הכל נראה מנומנם כזה.
M Miss Cute New member 1/12/06 #28 לא משו. היא ממש חמודה אבל עם כל הכבוד, ההליכה שלה לא משו והתמונה גרועה. היא נראית ממש רחבה בתמונה, ואין לה ממש גוף... נשי? P=
לא משו. היא ממש חמודה אבל עם כל הכבוד, ההליכה שלה לא משו והתמונה גרועה. היא נראית ממש רחבה בתמונה, ואין לה ממש גוף... נשי? P=
S SummerNightCity New member 1/12/06 #31 היא לא מסתדרת לי יש לה מלא ביטחון, טיירה בטוחה שהיא אחת החזקות וזו התמונה הראשונה שלה.. כנראה שהיא לא מה שטיירה חושבת :\
היא לא מסתדרת לי יש לה מלא ביטחון, טיירה בטוחה שהיא אחת החזקות וזו התמונה הראשונה שלה.. כנראה שהיא לא מה שטיירה חושבת :\
L L U Z I A New member 2/12/06 #104 נורא.../images/Emo15.gif היא ממש מגניבה ומיוחדת, אבל היא לא תהיה הטופ מודל מבחינתי... ההליכה שלה נוראית וכל בגד נשי שישימו עליה יראה נורא!
נורא.../images/Emo15.gif היא ממש מגניבה ומיוחדת, אבל היא לא תהיה הטופ מודל מבחינתי... ההליכה שלה נוראית וכל בגד נשי שישימו עליה יראה נורא!
P purple rain2 New member 3/12/06 #117 ../images/Emo205.gifהיא נראת כאילו היא בלעה אמבטיה אבל התמונה הזו גרמה לי להבין כמה יהיה יפה לה שיער ארוך
../images/Emo205.gifהיא נראת כאילו היא בלעה אמבטיה אבל התמונה הזו גרמה לי להבין כמה יהיה יפה לה שיער ארוך