נו, אז למי מצביעים?
ק קייזר סוזי New member 8/8/11 #26 למי שיש את סרגל הכלים יש 4 הצבעות. הצבעתי לענת, לדניאל,אורטל, וליז.
A adiyon2 New member 8/8/11 #31 דניאל היא קול מבוזבז, הוא לא יתן לה ללכת אני חושבת שאצביע לענבר בכל זאת, פעם אחת והשאר אחלק בין ענת אורטל וליז.
דניאל היא קול מבוזבז, הוא לא יתן לה ללכת אני חושבת שאצביע לענבר בכל זאת, פעם אחת והשאר אחלק בין ענת אורטל וליז.
ל לונדרון New member 8/8/11 #57 מסכימה, אבל השאלה מה הקהל רוצה יותר, לתת חיזוק למועמדת אהובה או להדיח מועמדת פחות אהובה. ההפקה קבעה את כללי ההעמדה להדחה לא אני. ניתן לבטא את האמירה המכרעת בגמר ולתת לאיתן ודניאל את המיליון, היא לא תזכור כל אמירה קודמת מצד הקהל.
מסכימה, אבל השאלה מה הקהל רוצה יותר, לתת חיזוק למועמדת אהובה או להדיח מועמדת פחות אהובה. ההפקה קבעה את כללי ההעמדה להדחה לא אני. ניתן לבטא את האמירה המכרעת בגמר ולתת לאיתן ודניאל את המיליון, היא לא תזכור כל אמירה קודמת מצד הקהל.
ש שרון-ב- New member 8/8/11 #37 זה לא קשור לקול מבוזבז. ההצבעה היא אמירה מסוימת. אמירה - את מי הקהל אוהב יותר. עדיף שדניאל לא תהיה מועמדת להדחה. והלוואי וענבר הפעם תהיה מועמדת. אזי בהחלט יבינו שם מה הקהל אוהב ומה לא
זה לא קשור לקול מבוזבז. ההצבעה היא אמירה מסוימת. אמירה - את מי הקהל אוהב יותר. עדיף שדניאל לא תהיה מועמדת להדחה. והלוואי וענבר הפעם תהיה מועמדת. אזי בהחלט יבינו שם מה הקהל אוהב ומה לא
K Klayhamn New member 8/8/11 #54 ../images/Emo206.gif ../images/Emo240.gif פורסם סקר חדש! לאור העובדה שההצבעה מוגבלת רק להערב, פרסמתי כבר עכשיו את סקר ההדחה... השיבו בהמוניכם (ניתן למצוא אותו בסרגל הכלים הכחול שבראש הדף)
../images/Emo206.gif ../images/Emo240.gif פורסם סקר חדש! לאור העובדה שההצבעה מוגבלת רק להערב, פרסמתי כבר עכשיו את סקר ההדחה... השיבו בהמוניכם (ניתן למצוא אותו בסרגל הכלים הכחול שבראש הדף)