שרשור תרגום שירים

moran500

New member
חחחחח "אני צריכה תיקון"

שחושבים על התרגום זה איי ניד א פיקס זה ממש מצחיק התרגום המילולי.. ואני עדיין תומכת בבייבי = תינוק. תרגום מילולי שולתתתת!!!!111

moran500

New member
הסתלק!

הדר אם תרגמת אז.. נשלב
וחח אני דוגלת בתרגום מילולי מאוד ! אז זה יוצא משעשע
חח ובייבי = תינוק
יש'ך את אמאש'ך ואת אחש'ך כל אדם חסוי אחר אומר לך מה לעשות אתה חושב שאני טיפשה אבל האמת היא שזה קופידון, תינוק לאהוב אותך הפך אותי לכזו אז לפני שאתה מפנה אצבע מאשימה הורד את ידיך מההדק שלי הו כן אתה צריך להבין שהמצב הזה נהיה ישן ועכדיו ככל שאתה מדבר יותר אני יכולה להגיד פחות, הו אני מחפשת אחר תשומת לב לא שאלה אחרת כדאי שתישאר או שתלך ? ובכן, אם אין ברשותך את התשובה למה אתה עדיין עומד פה ? היי היי היי רק הסתלק ! רק הסתלק ! רק הסתלק ! חכתי פה בשבילך כמו ילד המחכה אחרי בית הספר אז אמור נא לי למה לא הופעת ? נתתי לך הכל ומעולם לא ביקשתי דבר הסתלק עליי אני לבד לגמרי אז, לפני שתתחיל להגן [על עצמך] תינוק, הפסק את כל העמדות הפנים אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת אז מה הטעם בלהיות איטיים בוא נתחיל את ההופעה היום היי אני מחפשת אחר תשומת לב לא שאלה אחרת כדאי שתישאר או שתלך ? ובכן, אם אין ברשותך את התשובה למה אתה עדיין עומד פה ? היי היי היי רק הסתלק ! רק הסתלק ! רק הסתלק ! אני רוצה אהבה אני רוצה אש להכיל את בעירת תשוקותיי אני רוצה גבר לצדי לא ילדון שרץ ומסתתר האם אתה הולך להילחם למעני ? למות למעני ? לחיות ולנשום למעני ? אכפת לך ממני ? כי אם לא פשוט תעזוב ! אני מחפשת אחר תשומת לב לא שאלה אחרת כדאי שתישאר או שתלך ? ובכן, אם אין ברשותך את התשובה למה אתה עדיין עומד פה ? היי היי היי רק הסתלק ! אם אין ברשותך את התשובה הסתלק רק הסתלק ואז תעזוב כן כן הסתלק הסתלק הסתלק

14מתן

New member
גמאני גמאני "הלכתי/לא פה" !../images/Emo151.gif

מה שאתה רואה, זה לא מה שאתה מקבל, איתך פשוט אין מידה, אין דרך להבחין בין האמיתי לבין מה שלא שם. עינייך נוצצות כל זה משתנה לשקרים שנופלים כמו גשם חומצתי שטפת את כל הטוב ממני לא איכפת לך.... אתה יודע שעשית את זה אני הלכתי.. למצוא מישהו לחיות בשבילו בעולם הזה. אין שום אור בקצה המנהרה הלילה, רק גשר שאני חייבת לשרוף. אתה טועה !!! אם אתה חושב שאתה יכול ללכת דרך דלתי. זה כל כך אתה, חוזר שאני סופסוף המשכתי...הלאה.... אני כבר לא פה ! לפעמים מנופצת. אף פעם לא פתוחה. כלום לא משנה, שאת שבורה. זו הייתי אני, כל פעם שהייתי- איתך. תמיד מסתיים. תמיד נגמר. אחורה קדימה, למעלה למטה, ממש כמו רכבת הרים. אני שוברת את ההרגל הזה- היום ! אתה יודע שעשית את זה אני הלכתי.. למצוא מישהו לחיות בשבילו בעולם הזה. אין שום אור בקצה המנהרה הלילה, רק גשר שאני חייבת לשרוף. אתה טועה !!! אם אתה חושב שאתה יכול ללכת דרך דלתי. זה כל כך אתה, חוזר שאני סופסוף המשכתי...הלאה.... אני כבר לא פה ! אין דבר שתוכל לומר ! סליחה לא חותך את זה מותק ! קח את הרמז ועוף מכאן, כי אני לא פה ! לא משנה מה אתה עושה, זה מה שעשית שפוגע בך ! כל מה שרציתי זה האמת, עכשיו אני כבר לא פה ! מה שאתה רואה, זה לא מה שאתה מקבל, מה שאתה רואה, זה לא מה שאתה מקבל, אתה יודע שעשית את זה אני הלכתי.. למצוא מישהו לחיות בשבילו בעולם הזה. אין שום אור בקצה המנהרה הלילה, רק גשר שאני חייבת לשרוף. אתה טועה !!! אם אתה חושב שאתה יכול ללכת דרך דלתי. זה כל כך אתה, חוזר שאני סופסוף המשכתי...הלאה.... אני כבר לא פה !

