תוכנית המרכזית יום ג' - מי תודח?

ליאורי13

New member
הבעיה היא בבנים שלא מסוגלים להבין

את המשמעות שהשלישיה הועמדה להדחה היא מפגרים

boie

New member
איתן עלוב נפש

נפשי אל ליז,שהסיכול הממוקד שלה התחיל מהיום,ויסתיים כנראה בשבוע הבא. למה,למה,למה אני לא מופתע. חשבתי שאופתע מאיחן ו"הגברים" שלידו. וואו איזה אפסים. מחריד

דקל69

New member
לדעתי אתה טועה. הצעקות לאתי ע"י הקהל והתמיכה

בה תגרום לה לראיה מעוותת שיש לה תומכים והם רבים וחזקים. במקום להפנים בשניה הראשונה שהמועמדות שלה של קרן ושל ליהיא מהווה סוג של התפכחות של הקהל הדהר הראשון שהיא שלפה מפיה היה שזאת טעות, הטעיה או הזיה. לדעתה יש תקלה או בלבול בקולות, היא מבחינתה זאת לא אפשרות בכלל שהיא לא חזקה אצל הקהל. בכוחניות כמו בכוחניות, היא תפרש את הענין שהיא לא דומיננטית מספיק כנראה בעריכה או שהקהל רואה את המציאות אחרת ותפגין יותר כוח, יותר נוכחות ויותר שליטה. היא לא תפנה כרגע לציר החזק יותר (איילת וענבר שחסינות כל שבוע) אלא תפנה אש, חרם ויאוש כלפי ענת וליז. סביר להניח ששבוע הבא ליז תודח או ענת וכל אחת שתהיה עם השלישיה (גם אם יעמדו שוב בהדחות) תעוף לפניהם. ואיתן, הו איתן - כמה חוסר עמוד שדרה, כמה חוסר קריאת המפה וכמה דיבורים לחוד ומעשים לחוד. אני באופן אישי מאוכזת מבן שלא נלחם על עדי - בחור שאומר בפה מלא שבחוץ ללא ספק היה רוצה ומנסה להיות איתה אך לא נלחם עבורה? לפחות שהיה מתעקש לאיתן שיתן לו עוד שבוע לבחון, אפשר היה לוותר על אתי, היא ממש לא תחסר לאף אחד מהבנים, בשום פן, אלא אם הוא מתודרך אחרת ע"י ההפקה.

KEEK

Member
תקשיבי עכשיו לשלישייה

הן רועדות מפחד. מכינות אסטרטגיות איך להרגיע דיבורים ומעשים. הן מראות ביטחון רק ליד השאר אבל לבד הן מתות מפחד קיבלו חתיכת סטירה. אה, וברוכה הבאה
כיף לראות אותך פה

Klayhamn

New member
ממשיכות עם הדיסונס

קרן בוכה... היא בטוחה שהצביעו לדניאל ואורטל בגלל שהן מלוכלכות ועושות מה שהן רוצות... ליהי אומרת לה שתשאר עם האמת שלה לא מבינות כלום, לא רואות כלום, גם לא קרן במקום לנסות להבין מה דפוק בהן עצמן - הן מאשימות כל אחד אחר

פשוט לא יאומן!

בחורות דפוקות, מאשימות את כל העולם ואשתו בלי להביט מעבר לדבשת של עצמן- ההפקה הוציאה אותם רעה, ליז עשתה מניפולציות על הקהל, דניאל ואורטל משחקות מלוכלך- רק הן הקורבנות...קרן בכתה ולא הרגשתי פסיק של חמלה, ההפך רק סלידה! לגבי ההדחה של עדי- ידעתי שברגע שהיא תגיע ל-4 האחרונות ,איתן ידיח אותה, לא ציפיתי לרגע מהצנון וחבורתו שיפתיעו ואולי יפרקו את השלישיה כמו שאיתן העלה רק לפני כמה ימים- פשוט חבורה של פחדנים! ואני בטוחה שגם להפקה היה say בעניין... דניאל גם הבינה שמי שמתקרבת אליה, דינה לעוף.... שלישית הרשע חטפה סטירה מצלצלת הערב (למרות שיתכן שלולא ליז וענת היו חסינות אולי רק שתיים מהן היו מועמדות)...ועדיין זה בוקס רציני לאגו...נראה איך הם יתנהלו מעתה למרות שהן מאשימות את כולם...ההתחנפות לליז לא נראה לי תעזור, עובדה שכבר עכשיו הן ממשיכות לדבר עליה לגבי עדי- אחלה בחורה, איכותית נבונה ויפה, המקום הזה קטן עליה, אולי זה לטובתה שתצא החוצה ותמצא מישהו לרמה שלה, ואולי בקרוב גם תזכה לראות את בן נזרק ע"י ליהי (ואולי בעצמו יוזם) ויבין איך פספס את עדי..אני מקווה שהיא לא תחכה לו- לא מגיע לו. שיהיה בהצלחה לעדי!

