בגללך
לא אעשה את אותן טעויות שאתה עשית לא אתן לעצמי לגרום ללבי כל כך הרבה סבל לא אשבר כדרכך נפלת כה חזק למדתי את דרך הקשה, לא לתת לזה להגיע כ"כ רחוק בגללך, אני לא מתרחקת יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, קשה לי לבטוח לא רק בי, אלא בכולם סביבי בגללך, אני פוחדת מאבדת את דרכי, אתה מצביע על זאת לפני שמאוחר מידי (תרגום עלוב לשורה הזאת) לא יכולה לבכות, מכיוון שזו חולשה בעינייך מוכרחה לזייף חיוך, צחוק כל יום בחיי לבי לא יכול להישבר כשמלכתחילה הוא לא היה שלם (עוד תרגום עלוב) בגללך, אני לא מתרחקת יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, קשה לי לבטוח לא רק בי, אלא בכולם סביבי בגללך, אני פוחדת צפיתי בך מת שמעתי אותך בוכה כל לילה בשנתך הייתי כה צעירה היית צריך לדעת טוב יותר מאשר לסמוך עליי לא חשבת על אף אחד אחר רק ראית את כאבך עכשיו אני בוכה באמצע הלילה על אותו דבר בגללך, אני לא מתרחקת יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, מנסה הכי חזק לשכוח הכל בגללך, לא יודעת איך לתת למישהו להיכנס (תרוגם עלוב) בגללך, מתביישת בחיי כי הם כה ריקים בגללך, אני פוחדת בגללך בגללך מצטער על התרגום הגרוע, אי אפשר להעביר את העוצמה והכוח של השיר הזה לעברית.