תוכנית המרכזית יום ג' - מי תודח?

רגע רק רגע

Active member
נתתי לשביתת הנשק יומיים. טעיתי...

הן כרגע ממשיכות ללכלך על ליז ויוני האדיוט ממשיך ללטף להן ת'אגו
נקווה שקליי צודק וגם שבוע הבא הן יקבלו כאפה מצלצלת

רגע רק רגע

Active member
הכי חשוב...

אתי התחילה לספור ת'מיליון וכבר הגיעה ל-542,879... ההדחה בלבלה אותה. עכשיו בקושי סופרת עד 10

יוני משכנע את קרן שהכל לא רואה הכל

ושהוא רואה רק תוכניות ערוכות. ושלא מתחברים לאדם חכם ואינטיליגנט או משהו כזה.. מה הוא אהבל??

חבורת המכשפות הצדקניות בפגישת פיסגה

תראו איך הפיקנזית מעפעפת בצדקנות..(וויי, וליהי יצאה בפרצוף המפחיד שלה אפילו בלי לנסות לעשות אותו...). כל אחד נושאת מונולוג אוילי, צדקני (וכמובן שקרי). קרן לא מבינה איך ליז ("הכלבה" כלשונה) לא חיבקה אותן, אפילו "ברוכה הבאה" לא אמרה להן אחרי שחזרו. במילים אחרות, קרן תוהה איך זה הגיוני שליז לא נוהגת בצביעות מזעזעת כמו כל בן אנוש. או במילים אחרות, קרן תוהה איך זה בן אדם שעבר לינץ' והשפלות אינסוף לא מברך את חזרו של בעליו הסאדיסט להמשך ההתעללות. באמת חצופה הליז הזאת.... מבדח לשמוע את חבורת המכשפות מתלוננות על איך ההפקה הוציאה אותן מפלצות (לא צריך מרכאות, נכון?). אתי: "אני הולכת עם האמת שלי", "אני אדבר עם ההפקה על איך שהוציאו אותי". איףףףף. לאיתן הזה מגיע איזה מישהי שמשלבת את התכונות של שלשתן. איזה קטע, ברקע אני שומעת את יוני מדבר אליהן (ואל הקהל כמובן) שיש סיבה מדוע מתנהגים לבן אדם (ליז) כך. הבלוטה לא מספיק אינטליגנטית כדי להבין שהקהל לא אוהב שמזלזלים באינטליגנציה שלו ואומרים לי איך ומה לחשוב, בייחוד שאין לא סיבה לחשוב אחרת...

Klayhamn

New member
האמת, שאין דבר שיותר מעצבן

מכך שהטפשים הללו טוענים שאנשים צופים רק בתוכנית ה-"ערוכה" --- כשאנחנו יושבים פה בפורום יומם וליל וצופים בכל ורואים הכל.... פשוט חוצפה לדעתי צריך להיות מסך בסלון של הוילה שמראה את מס' הצופים בשידור האינטרנט או בטלוויזיה בכל רגע - שלא יוכלו לשקר יותר

למעלה