דקל69

New member
זה יחזיק בדיוק לילה אחד. כבר מחר הן יזממו

איך להשמיץ מישהי ולגרום לה לצאת רע מול הקהל. אם כבר קרן די פקחית ומתוחכמת ותבין את המשוואה שנוצרה, אתי לא רואה בעיניים ויודעת שהדרך היחידה שלה להשאר היא לבלוט, היא יודעת בוודאות שההפקה מאוד בונה עליה וגם הפאלטה של היום היא תקבל כנפילה זמנית, וליהי - מה כבר יש לומר עליה? היא תעשה מה שהשתיים האחרות יורו לה. יהיה שקט יום יומיים עד לקראת ההדחה הבאה ואז הן שוב יפעלו בכוחניות וברוע. מבחינתם בכל מקרה אין להן סיכוי לעוף מצד איתן (לפחות לפי היום), כל אחת שתועמד מולם (מלבד דניאל ואורטל) תהיה זאת שתעוף, גם אם ליז, ענת, או אפילו עמבר או איילת יעמדו מולן הן יבינו שאיתן יעדיף אותן ולא את האחרות. בכל מקרה - כל "ההודעה הדרמטית" מצוצה מהאצבע, עדי היתה מיועדת לעוף, עוד משבוע שעבר ולכן לא משנה מי היה עומד מולה. ההפקה בנתה על קצת סנסציה וצקוות שווא של הצופים (לפחות אלה שהשלישיה מציקה להם בעין) אך ברגע האמת ניווטה את התוצאות לאיך שבנתה אותן מכלתחילה. הימור שלי - שבוע הבא ענת או ליז הולכות, לא יהיה שום שינוי לפחות עד שיגיעו הבנות החדשות.

KEEK

Member
נכנסת לעניינים מהר..

מזל באמת שנגמרה היכל התהילה

ערב טוב דקל../images/Emo13.gif

את רואה את הדור הבא? ההדחה כמו תמיד צפויה, כמו כל ההדחות שהיו עד עכשיו. לגבי הבנים שדיברו על שצריך לפרק את השלישיה, הכול אצלם זה פקה פקה. מדברים ולא עושים כלום.

דקל69

New member
היי מיצי מיאו, נכנסתי בקטנה, אתמול צפיתי מעט

וגם היום. אני לא בדיוק יודעת מי נגד מי אבל כשאני נתקלת ברוע, בהשמצות ובלכלוך אני יודעת לזהות (גם מבלי שטל ברמן ידגיש וירמוז על גוש). עדיין לא תהיתי על קנקנן של איילת וענבר לגמרי, הן די תעלומה בהתנהגות שלהן, ודי מפליא אותי לגלות שהן עומדות מנגד כנוכח ההתנפלות על ליז (שה תמים או לא יש קודי התנהגות שלא נכנעים להם). זה די מזכיר את הנגררות של ליעוז, עתי ואלעד אחרי פרידה - גם אם הם עצמם היו בחורים טובים כשלעצמם.

רוב הזמן זה משעמם, כך שלא מפסידים אם לא רואים

כל היום. ענבר חושבת שאתי חזקה בחוץ, לכן היא מדברת איתה. רוב הבנות שמה לא אוהבות את ליז, ואין לה שמה הרבה חברות.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif הנה, בבקשה ../images/Emo240.gif

הפרלמאתי מתכנס ומסביר לעצמו שהן היו בשאננות --- הן מאשימות את הבנות האחרות, אתי טוענת שזה בגלל שהיא לא ניקתה מספיק (?!) ושוב הן יורדות על ליז אין להן שום מושג התכחשות מוחלטת קרן: "זה מוזר, כי כל הקהל בחוץ כל כך הריע לנו.. בגלל זה אמרתי להם - סמסו - כאילו..." אתי: "לא יכול להיות בעולם, בעולם....!!! איך הוא ידע שתהיה הפתעה לפני שהיו הקולות שתהיה הפתעה? אני רוצה לדבר עם מישהו למעלה ב-24, אני רוצה לדעת איך ציירו אותי" ליהי: "ציירו אותנו כמו מכשפות"

KEEK

Member
מה התנתקות? לא שמעת הכל כנראה..

בתחילת השיחה קרן אמרה בפרוש צריך להרגיע את הדיבורים על ליז ולפני כמה דקות קרן הלכה לליז לנסות לעשות סוג של סולחה הן יודעות היטב מה הנזק

Klayhamn

New member
כן אבל...

זה לא בגלל שהיא מבינה באמת שהיא הייתה לא בסדר, אלא בגלל שהיא רוצה להישאר בוילה... עכשיו היא שוב מאשימה את ליז היא מאשימה את ליז שבגללה הן יוצאות מכשפות כביכול קרן מבינה מה צריך לעשות כדי להישאר בוילה, אבל היא חושבת שזה "שקר", כלומר, שהיא צריכה להעמיד פנים בשביל זה -- ושבכל מקרה, זו אשמתה של ליז

KEEK

Member
זה בכלל לא משנה

הנקודה היא שהיום הן קיבלו הפתעה שלא ציפו לה. לא משנה אם הן יסיקו מסקנות נכונות או לא מעכשיו הביטחון יתערער עובדתית. לפני שהן ירכלו על ליז הן יחשבו פעמיים לפני שאתי תשתולל היא תחשוב פעמיים הן היו חזקות חשבו שהן מנהלות את הבית, זה מערער את מעמדן משמעותית ורואים שהן מפחדות.

Klayhamn

New member
הבנתי

נחיה ונראה... אתה ממעיט בכוחו של הדיסוננס
והנה שוב יוני מסביר שהתוכנית "ערוכה" --- חבורה של מטומטמים שמישהו יסביר להם שזה משודר 24/7

למעלה