שרשור תרגום שירים

Kryptonite

New member
../images/Emo41.gifשרשור תרגום שירים../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

בפורום אחר (
) בדיוק היה שרשור אחר, והיה כיף ונהדר. אז נעשה גם פה, יאללה?

Kryptonite

New member
מאחוריי העיניים החומות האלו.../images/Emo168.gif

היו כמה מטאפורות וביטויים שהציקו לי בתרגום, הצעות אחרות תתקבלנה בברכה ניראה שרק אתמול, אתה היית חלק ממני הייתי עומדת כה גבוה, הייתי כה חזקה זרועותיך חובקות אותי חזק, הכל הרגיש כל כך נכון בלתי ניתנת לשבירה, כאילו שום דבר לא יכול להשתבש עכשיו אני לא יכולה לנשום לא, אני לא יכולה לישון אני בקושי מחזיקה מעמד הינה אני, שוב פעם קרועה לחתיכות לא יכולה להכחיש זאת, לא יכולה להעמיד פנים רק חשבתי שאתה האחד תעבד את זה, עמוק בפנים אבל אתה לא תזכה לראות את הדמעות שבכיתי, מאחורי העיניים החומות האלו סיפרתי לך הכל נפתחתי ונתתי לך להכנס גרמת לי להרגיש טוב פעם ראשונה בחיי עכשיו, כל מה שנישאר ממני זה מה שהעמדתי להיות כל כך ביחד, אבל כל כך שבורה מבפנים כי אני לא יכולה לנשום, לא, אני לא יכולה לישון אני בקושי מחזיקה מעמד הינה אני, שוב פעם קרועה לחתיכות לא יכולה להכחיש זאת, לא יכולה להעמיד פנים רק חשבתי שאתה האחד תעבד את זה, עמוק בפנים אבל אתה לא תזכה לראות את הדמעות שבכיתי, מאחורי העיניים החומות האלו בלעת אותי ואז ירקת החוצה (לקחת אותי ואז זרקת אותי החוצה?) על השנאה אליך אני מאשימה אותי לראות אותך הורג אותי עכשיו לא, אני לא בוכה יותר בקול לא בוכה יותר... הינה אני, שוב פעם קרועה לחתיכות לא יכולה להכחיש זאת, לא יכולה להעמיד פנים רק חשבתי שאתה האחד תעבד את זה, עמוק בפנים אבל אתה לא תזכה לראות את הדמעות שבכיתי, מאחורי העיניים החומות האלו

moran500

New member
המממ.. תיקונים ?

|תעבד את זה, עמוק בפנים" לא אמור להיות "שבורה לגמרי, עמוק בפנים" זה לא ברוקן אפ דיפ אינסייד ? ואני מבקשת לדייק ! מאחורי העיניים החומות-אדמדמות האלו

Kryptonite

New member
או נכון../images/Emo12.gif.../images/Emo168.gif

משומה אני תמיד שמעתי Walk it off, deep inside

narkisu2

New member
לברוח-breakaway

ממ יצא הזוי O: גדלתי בעיר קטנה, וכשהגשם עמד לרדת, הייתי בוהה בחלוני. חולמת על מה שיכול להיות, והאם אסיים מאושרת אני אתפלל(אתפלל) מנסה בקושי להגיע, אך כשניסיתי לדבר הרגשתי כאילו אף אחד יכול היה לשמוע אותי, רציתי להשתייך לכאן, אבל נפלה כאן טעות, לכן אתפלל(אתפלל) אוכל לברוח. אפרוש את כנפיי, ואלמד כיצד לעוף, אעשה כל מה שייקח לי ואגע בשמיים, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מחוץ לאפלה ולתוך השמש, אבל לא אשכח את האחדים שאהבתי, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח רוצה לחוש במשב החום, לנום מתחת לעץ הדקל, לחוש במהירות האוקיינוס, לעלות על רכבת מהירה, לטייל במטוס,הרחק מכאן, ולברוח אפרוש את כנפיי, ואלמד כיצד לעוף, אעשה כל מה שייקח לי ואגע בשמיים, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מחוץ לאפלה ולתוך השמש, אבל לא אשכח את האחדים שאהבתי, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מבנים עם מאה רצפות, להתנודד בדלתות מסתובבות, אולי לא אדע לאן הם ייקחו אותי, אבל חייבים להמשיך לזוז,להמשיך לזוז לעוף הרחק,לברוח אפרוש את כנפיי, ואלמד כיצד לעוף, אעשה כל מה שייקח לי ואגע בשמיים, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מחוץ לאפלה ולתוך השמש, אבל לא אשכח את האחדים שאהבתי, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח

Kryptonite

New member
לדעתי יותר מתאים בהקשר,../images/Emo168.gif

"לפרוץ" ("פריצה" לשם השיר) מאשר בריחה...