moran500

New member
../images/Emo6.gif השירים שלה נראים ממש הזויים

בעברית וארוכים גם

Deanb

New member
TTWLI - התרגום שלי... תהנו ../images/Emo13.gif

הבעיה עם אהבה היא... (כל הזכויות שמורות) אהבה יכולה להיות דבר מלא פאר לא יכולה להכחיש את העונג שהיא גורמת לו תריסר ורדים, טבעות יהלומים, חלומות נפלאים ואגדות ילדים היא תגרום לך לשמוע סימפוניה ואתה רק רוצה שהעולם ייראה אבל כמו סם שמעוור אותך, היא תפיל אותך בפח כל פעם מחדש הבעיה עם אהבה היא היא יכולה לקרוע אותך מבפנים לגרום ללב להאמין לשקר היא יותר חזקה מהגאווה שלך הבעיה עם אהבה היא לא אכפת לה כמה מהר תיפול ואתה לא יכול להתעלם ממנה אתה רואה, אתה לא יכול לעשות כלום נכון, הייתי פעם כסילה, זה נכון שיחקתי את המשחק עם כל החוקים אבל עכשיו העולם שלי עצוב הרבה יותר אני יותר עצובה, אבל גם יותר חכמה נשבעתי שלעולם לא אוהב יותר נשבעתי שהלב שלי לעולם לא יחלים אמרתי שאהבה לא שווה את הכאב אבל עכשיו אני שומעת אותה קוראת בשמי (פזמון) כל פעם שאני פונה, נראה לי שהבנתי את הבעיה, הלב שלי ממשיך לקרוא ואני ממשיכה ליפול, עוד פעם ועוד פעם ושוב הסיפור העצוב תמיד נגמר אותו דבר אני עומדת בגשם השוטף נראה כאילו לא משנה מה אני עושה זה קורע את לבי לשניים זה בתוך הלב שלך זה בתוך הנשמה שלך לא תצליח לשלוט בזה אתה רואה, אתה לא יכול לעשות כלום

kelly holic

New member
i hate myself for losing you

אני שונאת את עצמי על שאיבדתי אותך התעוררתי היום עירנית לגמרי במיטה ריקה בוהה בחלל ריק יש לי להאשים את עצמי על המצב שאני נמצאת בו היום ולמות עכשיו לא נראה כ"כ אכזרי ואוו אני לא יודעת מה להגיד וזה לא משנה בלוו הכי יותר פיזמון אני שונאת את עצמי על שאיבדתי אותך עכשיו הכל ברור לי אני שונאת את עצמי על שאיבדתי אותך מה אתה עושה כשאתה מסתכל במראה וההישתקפות שלך זו הסיבה שהוא לא כאן? קיבלתי מה שהגיע לך מקווה שאתה מרוצה עכשיו כי בכל פעם שאני חושבת עליה איתך זה הורג אותי מבפנים ואני פוחדת כל יום בידיעה שאני לא יכולה להיות בטוחה מהבדידות של לחיות בלעדיך ואוו אני לא יודעת מה לעשות לא בטוח שאני אשרוד הלוואי שידעת!! פיזמון חוזר... מה אפשר כבר להגיד אם מה שאמרת זו הסיבה שהוא עזב אותך בסוף איך את בוכה אם כל דמעה שאת בוכה לא תחזיר אותו אני שונאת את עצמי על שאיבדתי אותך (דרך אגב-קלי אמרה שכשהיא הקליטה את השיר הזה היא בכתה במילה האחרונה של השיר)

kelly holic

New member
beautiful Disaster

אסון יפה הוא שוקע בחלומותיו מעודנים קיצוניים,אני יודעת הוא ארור כמו שהוא נראה אבל יותר גן עדן משלב יכול לשאת (?) ואם אנסה להציל אותו כל עולמי יקבור אותו זה לא בסדר זה פשוט לא בסדר ואוו ואני לא יודעת אני לא יודעת מה הוא מחפש אבל הוא כ"כ יפה כזה אסון יפה ואם אוכל לעבור דרך הדמעות והצחוקים האם זה יהיה יפה או רק אסון יפה? הוא קוסמי ואגדי חזק כמו שאני מאמינה טרגדי ואם יותר נזק שלנשמה אסור לראות וניסיתי לשנות אותו כ"כ קשה לא להאשים אותו תחזיק מעמד תחזיק מעמד אני כמהה לאהבה והגיון אבל הוא רק שמח והיסטרי אני מחכה לאיזה נס מחכה כ"כ הרבה זמן הוא רוצה מגע רך אך פוחד מהסוף ונשבר הוא לעולם לא מספיק ועדיין הוא יותר ממה שאוכל לשאת ואוו ואני לא יודעת אני לא יודעת מה הוא מחפש אבל הוא כ"כ יפה כזה אסון יפה ואם אוכל לעבור דרך הדמעות והצחוקים האם זה יהיה יפה או רק אסון יפה?

