תוכנית המרכזית - פרק 4

didush100

New member
איתן בעצמו לא עשה מאמץ להתקרב אליה

מי אמר שהבחורה חייבת לכרכר אחריו? מה זה השטויות האלו איך הוא אומר היא לא הוכיחה לי שהיא רוצה להיות פה פחחחחחחחחח חי בסרט

easternstar

New member
בדיוק. הוא צריך להבין שלבחורות קשה

והוא צריך לנחש שיש גם בחורות רגישות שם ולא רק ביצ'יות כמו ליז. לפני שהוא מעמיד להדחה הוא צריך לנסות להכיר את הבחורה. נתנו לו להוביל את התוכנית והוא ילדותי מכדי להבין מה נדרש ממנו.

didush100

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הכי לא גברי שיש!!!!! זה מוזר שהוא משאיר את הכל לבנות ולא יוזם כלום ואם כבר לדבר על קרירות הוא ממש פריזר!!!!!

רגע רק רגע

Active member
אם הם הציגו את הפרק הראשון...

בסיפור ענבר... הייתי מצפה שימשיכו לפרק השני שבו נשבר לה הלב ומתנפץ לרסיסים. אני מניח שאם היא הייתה הפייב' של ההפקה/עורכים, הקטע היה בודאות נכנס לשידור. מתכון בטוח לשליחת SMSים.

didush100

New member
לא לדאוג

את זה הם ישאירו ליון א' כדי להצדיק את הישארותה בבית הכי עריכה מגמתית שיש!!!

לא ספיילרת כלום

זה לא כזה מזיז לי. אבל קיוויתי שיראו את זה לאומה. שאני אוכל גם לראות סוף סוף.. אבל איזה לכלוך של הפקה. נו שוין, לא מפתיע. למה צועקת? אני תמיד צועקת. אבל רגועה, אכלתי צלעות כבש

רגע רק רגע

Active member
שמתי לב שזה מה שאכלת...

מילאת את כל הפורום בשומן ו-
מצחיק כל העניין של הצעקות לאור העובדה שבדייט של ליז הם ראו ת'סרט: "הצעקה"

רגע רק רגע

Active member
מישהו אמר הפקה של 1.90 ש"ח?

כנראה חשבו שבקטעים המפחידים, ליז תתנפל על איתן ותאמץ אותו אל ליבה... בסוף יצא שאיתן לא ראה ת'סרט בעבר והיה מעוניין בעלילה על המסך, מאשר ההתעללות שישבה לידו

פפפפ

שיכבו את השאלטר, הדבר היחיד שיעני מעניין שם וגם זה מעפן, זה הציפורניים שהבנות שולפות. הרי לא יראו לנו כנראה שום דבר שיערער את תדמיתו של הלתך המקסים.

רגע רק רגע

Active member
(שואל בשושו ../images/Emo11.gif)

מתי העונה הבאה של הישרדות נפתחת? חייב ריאליטי "איכותי" בדחיפות
לתך
תנו לו אויר... הוא לא נושם

(למה בשושו, שיראו כולם)

אין לי מושג, הם רק עכשיו טסו לצילומים. אני משערת שזה יהיה בסביבות נובמבר. ואתה, אם אתה לא רוצה עוד לתך אחד כזה.. אמרת שאתה שולח לי משהו...

didush100

New member
הישרדות זה ממש לא ריאליטי איכותי

הכל מכור שם ומבויים

didush100

New member
אה לא ראיתי

זאת השעה והגיל כל דבר יותר מעניין מהזיפת הזה אני בשוק מעצמי שאני עדיין רואה

didush100

New member
דווקא אהבתי את זה שענבר לא רדפה אחריו

ולא חיפשה אותו יותר מדי ייאמר לזכותה

עכשיו אני באמת עצבנית../images/Emo46.gif

איתן מחליט להדיח שתי בנות והולך לשחק בWII וואת דה פאק, מה קורה פה, ממש חסר קישורים סוציאליים.

למעלה