תוצאות היום בסטאר

shavitlavi

New member
הודעה חשובה לצופים בארה"ב/קנדה../images/Emo70.gif

היום יותר מתמיד אני סומך עליכם שתעדכנו מה קרה בתוכנית התוצאות אחד לאחד (כולל תגובות הקהל, השופטים, המתמודדים וכמובן מי הבוטום 3 ומה הסדר שלהם). והכי חשוב!!!!!!! מיד בתום תוכנית התוצאות תעבירו ל-abc ותנו לנו דיווח מלא על הספיישל fallen idol כאן יום השואה, ומפאת הכבוד לא אראה את התוכנית עד לצאתו. אז הפעם הדיווחים בפורום חשובים מתמיד.
מראש.

Juliann

New member
הם הרסו לי קלאסיקה!!!!!!!! ../images/Emo58.gif

שמעתי שהם שרים את BRIDGE OVER TROUBLED WATER בתוצאות אז רציתי לראות.... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא איכסהההההה הם הרסו לי את השירררררררררר כל השיר אני אומרת לעצמי בא לי לירות בהם!!! הם לא נגעו בשום תו! לא נמוך,לא גבוה, והתו האחרון שקליי עשה בצורה כל כך מדהימה! הם לא עשו את זה בכלל!!!!! דייייי אני לא יכולה יותר! חבורה של חסרי כישרון הרסו שיר מהמם שקליי ביצע בגמר של העונה השניה בצורה פשוט מושלמתתתת!!!!!!! אין להם שום טווח קולי! מה הדביל שנתן להם לחדש את השיר! שיפוטר ומהר!!! אחרי השיר הזה הפסקתי לצפות בתוכנית! זוועה פשוט!

klmno123

New member
יש .....זהירות ספוילר הדחה !!

זהירות לאלה שלא רואים דרך סטאר וורלד ספוילר !!!!!! סוף סוף סוף סוף סוף סוף סוף סוף סוף סקוטטטטטט עףףףףףףף יששששש תודה לאל הבן אדם הזה מדכא ממש כל פעם שהוא עלה לשיר רציתי לישון או למות אחד מהם אני לא מבין איך הוא שרד אין לו כישרון בשיט !!!

רבקהrc

New member
אני נמצאת בפורום הרשמי../images/Emo58.gif|ספו

ולא תאמינו!!!!
יכול להיות שהיתה טעות של פוקס(שוב פעם) וכשמצביעים בסקר מה חשבתם על הדחתו של קונסטנטין בחלון שקופץ כתוב בכותרת : מה את חושבים על הדחתו של אנתוני אתר האינטרנט של פוקס מוחק ללא הרף את כל הדיונים העוסקים בנושא כך שיכול להיות שזה נכון!!!!

ענת309

New member
מה קורה איתכם

מהקורה איתכם היום חברה בשבןע שעבר הפורום היה מפוצץ בגלל קונסי, ועכשיו הגיעה השמחה האמיתית ואף אחד לא מגיב תתעוררו..................

klmno123

New member
חחח את צודקת

נראה לי כולם עצובים שהוא עף בגלל זה הם לא מדברים !!!

אהמ לא נראה לי שיש מה להשוות

אני דווקא לא שמחה שהוא עף כי אני כל כך שונאת את איידול שממש קיויתי שהם ייתקעו איתו בתור המנצח.

נועה167

New member
חח צודקת!

חכינו הרבה זמן לזה! ישששששששששששששששששששששששששששששששש סקוט עף!

הידדד!!!!!!!

סוף סוף הוא עף!!!! אני כל כך שמחה!!!!! כבר התחלתי לחשוב שאולי האנשים באמריקה כל כך סתומים שהם יתנו לא לנצח... כנראה שבכל זאת יש להם משהו בראש... (= (= (= אני ממש מאושרת (ועכשיו אני מקבלת רגשות אשם על זה שאני שמחה בגלל יום השואה..... =( יאללה אני חוזרת להיות עצובה, נשמח שוב בלילה כשיום השואה יגמר)

d58

New member
עכשיו נשאר רק שיעיפו את אנתוני

ואז המשחק האמיתי יתחיל. שלושת הטובים באמת וונזל בו וקארי. אין בכלל מה להשוות אותם לשאר המתמודדים מבינה ווקאלית (ותסלחו לי מעריצות קונסי, מבחינה ווקאלית הוא לא מגיע לקרסוליהם)

לא!!!!!

לא רוצה שיעיפו את אנתוני! אני יודעת שהוא לא הזמר הכי טוב אבל אני מעדיפה לראות את בו או קרי עפים לפניו...

נועה167

New member
מסכימה עם הרוב

אני באמת חושבת שהם מעולים אבל הייתי רוצה שקונסי יהיה! הוא ווקאלית לא הכי טוב אבל מופיע מעולה :) באמת מחכה שאנטוני יעוף!

הוא כן ווקאלי מעולה!

הוא פשוט בחר שירים שלא תמיד הראו את זה.. אם ראית או תראי את קונסטנטין אצל אלן או ר'גיס וקלי שהוא שר את my funny valentine את תראי איזה מדהים הוא שר והוא היה מלווה רק על ידי פסנתר...

קפיטו

New member
אני לא מאמינה...

סוף סוף הוא הלך הביתהההההה חבל שדווקא ביום כ"כ עצוב קורה דבר כ"כ משמח... הוא היה כזה גרועעע אני לא מאמינה שנתנו לו להשאר עד עכשיוו ואני לא מסכימה עם זה שאנתוני צריך ללכת. ה3 הסופיים צריכים להיות קרי, אנתוני וונזל, ולא שיש לי משהו נגד בו, הוא דווקא מצוין, אבל השלושה האחרים טובים יותר.

Sheli a

New member
לא צריך

ממש צריכים אותך עם כל המיליונים שצופים בהם והית מתה שלא יהיה להם כישרון לפחות הם נראים טוב לא כמו הקליי החננה הזה

למעלה