kelly holic

New member
since u been gone

מאז שהלכת אז ככה התחלנו כחברים היה סבבה אבל זה הכל היה העמדת פנים י'ה י'ה מאז שהלכת הקדשת זמן לקחת ת'תזמן זה לא היה הרבה עד שקראתי לך שלי י'ה י'ה מאז שהלכת וכל מה שהיית שומע ממני זה איך דיימנתי אותי ואותך זה כל מה שהיית שומע ממני פיזמון אבל מאז שהלכת אני יכולה לנשום בפעם הראשונה אני מזה ממשיכה הלאה י'ה י'ה תודות לך עכשיו אני משיגה מה שאני רוצה מאז שהלכת איך אני יכולה להסביר כיצד הולכת אותי שולל\ אפילו האמנתי לשיר האהבה י'ה י'ה מאז שהלכת איך זה שלא שמעתי אותך אף פעם אומר "אני רק רוצה להיות איתך" כנראה שלא הרגשת ככה אבל מאז שהלכת אני יכולה לנשום בפעם הראשונה אני מזה ממשיכה הלאה י'ה י'ה תודות לך עכשיו אני משיגה מה שאני רוצה מאז שהלכת הייתה לך ת'הזדמנות שלך ופיקששת רחוק מהעין רחוק מהלב סתום ת'פה אני פשוט לא יכולה לסבול את זה שוב ושוב ושוב ושובבבבבב אבל מאז שהלכת(מאז שהלכת) אני יכולה לנשום בפעם הראשונה אני מזה ממשיכה הלאה י'ה י'ה תודות לך(תודות לך) עכשיו אני משיגה(אני משיגה) מה שאני רוצה מאז שהלכת

C o s m i C

New member
תיקון לI hate myself for losing you

השורה האחרונה זה i hate myself for loving you- אז זה יהיה אני שונאת את עצמי על שאהבתי אותך

kelly holic

New member
התכוונתי ש..

ההורים שלה התגרשו כשהיא הייתה בת 6 והיא כתבה את השיר כשהיא הייתה בת 16..

C o s m i C

New member
לא...

זה בפזמונים: אני שונאת את עצמי על שאיבדתי אותך וזה השורה האחרונה של השיר: אני שונאת את עצמי על שאהבתי אותך וחן, יאללה...הגיע הזמן שפשוט תכתבי בעברית אם את רוצה..

Kellaholic

New member
hehe

אני לא יכולה! יש לי שגיעות ולוכח לי שנה!!! and for the song correction i htought you meant for the chorus. sorryz

just jenny

New member
../images/Emo79.gifWalk Away../images/Emo79.gif

או בעברית:
תלך מפה
יש לך את אימך ואת אחיך, כל השאר סמויים אומרים לך מה לומר אתה חושב שאני טיפשה, אך האמת היא, שאני קופידון, בייבי לאהוב אותך יצרה אותי בדרך הזאת אז, לפני שהינך מצביעה הסר ידך מההדק Oh yeah אתה צריך לדעת שהמצב הזה כבר ישן ועכשיו ככל שתדבר, אז פחות אני אוכל להשאר, הו פזמון: אני מחפשת תשומת לב, אין שאלה אחרת צריך אתה להשאר או צריך אתה ללכת? טוב, אם אין בידך את השאלה למה אתה עדיין כאן? Hey, hey, hey, hey רק תלך מפה רק תלך מפה רק תלך מפה רק תלך מפה אני חיכיתי לך פה כמו ילד שמחכה אחרי בית ספר אז תגיד לי איך אף פעם לא הופעת? נתתי לך הכל ואף פעם לא ביקשתי לכלום ותסתכל עליי כולי לבד אז לפני שאתה מתחיל להתגונן מתוק, הפסק את כל העמדת הפנים אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת אז מה הטעם להתחיל לאט בוא נתחיל את ההופעה לכל אורך הדרך היום Hey פזמון: אני מחפשת תשומת לב, אין שאלה אחרת צריך אתה להשאר או צריך אתה ללכת? טוב, אם אין בידך את השאלה למה אתה עדיין כאן? Hey, hey, hey, hey רק תלך מפה רק תלך מפה רק תלך מפה רק תלך מפה אני רוצה לאהוב, אני רוצה אש להרגיש את הלהט תשוקתי אני רוצה גבר שיהיה לצדי לא ילד שרץ ומתחבא, האם אתה הולך להלחם בשבילי? למות בשבילי? לחיות ולנשום בשבילי? אכפת לך ממני? כי אם לא, אז פשוט תעזוב. אני מחפשת תשומת לב, אין שאלה אחרת צריך אתה להשאר או צריך אתה ללכת? טוב, אם אין בידך את השאלה למה אתה עדיין כאן? Hey, hey, hey, hey רק תלך מפה אם אין בידך את השאלה תלך מפה רק תלך מפה אח"כ רק תעזוב Yeah yeah תלך מפה תלך מפה תלך מפה

למעלה