שרשור תרגום שירים

Misery Of Life

New member
בגללך

לא אעשה את אותן טעויות שאתה עשית לא אתן לעצמי לגרום ללבי כל כך הרבה סבל לא אשבר כדרכך נפלת כה חזק למדתי את דרך הקשה, לא לתת לזה להגיע כ"כ רחוק בגללך, אני לא מתרחקת יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, קשה לי לבטוח לא רק בי, אלא בכולם סביבי בגללך, אני פוחדת מאבדת את דרכי, אתה מצביע על זאת לפני שמאוחר מידי (תרגום עלוב לשורה הזאת) לא יכולה לבכות, מכיוון שזו חולשה בעינייך מוכרחה לזייף חיוך, צחוק כל יום בחיי לבי לא יכול להישבר כשמלכתחילה הוא לא היה שלם (עוד תרגום עלוב) בגללך, אני לא מתרחקת יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, קשה לי לבטוח לא רק בי, אלא בכולם סביבי בגללך, אני פוחדת צפיתי בך מת שמעתי אותך בוכה כל לילה בשנתך הייתי כה צעירה היית צריך לדעת טוב יותר מאשר לסמוך עליי לא חשבת על אף אחד אחר רק ראית את כאבך עכשיו אני בוכה באמצע הלילה על אותו דבר בגללך, אני לא מתרחקת יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, מנסה הכי חזק לשכוח הכל בגללך, לא יודעת איך לתת למישהו להיכנס (תרוגם עלוב) בגללך, מתביישת בחיי כי הם כה ריקים בגללך, אני פוחדת בגללך בגללך מצטער על התרגום הגרוע, אי אפשר להעביר את העוצמה והכוח של השיר הזה לעברית.

just jenny

New member
../images/Emo79.gifYou Found Me../images/Emo79.gif

או בעברית:
מצאת אותי
האם זהו חלום? אם זה כן, בבקשה אל תעירו אותי ממנו הייתי לגמרי חסרת תחושה עד שפתחת את עיניי לאיך שזה נראה כשהכל נכון אני לא מאמינה פזמון: אתה מצאת אותי כשאף אחד אחר לא הסתכל איך ידעת איפה אני אהיה? כן, שברת את הדרך כל המבוכה שלי למעלה ולמטה עדיין לא עזבת אני מניחה שראית את מה שאף אחד אחר לא ראה מצאת אותי מצאת אותי אז, הנה אנחנו זה דיי רחוק כשאתה חושב איפה שהיינו אין דרך חזרה אני נחלשת כל מה שהיה דוהה מבפנים אתה לצדי עכשיו הכל בסדר אני לא מאמינה פזמון: אתה מצאת אותי כשאף אחד אחר לא הסתכל איך ידעת איפה אני אהיה? כן, שברת את הדרך כל המבוכה שלי למעלה ולמטה עדיין לא עזבת אני מניחה שראית את מה שאף אחד אחר לא ראה מצאת אותי מצאת אותי ואני התחבאתי עד שאתה באת והראת לי לאן אני שייכת מצאת אותי מצאת אותי כשאף אחד לא הסתכל איך ידעת? איך ידעת? פזמון: אתה מצאת אותי כשאף אחד אחר לא הסתכל איך ידעת איפה אני אהיה? כן, שברת את הדרך כל המבוכה שלי למעלה ולמטה עדיין לא עזבת אני מניחה שראית את מה שאף אחד אחר לא ראה מצאת אותי מצאת אותי (אתה מצאת אותי) (כשאף אחד אחר לא הסתכל) אתה מצאת אותי (איך ידעת איפה אני אהיה?) כן, שברת את הדרך כל המבוכה שלי למעלה ולמטה עדיין לא עזבת אני מניחה שראית את מה שאף אחד אחר לא ראה הטוב והרע והדברים שביניהם מצאת אותי מצאת אותי

