תחרות "דברים שרציתי לומר"- הצבעה

../images/Emo108.gif המכתב של the silence girl1

לאחי אני לא יודעת כמה פעמים יצא לי לכתוב מכתב כזה. ואני חושבת שאף פעם לא כתבתי מכתב אלייך. וכנראה שזה יהיה עוד מכתב שלא נשלח. ואני יודעת שאני לא תמיד מראה את זה. ולפעמים זה נראה כמובן מאליו... אבל אתה יקר לי. גם אם זה לא תמיד נראה ככה. גם אם אני לא אומרת מספיק עד כמה אתה חשוב לי. וכבר עברו כמה שנים מאז אותו ערב. אותו ערב מדהים... אותו ערב שגרם לי לכל כך הרבה שמחה וחיוך. והייתי רוצה לאחל לך עוד המון שנים כאלה. ואני שמחה על זה שהייתי שותפה לשמחה שלך, שלכם.... ואני רק יכולה להודות שאתם פה. ביחד. ואני שמחה שטוב לך. ולפעמים משמח אותי לראות אותך משחק כמו ילד קטן... ומוזר שלרוב השיחות שלנו לא כאלה עמוקות. מן שיחות שטחיות שכאלה. למרות שבזמן האחרון אנחנו מדברים קצת מעבר. ותודה על זה. על המילים שאמרת לי. על השיחות שהתקיימו כי אני יודעת שאתה רק רוצה לעזור. ואני חושבת שיש רק דבר אחד שאני הייתי רוצה לומר לך... תודה. תודה שאתה אח שלי. שאתה האח הגדול שלי. והכי חשוב... תודה על שתי הילדות האלה שהם הדבר הכי יקר לי. וגם אם לא תמיד אומרת.. גם אם לא תמיד מראה את זה.. אוהבת אותך, תמיד! אל תשכח את זה..

ayala65

New member
../images/Emo45.gif

[הכי מדהים, בעיקר כי הוא כתוב כל כך כמו שאני כותבת...]

../images/Emo55.gif המכתב של פיית השוקו

נסיכה עם שיערות זהב הוא נולד להיות מה שהיה וגדל לתוך ילדות קסומה הוא שיחק וצחק בין המטטרות והעצים שבמושב. הוא למד לרכב על אופניים המציא משחקים בחול והגיע הבייתה מאובק עם חיוך בין העיניים הוא היה נסיך בן יחיד עם שערות זהב והוא כל-כך רצה אח בגיל תשע הוא קיבל במתנה נסיכה עם שערות זהב הוא היה לה אח הוא היה לה רע הוא היה לה כל מה שרצתה שיהיה אביר וקוסם וליצן מציל אותה כמעט תמיד ברגע האחרון... מכל חלום רע, מכל יום ראשון..... אז היא תמיד תמיד זכרה להציל אותו בחזרה והיא הייתה מאושרת... בחגיגות יום-ההולדת שלה הוא תמיד הפתיע הם צחקו ביחד הוא לימד אותה לשחות הם שרו את השירים שהוא הכי אהב וגם שירים של בנות כשאימא הייתה עצובה והסתגרה הוא היה שם בשבילה במקום אימא כשאבא עזב הוא לקחת אותה לטיול לארץ הפיות הנשכחות והיא האמינה... ואז יום אחד הוא חזר הבייתה עם מדים ועם חברה עם שערות זהב ממש כמו שלה ועדיין הוא לחש לה... לעולם לא אעזוב אותך אני תמיד אוהב אותך ובלילה אחד של קיץ הם הגיעו היא הסתכלה על התמונה שאהב היא על כתפיו מונפת גבוה ידיה בידיו הם אמרו: תאונה הם אמרו: החייל והיא עמדה שם וכל מה שיכלה לשמוע היה את השיר שאהב: "בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב" והיא עדין לא מאמינה.....

למעלה