תוצאות היום בסטאר

Sweet Misery

New member
איום?

זו הייתה ההופעה הקבוצתית הכי טובה העונה. ההרמוניות היו מעולות. ואם את רוצה לדעת מה דעתי בנושא, תקראי את ההודעה ששרשרתי לראשית.

Juliann

New member
חחח רגע,זאת היתה אמורה להיות ירידה?

שאני אבין?... קליי חנאנה וגאה בזה. הוא לא צריך להיות מלך היופי כדי למכור מיליונים וזה רק אומר כמה הוא מוכשר. ואם היית שומע את הגרסא של קליי אני בטוחה שהיית סותם את פה. פחחחחח אני אומרת לכם מראש, כל מי שלא שמע את קליי שר את זה אין לו מה לענות בכלל... כי אין לכם מושג כמה מעולה הוא שר את זה.

whatever4

New member
בלי קשר לתוצאות....

בו נראה היה היום נפלא
בקשר לתוצאות: יותר מאשר שמחתי שסקוט עף- שמחתי שאנתוני נשאר!!! משום מה התחלתי לאהוב את הבחור....
אני הייתי רוצה שיהיה גמר- בו ואנתוני. כמובן שאני יכולה להמשיך לחלום אבל עדיין....

KerenWelling

New member
הביצוע

באמת היה לא יפה... אני רק שמחה שהם הטופ 4.... ידעתי שהם יגיעו לשם^^ בטח בטופ 3 בו קרי וונזל. בטח קרי תזכה. או משהו כזה.

KerenWelling

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איך נתנו לו להגיע לשלב שכזה בתכנית?! אנואר למשל היה הרבה יותר טוב ממנו!

ענת309

New member
../images/Emo122.gifחברה תחזיקו את עצמכם

חברה מה קרה עוד מעט מכות, גמרתי עכשיו לראות בסטאר את התוכנית, והם שרו יפה מאד, בו היה מעל כולם הקול שלו הולך ומשתפר מהופעה להופעה, סיימון צדק שאמר לו שכולם חובבנים לידו, אהבתי מאד מה שראיין עשה להם הושיב את סקוט ואנתוני על הספה, ראיתם את הפרצוף השמח של סקוט , הוא חשב הנה אני עולה שלב, אבל איזה אכזבה................. הוא כמעט בכה מצער ואני כמעט בכיתי משמחה. לצערי לא ראו את זה אנואר וקונסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sweet Misery

New member
אמנם לא שמעתי את הביצוע של קליי,

אבל שום דבר לא מצדיק כזאת תגובה מגעילה. אני מבינה שאת בטח עדיין זועמת בגלל שקונסטנטין לא שם, אבל לקרוא למתחרים חסרי כישרון? הכל תלוי בעיבוד, יקירתי, ואני בטוחה שאם הם לא עשו את התו האחרון שאת מדברת עליו, זה לא כי לא היה בא להם, אלא כי כך הדריכו אותם. אם את אוהבת את קליי ואת הביצוע שלו, שיהיה לך בכיף. אבל את מפגינה ילדותיות וקטנוניות רבה בחלק מהתגובות האחרונות שלך, כשזו אחת מהן. למה לרדת לכזאת רמה?

Juliann

New member
סליחה? מה הקשר לקונסטנטין בכלל?

זה לא קשור לעיבוד ! אוף את לא מבינה, לשיר הזה צריכים טווח קולי רחב כי יש שם תווים מאוד נמוכים ואז יש תווים מאוד גבוהים והם לא נגעו באף אחד מהתווים זה פשוט עצבן אותי בטירוף. לקחת קלאסיקה שכזאת ולשיר אותה בלי לנסות אפילו להגיע לתווים הגדולים? מה הטעם בלשיר את זה אם ככה?

Sweet Misery

New member
כי זו לא הופעת סולו.

אני לא מכירה את השיר באף גירסא קודמת שעשו לו, אבל את צריכה להבין - הופעה קבוצתית היא לא הופעת סולו. צריך להתחשב בקולות של כולם ולעבוד יותר על ההרמוניות ופחות על הפגנת מנעד וקולות אינדיבידואליים. וזה כן קשור לעיבוד, כי הם לא הכינו את השיר בעצמם, אלא ישב על זה מעבד מוזיקלי כלשהוא. אני בטוחה שזה לא המתחרים שהחליטו לא לשיר את התווים הגבוהים. ולא משנה מה את חושבת - לרדת לרמה כזו שאת קוראת למתחרים חסרי כישרון? את מגזימה. מאוד.

למעלה