Deanb

New member
רגע כזה

רגע כזה / כל הזכויות שמורות (C) מה אם הייתי אומרת לך שהכל היה אמור לקרות? היית מאמין לי? היית מסכים? זו ממש ההרגשה שנפגשנו כבר בעבר, אז תגיד לי שאתה לא חושב שאני משוגעת כשאני אומרת שהאהבה שלך היא כאן ועכשיו. רגע כזה, יש אנשים שמחפשים כל חייהם רגע כזה, יש אנשים שמחפשים לנצח נשיקה אחת מיוחדת, אני לא מאמינה שזה קורה לי, יש אנשים שמחכים כל חייהם לרגע כזה. הכל משתנה, אבל יופי נשאר. משהו כ"כ רגיש, אני לא יכולה להסביר. טוב, אולי אני חולמת, אבל עד שאתעורר... נוכל לגרום לחלום להימשך לנצח? ואני אשמור בליבי את כל האהבה שאנחנו חולקים בשביל רגע כזה. המהירות שמחכים לאהבה (?) אני רוצה לדעת שתתפוס אותי כשאפול, אז הרשה לי להגיד לך את זה, יש אנשים שמחכים כל חייהם לרגע כזה...

Kryptonite

New member
המהירות שמחכים לאהבה-../images/Emo168.gif

האם זו האהבה הגדולה מכולן? Could this be the greatest love of all I wanna know that you will catch me when I fall So let me tell you this Some people wait a lifetime for a moment like this

Deanb

New member
לא... היה כזה THE SPEED OF LOVE

משהו כזה... תסתכלי במילים

Kryptonite

New member
תסתכל, אני בן.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ומה המקור שלך למילים? פה, כאן ושם מופיע Could this be the greatest love of all... גם שומעים שזה מה שהיא אומרת, תקשיב טוב

Deanb

New member
אוי איזו טעות... חחח כנס

אני ידעתי שזה מה שהיא שרה, אבל משום מה כשתירגמתי את המילים לא היה נראה לי מוזר שיש את זה. באמת אבל המשפט הזה היה מוזר וקשה לתרגום. חחח.. זה המקור המוזר שנכנסתי אליו: http://www.lyrics007.com/Kelly%20Clarkson%20Lyrics/A%20Moment%20Like%20This%20Lyrics.html

bhadar

New member
מעולה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

אני כבר תרגמתי כמה למאמרים
תתרגמו וככה נוכל למלאות לאט לאט את המאמרים שלנו ולשים תרגומים לשירים של קלי
אני אעשה מאוחר יותר אולי

ליאוריש

New member
"מכורה"-ADDICTED

זה כאילו אתה כמו סם זה כאילו אתה כמו שד איתו אני לא מתמודדת. זה כאילו אני תקועה זה כאילו אני רצה ממך כל הזמן. ואני יודעת שנתתי לך את כל הכוח זה כאילו החברה היחידה שאני מחפשת היא סבל מסביבי. זה כאילו אתה עלוקה שיונקת את חיי ממני. זה כאילו אני לא יכולה לנשום בלעדיך בתוכי. ואני יודעת שנתתי לך את כל הכוח והבנתי שאני אף פעם לא אוכל לרדת ממך לעולם. זה כאילו אני לא יכולה לנשום זה כאילו אני לא רואה דבר. שום דבר אלא ממך אני מכורה לך. זה כאילו אני לא יכולה לחשוב בלעדיך קוטע אותי במחשבותיי, בחלומותיי אתה לקחת את כולי זה כאילו אני לא אני זה כאילו אני לא אני. זה כאילו אני אבודה זה כאילו אני מוותרת לאט זה כאילו אתה רוח רפאים שצדה אותי עזוב אותי לנפשי. ואני יודעת שהקולות בראשי הם רק שלי ואני יודעת שאף פעם לא אשנה את דרכיי אם אני לא מוותרת עליך עכשיו. זה כאילו אני לא יכולה לנשום זה כאילו אני לא רואה דבר. שום דבר אלא ממך אני מכורה לך. זה כאילו אני לא יכולה לחשוב בלעדיך קוטע אותי במחשבותיי, בחלומותיי אתה לקחת את כולי זה כאילו אני לא אני זה כאילו אני לא אני. אני מכורה אליך אני צריכה תיקון לא יכולה יותר. רק עוד מכה אני מבטיחה שאני אתמודד עם זה אני אסתדר , אוותר על זה רק עוד פעם וזה יהיה זהו. רק עוד קצת כדי שאני אעבור את זה.

למעלה