הנה עוד תמונה נדירה מהשייט לקריביים
ר רעות אולסן New member 30/5/02 #6 זאת דווקא לא תמונה כל כך נדירה... נתקלתי בה כבר כמה פעמים... מכירים את זאתי? אני ממש אוהבת את הפרצוף של אשלי כאן!
זאת דווקא לא תמונה כל כך נדירה... נתקלתי בה כבר כמה פעמים... מכירים את זאתי? אני ממש אוהבת את הפרצוף של אשלי כאן!
M motib4 New member 30/5/02 #7 התמונה מהממת! יש לי אותה והיא באמת יפה. גם אני נתקלתי בתמונה שיוני שם כמה פעמים.
N Nomero Uno New member 30/5/02 #13 לא אמרתי שהיא נדירה נראה לי היא אפילו מהאתר שלך שמתי אותה כי היא חמודה והנה עוד תמונה להמשיך את הרצף
נ נועה הרשקוביץ New member 30/5/02 #10 ../images/Emo19.gif חחהה../images/Emo70.gifאיזה מצחיקות הם כאן
N Nomero Uno New member 31/5/02 #14 להמשיך את הדיון שרק גודל מרגע לרגע הנה תמונה שאני בטוח שאין לאף אחד בפורום
A ariela olsen New member 31/5/02 #16 תשובה בקשר לתמונה של יוני- מרי-קייט היא השמאלית ואשלי הימנית... הנה תמונה שצילמתי מהראיון של התאומות בלונדון
תשובה בקשר לתמונה של יוני- מרי-קייט היא השמאלית ואשלי הימנית... הנה תמונה שצילמתי מהראיון של התאומות בלונדון
ת תום אולסן New member 31/5/02 #17 יש בעיה עם התמונה אני לא חושב שהפורום תומך בתמונות שהסיומת שלהם היא BMP.* ובגלל זה אי אפשר לראות את התמונה תום
יש בעיה עם התמונה אני לא חושב שהפורום תומך בתמונות שהסיומת שלהם היא BMP.* ובגלל זה אי אפשר לראות את התמונה תום
ר רעות אולסן New member 31/5/02 #18 אני הצלחתי לראות אותה! בקשר לתמונה של יוני שאמרת שאין לאף אחד אז ראיתי אותה מתישהו.... הנה תמונה חמודה ולפי דעתי היא נדירה... מי שראה אותי שיגיד לי
אני הצלחתי לראות אותה! בקשר לתמונה של יוני שאמרת שאין לאף אחד אז ראיתי אותה מתישהו.... הנה תמונה חמודה ולפי דעתי היא נדירה... מי שראה אותי שיגיד לי
M motib4 New member 31/5/02 #20 אם לאמר את האמת- לא ראיתי את התמונה וזו באמת תמונה מדהימה. לדעתי כולנו נוכל לבגדיל את התיקיות עם התמונות של התאומות באמצעות הפורום. הנה תמונה יפה.
אם לאמר את האמת- לא ראיתי את התמונה וזו באמת תמונה מדהימה. לדעתי כולנו נוכל לבגדיל את התיקיות עם התמונות של התאומות באמצעות הפורום. הנה תמונה יפה.
ר רעות אולסן New member 31/5/02 #22 הצעה לכולם!! לכל מי שיש לו הרבה תמונות של התאומות על המחשב- שתי הצעות: 1)תעשו גיבוי!!!!!!!!!! 2) כדאי לכם לחלק את התמונות לפי נושאים... למשל- לונדון המנצחת, חופשה בשמש, חדשים, נדירים וכו´.... תסתכלו על התמונה הזאת!!!!
הצעה לכולם!! לכל מי שיש לו הרבה תמונות של התאומות על המחשב- שתי הצעות: 1)תעשו גיבוי!!!!!!!!!! 2) כדאי לכם לחלק את התמונות לפי נושאים... למשל- לונדון המנצחת, חופשה בשמש, חדשים, נדירים וכו´.... תסתכלו על התמונה הזאת!!!!