אבל לא נראה לי שאחותי תסכים לי...
T tamarhp New member 31/8/03 #28 ואת השם שלי, תמר? אה, בעצם אמור להיות לי כתוב איפשהו.. זה "תמרו" , נכון?
N neko New member 31/8/03 #19 ../images/Emo41.gif הודעת מינהלת קטנה ../images/Emo41.gif היום עקפנו את מחסום ה100 אנשים בפורום .
N neko New member 31/8/03 #24 והיום כבר כתבו בפורום 125 אנשים שלמים. אני רק תוהה כמה מתוכם ישארו עוד שבוע.
D DecayCell New member 31/8/03 #25 תשמע... זה היה מאוד עצוב אם חצאי-אנשים היו כותבים כאן... אתה יודע, זה מדמם והכול.
L lgmtk New member 31/8/03 #27 אני בטוח שיתווספו!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפורום הזה פעיל ומזמין.........^_^............
L lorats New member 1/9/03 #32 אני שמעתי עליו רק היום וזאת גם הודעה ראשונה שאני כותבת (בעיקר בשביל להעלות את מספר האנשים שכותבים בפורום) אבל אני מרגישה ממש לא שייכת, כי חוץ מכמה מילים אני לא יודעת יפנית בכלל, ואין לי מושג על מה מדברים פה כולם
אני שמעתי עליו רק היום וזאת גם הודעה ראשונה שאני כותבת (בעיקר בשביל להעלות את מספר האנשים שכותבים בפורום) אבל אני מרגישה ממש לא שייכת, כי חוץ מכמה מילים אני לא יודעת יפנית בכלל, ואין לי מושג על מה מדברים פה כולם