לברוח-breakaway
ממ יצא הזוי O: גדלתי בעיר קטנה, וכשהגשם עמד לרדת, הייתי בוהה בחלוני. חולמת על מה שיכול להיות, והאם אסיים מאושרת אני אתפלל(אתפלל) מנסה בקושי להגיע, אך כשניסיתי לדבר הרגשתי כאילו אף אחד יכול היה לשמוע אותי, רציתי להשתייך לכאן, אבל נפלה כאן טעות, לכן אתפלל(אתפלל) אוכל לברוח. אפרוש את כנפיי, ואלמד כיצד לעוף, אעשה כל מה שייקח לי ואגע בשמיים, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מחוץ לאפלה ולתוך השמש, אבל לא אשכח את האחדים שאהבתי, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח רוצה לחוש במשב החום, לנום מתחת לעץ הדקל, לחוש במהירות האוקיינוס, לעלות על רכבת מהירה, לטייל במטוס,הרחק מכאן, ולברוח אפרוש את כנפיי, ואלמד כיצד לעוף, אעשה כל מה שייקח לי ואגע בשמיים, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מחוץ לאפלה ולתוך השמש, אבל לא אשכח את האחדים שאהבתי, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מבנים עם מאה רצפות, להתנודד בדלתות מסתובבות, אולי לא אדע לאן הם ייקחו אותי, אבל חייבים להמשיך לזוז,להמשיך לזוז לעוף הרחק,לברוח אפרוש את כנפיי, ואלמד כיצד לעוף, אעשה כל מה שייקח לי ואגע בשמיים, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח מחוץ לאפלה ולתוך השמש, אבל לא אשכח את האחדים שאהבתי, אביע משאלה, אקח הזדמנות, אעשה שינוי, ואברח