just jenny

New member
../images/Emo79.gifLow../images/Emo79.gif

או בעברית:
שפל
כולם מדברים אך הם לא אומרים דבר הם מסתכלים עליי בעיניים עצובות אך איני רוצה את האהדה זה בסדר שאתה לא רוצה אותי לפעמים אינך יכול לחזור אחורה למה אתה חייב ללכת ולעשות בלאגן שכזה רק נותר לי לומר לפני שאתן ללכת פזמון: האם אי פעם היית שפל האם אי פעם היה לך חבר שנתן לך ליפול (כל כך) כשהאמת יצאה לאור היית האחרון לדעת היית עוזב בקור כי מה שעשית היה כה שפל לא, אני לא צריכה את המספר שלך לא נותר לומר כלום חוץ מזה בחיים לא חשבתי שזה יפגע כל כך להיות מוגנת חבריי מחכים בחוץ אני חייבת ללכת פזמון: האם אי פעם היית שפל האם אי פעם היה לך חבר שנתן לך ליפול (כל כך) כשהאמת יצאה לאור היית האחרון לדעת היית עוזב בקור כי מה שעשית היה כה שפל מה שעשית היה כה שפל מה שעשית היה כה שפל מה שעשית היה כה שפל הלכתי הרחק מהחשיכה ללא תחושה של חרטה והלכתי ללא אמצעי זהירות שנינו יודעים שאינך יכול לומר שרק להצגה לכל הזמן שאהבתי אותך כל כך אז פזמון: האם אי פעם היית שפל האם אי פעם היה לך חבר שנתן לך ליפול (כל כך) כשהאמת יצאה לאור היית האחרון לדעת היית עוזב בקור כי מה שעשית היה כה שפל פזמון: האם אי פעם היית שפל האם אי פעם היה לך חבר שנתן לך ליפול (כל כך) כשהאמת יצאה לאור היית האחרון לדעת היית עוזב בקור כי מה שעשית היה כה שפל פזמון: האם אי פעם היית שפל האם אי פעם היה לך חבר שנתן לך ליפול (כל כך) כי מה שעשית היה כה שפל

Harajuku boY

New member
רעיון מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תודה לכל אלו שתרגמו
אני אעלה הכל בקרוב מאוד למאמרים

Harajuku boY

New member
../images/Emo124.gifשירים שנשאר לנו לתרגם../images/Emo9.gif

Miss Independent- השיר שנראה לי הכי קשה לתרגם (רק מהסיבה שאי אפשר לדעת מה המילים המדוייקות)
Somw Kind Of Miricle
What's up lonely
Just Missed The Train- גם כן ממש קשה
You Thought Wrong
Thankful
Anytime
Before Your Love זהו

just jenny

New member
../images/Emo79.gifThankful../images/Emo79.gif

או בעברית:
אסירת תודה
אתה מכיר את נשמתי אתה יודע הכל עליי שיש לדעת אתה מכיר את לבי איך לעצור אותי ואיך לגרום לי ללכת אתה צריך לדעת שאני אוהבת הכל על עצמך אתה לא יודע שאני אסירת תודה על הברכה והשיעורים שלמדתי איתך לצדי שאני אסירת תודה כה אסירת תודה על האהבה שאתה נותן לי בחיי בחיי אסירת תודה כה אסירת תודה אתה מכיר את מחשבותי לפני שאפתח את פי ואתחיל לדבר אתה מכיר את חלומותי חייב להקשיב כשאני מדברת משנתי אני מקווה שהינך יודע אני אוהבת שאתה לצדי, אתה לא יודע שאני אסירת תודה על הברכה והשיעורים שלמדתי איתך לצדי שאני אסירת תודה כה אסירת תודה על האהבה שאתה נותן לי בחיי אתה לא יודע שאני אסירת תודה על הרגע כשאני מדוכאת אתה תמיד יודע איך לשמח אותי אסירת תודה על הרגע והכיף שאתה נותן לי בחיים על השיעורים שלמדתי על הצרות שידעתי על כאבי הלב והסבל שזרקת לדרכי כשלא חשבתי שאוכל להמשיך אך, גרמת לי להרגיש חזקה איתך אני אף פעם לא לבד אסירת תודה כה אסירת תודה שאני אסירת תודה על הברכה והשיעורים שלמדתי איתך לצדי שאני אסירת תודה כה אסירת תודה על האהבה שאתה נותן לי בחיי אסירת תודה כה אסירת תודה כשאני מדוכאת אתה תמיד יודע איך לשמח אותי אסירת תודה על הכיף שאתה נותן לי בחיים אסירת תודה כה אסירת תודה

