוליכו..ת'כלבים...עוד רגע זחלו..כדי שהכלבים יילכו עם רצועה..
היו צריכים להוריד לכולם ניקוד...על..כיפוף יתר ...בזמןש..הוליכו..ת'כלבים...עוד רגע זחלו..כדי שהכלבים יילכו עם רצועה..
ה האחות הגדולה 123 New member 13/8/11 #83 בן ינצח ,כי הוא היה סופר דדי../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif