פשוט לא יאומן!
בחורות דפוקות, מאשימות את כל העולם ואשתו בלי להביט מעבר לדבשת של עצמן- ההפקה הוציאה אותם רעה, ליז עשתה מניפולציות על הקהל, דניאל ואורטל משחקות מלוכלך- רק הן הקורבנות...קרן בכתה ולא הרגשתי פסיק של חמלה, ההפך רק סלידה! לגבי ההדחה של עדי- ידעתי שברגע שהיא תגיע ל-4 האחרונות ,איתן ידיח אותה, לא ציפיתי לרגע מהצנון וחבורתו שיפתיעו ואולי יפרקו את השלישיה כמו שאיתן העלה רק לפני כמה ימים- פשוט חבורה של פחדנים! ואני בטוחה שגם להפקה היה say בעניין... דניאל גם הבינה שמי שמתקרבת אליה, דינה לעוף.... שלישית הרשע חטפה סטירה מצלצלת הערב (למרות שיתכן שלולא ליז וענת היו חסינות אולי רק שתיים מהן היו מועמדות)...ועדיין זה בוקס רציני לאגו...נראה איך הם יתנהלו מעתה למרות שהן מאשימות את כולם...ההתחנפות לליז לא נראה לי תעזור, עובדה שכבר עכשיו הן ממשיכות לדבר עליה לגבי עדי- אחלה בחורה, איכותית נבונה ויפה, המקום הזה קטן עליה, אולי זה לטובתה שתצא החוצה ותמצא מישהו לרמה שלה, ואולי בקרוב גם תזכה לראות את בן נזרק ע"י ליהי (ואולי בעצמו יוזם) ויבין איך פספס את עדי..אני מקווה שהיא לא תחכה לו- לא מגיע לו. שיהיה בהצלחה לעדי!