יוני עובר בין הבנות ואומר אני מת עלייך אין עלייך אני חולה עלייך באמת זה לא אני זה איתן איזה חופר
D didush100 New member 8/7/11 #102 יוני עובר בין הבנות ואומר אני מת עלייך אין עלייך אני חולה עלייך באמת זה לא אני זה איתן איזה חופר
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #106 כל מה שאני רואה שיוני חושב עליו זה... אני (חולה) עליך... אני (מת) עליך... שמישהו יזרוק חבילת למרות שלי נראה יותר הגיוני, שיוני יכנס למקלחת ו....
כל מה שאני רואה שיוני חושב עליו זה... אני (חולה) עליך... אני (מת) עליך... שמישהו יזרוק חבילת למרות שלי נראה יותר הגיוני, שיוני יכנס למקלחת ו....
ק קשקשה9 New member 8/7/11 #119 היי../images/Emo140.gif עכשיו נכנסתי ולא ראיתי את הפרק ,הפסדתי משהו מעניין?
ק קשקשה9 New member 8/7/11 #127 היי מותק../images/Emo24.gif טוב נו זה היה ברור נראה לי ליאן הולכת כי ענבר מעוררת אמפטיה והצופים ירצו לגונן עליה.
היי מותק../images/Emo24.gif טוב נו זה היה ברור נראה לי ליאן הולכת כי ענבר מעוררת אמפטיה והצופים ירצו לגונן עליה.
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #138 ניצול תגובה! דידוש, בפעם הבאה שאת מזמינה אורחים לתכנית... תודיעי לי. לא יכול להיות שמתעלמים במפגין מאחד המנחים
ניצול תגובה! דידוש, בפעם הבאה שאת מזמינה אורחים לתכנית... תודיעי לי. לא יכול להיות שמתעלמים במפגין מאחד המנחים
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #149 היא... הדודו טסה של התכנית קשקשה, כמובן שבאהבה **** איזה קטע. חשבתי על מופגן ועל במפגיע... יצא לי - מפגין
היא... הדודו טסה של התכנית קשקשה, כמובן שבאהבה **** איזה קטע. חשבתי על מופגן ועל במפגיע... יצא לי - מפגין
ק קשקשה9 New member 8/7/11 #151 רגעעעע ../images/Emo24.gifהתגעגעתי שאני אתעלם ממך? בחיים לא!!! עד עכשיו אכלתה? נצלנית תגובה-כל פעם שאני נזכרת בכינוי אני צוחקת
רגעעעע ../images/Emo24.gifהתגעגעתי שאני אתעלם ממך? בחיים לא!!! עד עכשיו אכלתה? נצלנית תגובה-כל פעם שאני נזכרת בכינוי אני צוחקת
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #154 עכשיו אני בקינוחים ../images/Emo135.gif../images/Emo211.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #167 ../images/Emo201.gif בובובו, בו בבאר... אבלבי הבל. פירוש - מצטער, לא נשאר... אכלתי הכל
N N o a m V New member 8/7/11 #113 איזה קטע מוזר היה עם השאלות לאקסים איזה מבטים רצו שם בין הבנים כשהראו את האקס של אתי ולירון.....
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #117 קטע בכלל לא ברור... לא הראו לנו כלום מהשיחות איתם. וכנראה שהיה מה להראות.