בקשר לזה... הוא גם היה החבר שלה בחופשה בשמש
N Nomero Uno New member 31/5/02 #25 אמרתי שאין אותה להרבה אנשים בגלל שהתמונה לא אמיתית היא תמונה שעשויה משתי תמונות שונות יכול להיות שראית את שתי התמונות המקוריות והנה עוד תמונה בשביל השרשור והפעם אנימציה שאני מאוד אוהב
אמרתי שאין אותה להרבה אנשים בגלל שהתמונה לא אמיתית היא תמונה שעשויה משתי תמונות שונות יכול להיות שראית את שתי התמונות המקוריות והנה עוד תמונה בשביל השרשור והפעם אנימציה שאני מאוד אוהב
M motib4 New member 31/5/02 #26 וואו! תמונה מהממת!../images/Emo2.gif אני נורא אוהב את האנימציות האלה שהולכות כמו סרט...
N Nomero Uno New member 31/5/02 #27 בגלל שהיא גדולה יותר מקובץ jpg והנה עוד תמונה הפעם מ"טובות השתיים"
נ נועה הרשקוביץ New member 1/6/02 #31 ../images/Emo26.gif הנה עוד תמונה נחמדה ../images/Emo36.gif הוספתי עוד תמונה תיבדקו מי שום מה כרגע הוספתי אותה והיא לא בהתחלת בפורום נועה
../images/Emo26.gif הנה עוד תמונה נחמדה ../images/Emo36.gif הוספתי עוד תמונה תיבדקו מי שום מה כרגע הוספתי אותה והיא לא בהתחלת בפורום נועה
מ מיס פרינססה New member 1/6/02 #56 ../images/Emo20.gifאיזה קולאז´ יפה!!../images/Emo20.gif בהחלט קולאז´ מהמם! ממש אהבתי...