תוכנית מרכזית - יום א'

meytula

New member
../images/Emo6.gif

בובליל שילם 50 אלף על הצבעות לו ולכיבשה שלו

דקל69

New member
אני הצבעתי בוואלה לדניאל פעמיים

לאורטל ולאיילת פעם אחת כל אחת. דניאל כי היא באמת מאוהבת (או ככה חושבת). אורטל - כי למרות שהיא שחקנית אין בה רוע, צביעות או לכלולכים והיא פרגנה בפה ובלב את הדייט לדניאל כי ידעה שזה מה שאיתן רוצה. ולאיילת כי היא תתעשת על עצמה ותחזור לחיוניות וחשמחה שאפיינו אותה בתחילה. פעם קודמת הצבעתי לענבר ואין סיכוי שהיא תקבל שוב את הקול שלי, לא במצבה הנוכחי. היא צריכה לחטוף את הלקח שלה ולהפנים ואז אולי נראה את ענבר האמיתית.

noaxxx

New member
אני נתתי 3 לליז 1 לדניאל

עושה רושם שההצבעות מתחלקות על כל הבנות למעט קרן ליהי אתי וענבר.

זו בדיוק ענבר האמיתית.

הדרך שלה היתה מתוחכמת בתחילת המשחק,, היא ישבה בצד, בדקה, בחנה, הסתכלה טוב טוב מי המתמודדות, כיצד הן פועלות, מתנהגות, בחרה לידה את "החלשות"לינוי,ענת, איילת הפכה אותן לשפוטות שלה, וכשהרגישה מספיק חזקה לאחר שלא הודחה פעמיים החליטה להיות מי שהיא,, והנה לנו ענבר האמיתית.

Klayhamn

New member
בדיוק ההפך

עם צעקות קל להתמודד (פשוט צועקים חזרה ומקללים), עם ביקורת רצינית ועניינית קשה להתמודד כי (לפעמים) אין מה לענות לה

דקל69

New member
מה שיקרה זה שהיא תחזור סוף סוף למקומה

הטבעי ותתחיל להתנהג לאנשים בכבוד. יושר, הגינות וחוכמה אני לא מצפה מימנה ולא באה אליה בבקורת כי ככה היא חונכה, גדלה ונהגה כל חייה אך הגיע הזמן שמישהו (ורצוי בעל עמדה, כי את הקטנים והחלשים היא לא סופרת) יחזיר לה בצורה הולמת ואז היא אולי תרד מהעץ (המכוער) שטיפסה עליו.

billc

New member
התבקשתי להצטרף לשיחת ועידה בעבודה

אנא לעדכן כמה שיותר באתר, אני כרגע לא רואה את השידור

למעלה