גמאני גמאני "הלכתי/לא פה" !../images/Emo151.gif
מה שאתה רואה, זה לא מה שאתה מקבל, איתך פשוט אין מידה, אין דרך להבחין בין האמיתי לבין מה שלא שם. עינייך נוצצות כל זה משתנה לשקרים שנופלים כמו גשם חומצתי שטפת את כל הטוב ממני לא איכפת לך.... אתה יודע שעשית את זה אני הלכתי.. למצוא מישהו לחיות בשבילו בעולם הזה. אין שום אור בקצה המנהרה הלילה, רק גשר שאני חייבת לשרוף. אתה טועה !!! אם אתה חושב שאתה יכול ללכת דרך דלתי. זה כל כך אתה, חוזר שאני סופסוף המשכתי...הלאה.... אני כבר לא פה ! לפעמים מנופצת. אף פעם לא פתוחה. כלום לא משנה, שאת שבורה. זו הייתי אני, כל פעם שהייתי- איתך. תמיד מסתיים. תמיד נגמר. אחורה קדימה, למעלה למטה, ממש כמו רכבת הרים. אני שוברת את ההרגל הזה- היום ! אתה יודע שעשית את זה אני הלכתי.. למצוא מישהו לחיות בשבילו בעולם הזה. אין שום אור בקצה המנהרה הלילה, רק גשר שאני חייבת לשרוף. אתה טועה !!! אם אתה חושב שאתה יכול ללכת דרך דלתי. זה כל כך אתה, חוזר שאני סופסוף המשכתי...הלאה.... אני כבר לא פה ! אין דבר שתוכל לומר ! סליחה לא חותך את זה מותק ! קח את הרמז ועוף מכאן, כי אני לא פה ! לא משנה מה אתה עושה, זה מה שעשית שפוגע בך ! כל מה שרציתי זה האמת, עכשיו אני כבר לא פה ! מה שאתה רואה, זה לא מה שאתה מקבל, מה שאתה רואה, זה לא מה שאתה מקבל, אתה יודע שעשית את זה אני הלכתי.. למצוא מישהו לחיות בשבילו בעולם הזה. אין שום אור בקצה המנהרה הלילה, רק גשר שאני חייבת לשרוף. אתה טועה !!! אם אתה חושב שאתה יכול ללכת דרך דלתי. זה כל כך אתה, חוזר שאני סופסוף המשכתי...הלאה.... אני כבר לא פה !