אתי, הקהל בבית לא עיוור, אתן עיוורות!!
A adiyon2 New member 8/8/11 #19 איזו זחיחות בזמן בחירה, ממש סירסור אתי היתה צריכה ללכת. ארבעה בנים דפוקים. בן אומר שהוא ינסה עם עדי בחוץ, אני מקווה שהיא לא תשים עליו.
איזו זחיחות בזמן בחירה, ממש סירסור אתי היתה צריכה ללכת. ארבעה בנים דפוקים. בן אומר שהוא ינסה עם עדי בחוץ, אני מקווה שהיא לא תשים עליו.
B billc New member 8/8/11 #35 יוני בסופו של דבר יצא בסדר? למרות שאני חושב שזה היה משחק, הוא דחף כל הזמן לסלוק עדי, ובסוף הוא משכנע את בן להשאיר אותה, מישהו מאמין לו?
יוני בסופו של דבר יצא בסדר? למרות שאני חושב שזה היה משחק, הוא דחף כל הזמן לסלוק עדי, ובסוף הוא משכנע את בן להשאיר אותה, מישהו מאמין לו?
K Klayhamn New member 8/8/11 #39 נראה שיוני לא סגור על עצמו הוא אומר את כל הדעות בערך בשלב כזה או אחר, בעד, נגד, שחור, לבן....
ק קייזר סוזי New member 8/8/11 #42 הוא יורה לכל כיוון כדי שכל סוגי האנשים והקהל ימצאו בו משהו שהם מסכימים איתו. חחחחחח
מ מת לגלוש2 New member 8/8/11 #53 מעניין אם שוב השלשיה תועמד היום להדחה, ואם כן מעניין מי תהיה המועמדת הרביעית, ואילו השלכות תהינה לכך שהשלישה מועמדת שוב להדחה.
מעניין אם שוב השלשיה תועמד היום להדחה, ואם כן מעניין מי תהיה המועמדת הרביעית, ואילו השלכות תהינה לכך שהשלישה מועמדת שוב להדחה.