תוצאות היום בסטאר

שניש

New member
הצדק נעשה סוף כל סוף ../images/Emo13.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

סקוט היה היחיד (לדעתי) חוץ מנדיה שהתדרדר בצורה מזוויעה משבוע לשבוע. אוי,איך מבט השמחה שהיה לו כשהוא חשב שהספסל הוא המקום ה"בטוח" נמחק מפניו במהרה.תענוג סאדיסטי שכזה [-{
אמ,רק שאלה אחת- למה נתנו פרחים לפאולה ורנדי בסוף השיר

ענת309

New member
פרחים

באמת נתנו פרחים אבל לסיימון ורנדי ולא לפולה, זה לא היה יפה, באמת תנסו לברר מה קרה עם הפרחים האלה מעניין?????????? ועוד הערה על סקוט בסוף שהוא דיבר הוא אמר שהאנשים אוהבים אותו, אם זה נכון אז למה העיפו אותו סוף סוףףףףףףףףףףףףףף.

שניש

New member
הומואים לשלטון../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

באמת. אני חושבת שצריך להקים מפלגה

Daniella 21

New member
ייייייש../images/Emo6.gif הוא הלך הביתה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

ידעתי שיש אנשים קצת חכמים בארה"ב
והם לא יתנו לסקוטי "דה בודי" להישאר ברביעיה הפותחת למה cuase he sucks וגם בגלל שהוא התנהג בשחצנות ויהירות שהיתה לקונסי ולכן העיפו גם אותו.
אני כל כך שמחה
לרגע פחדתי
שראיתי את השלושה הכי טובים עומדים ואת אנתוני וסקוט יושבים איזה קפיצת התרגשות
נתתי ברגע ששמעתי שהם בטוחים
.. נראה לי מאחר וראין הודיע שיש לאנתוני יומהולדת הם לא יסלקו אותו הרי זה אכזרי
...ביומהולדת של הבנאדם תסלקו אותו
איזה יום הולדת זה
אהבתי את התנצחויות הלשון של ראיין וסיימון
והופתעתי מרנדי שאמר שבשבילו האנשים הנכונים יושבים על הספה עכשיו

Juliann

New member
שחצנות ויהירות שהיתה לקונסי????

סליחה?!!!?!?!? ראית איזשהו ראיון איתו בכלל? הוא האדם הכי לא שחצן שיש בעולם והוא אף פעם לא התנהג כשחצן בכלל! תמיד כיבד את השופטים ואף פעם לא ענה להם! ואם לביטחון על הבמה את קוראת שחצנות זה עלוב ביותר. הרשי לי להכניס מילה חדשה ללקסיקון שלך-פרפורמר. נשמע מוכר?

Daniella 21

New member
קודם כל- כן ראיתי ראיונות איתו

ואם לזה את קוראת פרפורמר אני קוראת לזה שחצנות ויהירות אבל על טעם וריח וזכותי להביע דעה.. עם כל הכבוד ויש לקונסי ועובדה יצא לי לכתוב עליו רק טובות אני לא חייבת להעריץ את האדמה שהוא הולך עליה לכן לא כל מילה עליו חייבת להיות שיר הלל ומזמור אוהבת את השירים שהוא בחר אבל עדיין חושבת שהפרסונה שלו הייתה בעיני, מוצגת כהתלהבות יתר ושחצנות אז לפני שאת משייפת את הסכינים תני להזכיר לך שזה פורום...ולכל אחד יש דעה משל עצמו...ותכנסי את זה ללקסיקון שלך

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gif על תוכנית התוצאות:

עכשיו סיימתי לצפות. היה קשה להתאפק (בכל זאת יום השואה) אבל נהניתי מאוד לקרוא את תגובותיכם. וזו דעתי: 1. הביצוע של bridge over troubled water התחיל טוב אבל היה pitchy in spots מצטרף ל-shine במחלקת "הביצוע הסביר אבל גם לא להיט". לפחות סיימון פולר (יוצר התוכנית) היה מרוצה (קלטתם אותו בחולצה האדומה יוצא מדעתו). 2. ומה לעזאזל היה הקטע המלוקק עם הפרחים? !!!only in america החיוך של סיימון היה כ"כ גדול שחשבתי שעוד רגע תיפול לו הלסת. 3. בפעם הראשונה החבר'ה עשו פרסומת לפורד בלי לתת את קולם. אז מה הקטע? 4. ראיין מלך. כל שבוע הוא מוצא דרך מקורית לתמרן את המתמודדים ועושה זאת כמו מקצוען אמיתי.בהחלט ראוי לכוכב. 5. ההבעה של סקוט-ועל זה נאמר: תמונה אחת שווה אלף מילים. 6. משפט הסיום של סקוט בקליפ הפרידה לכבודו: i just want to be remembered as the guy everybody loved מישהו אמר הפקה נקמנית... יאללה פיינל 4 קודם יום שישי ואח"כ american idol

STA1

New member
שמעתי ברדיו את הראיון של ריאן עם

סקוט..והוא זיין לו ת'מוח במילים אחרות!!

למעלה