kelly holic

New member
anytime

בכל עת בכל עת שאתה מרגיש כאילו אתה לא מחזיק מעמד תישען על האהבה שלי ואני אעזור לך להיות חזק אבל אתה כ"כ מפחד להפסיד ובייבי אני לא מצליחה להגיע ללבך אני לא יכולה להתמודד עם העולם הזה זה מפריד ביננו בזמן שאני יכולה להראות לך את כל מה שהחמצת בעבר אז תחזיק מעמד עשכיו כי אני יכולה להיות זו שתיתן לך יותר (לתת לך לדעת) בכל עת שאתה זקוק לאהבה אני לצידך רק תן לי ליהות זו שתעשה הכל בסדר (אני יכולה לעשות את זה בסדר) בכל עת שאתה זקוק לאהבה אתה בליבי אני אעשה את זה בסדר אני מסתכלת בעיניך ואני מרגישה את זה יוצא החוצה אני לא יכולה אלא לרצות אותך יותר משאני רוצה אז בייבי תסיר את כל פחדיך ותטיל אותם עליי כי כל מה שרציתי הוא רק לגרום לך לראות שאני יכולה זו שתראה לך את כל מה שחישפת עד היום אז תישען על אהבתי ותן לי לתת לך יותר אתה יודע בכל עת בכל עת שאתה זקוק לאהבה אני לצידך (אתה יודע) רק תן לי ליהות זו שתעשה הכל בסדר (אני יכולה לעשות את זה בסדר) בכל עת שאתה זקוק לאהבה אתה בליבי אני אעשה את זה בסדר עכשיו אין דרך חזרה ואני לא יכולה להסתיר את מה שאני מרגישה ובייבי אתה האש ואני אחכה פה אתה יודע שאהבתי היא אמיתית אז בייבי אוו אוו בכל עת שאתה זקוק לאהבה אני לצידך (אתה יודע) רק תן לי ליהות זו שתעשה הכל בסדר (אני יכולה לעשות את זה בסדר) בכל עת שאתה זקוק לאהבה אתה בליבי אני אעשה את זה בסדר

C o s m i C

New member
Just Missed the Train

הסתובב, מתוק הגיע הזמן שיהיה עוד קצת מקום הייתי בקרבתך וזה קשה מאוד אני חושבת שאני כבר מתפרקת אני זוכרת כשבכיתי בפארק התחיל להחשיך ופתאום הרמתי ראש והייתי שמיי אז תמשיך ו.. לישון, מותק למה לא תעמיד פנים שהיינו רק חלום? זה בסדר, מותק זה במילא לא משנה אני כל כך מצטערת שהגענו לתחנה באיחור קטן.. ביש מזל פספסנו את הרכבת השקט מלאך אל תשמיע קול תשמור את זה ליום גשום אתה לא יכול לראות אותי? אני בבלגן מנסה בכל כוחי למצוא את דרכי האם אתה זוכר את בזבוז הזמן הרגשנו בסדר למרות שלא יכולנו ללכת ישר היינו לא רע אז תמשיך ו.. לישון, מותק למה לא תעמיד פנים שהיינו רק חלום? זה בסדר, מותק זה במילא לא משנה אני כל כך מצטערת שהגענו לתחנה באיחור קטן.. ביש מזל פספסנו את הרכבת למה הרכבת עברה אותנו הם לא יכלו לראות שהיינו תקועים ברמזור היינו מגיעים בזמן אז תמשיך ו.. לישון, מותק למה לא תעמיד פנים שהיינו רק חלום? זה בסדר, מותק זה במילא לא משנה אני כל כך מצטערת שהגענו לתחנה באיחור קטן.. ביש מזל פספסנו את הרכבת אז תמשיך ו.. לישון, מותק למה לא תעמיד פנים שהיינו רק חלום? זה בסדר, מותק זה במילא לא משנה אני כל כך מצטערת שהגענו לתחנה באיחור קטן.. ביש מזל פספסנו את הרכבת...

למעלה