../images/Emo20.gif המכתב של קוקולה של אמא
היי אחותי, אני לא יודעת איך להתחיל אבל אנסה, אנחנו אחיות מאוד קרובות אמנם את לא מספרת לי הכל אבל עדיין קרובות, יש לנו 9 אחים ואחיות ואנחנו שתינו הכי ביחד, את נסעת לך לחו"ל לחצי שנה ואני שמחה בשבילך אבל כל כך בודדה בלעדייך, אוף הטיול של אחרי צבא המעצבן הזה , כל כך קשה לי פה בלעדייך יפה שלי. אני נשואה ועם ילדים אבל איתך בסביבה הכי טוב לי, את אוהבת את הבנות שלי ודואגת להן ולי ועוזרת לי המון בבית ובשמירה על הבנות,באה איתי לקניות וישנה אצלי המון ואת חסרה לי מאוד,אני חצי בת אדם בלעדייך , כל יום אני רואה את התמונות שלך מהאימייל ובוכה ,בוכה כי את לא ממשית בוכה כי אני מתגעגעת אלייך מאוד, אין לי עם מי לדבר ועם מי להיתייעץ אחותי הקטנה שכל כך חכמה ואיתך אפשר לדבר על הכל , אני סופרת את הימים והדקות עד שתחזרי לארץ, כל יום אני רואה בחדשות או באינטרנט על מטיילים בחו"ל שנקלעים למצבים לא נעימים ואני מתפללת כל יום שתחזרי אלינו בשלום, אני עכשיו מעריכה אותך יותר, אוהבת אותך יותר, חושבת עלייך יותר, ומבטיחה לך כשתחזרי לא אריב איתך ותמיד ידבר אלייך יפה כדי שלא תהיה איתי ברוגז כמו פעם, אתן לך הכל, אכוון אותך בלימודים ואעזור לך בכסף להתחלה בחיים האזרחיים רק תחזרי בבקשה... אני יודעת שאת נהנת בחו"ל וכיף לך אבל אני מתגעגעת אלייך מאוד וגם הבנות שואלות עלייך כל יום, התמונה שלך אצלי במסך המחשב/בפלאפון/בארנק/בחדר, יפה שלי.. אוהבת ומתגעגעת מאווד אחותך הגדולה.