תחרות הדבר הכי מוזר/שרוט שעשיתם

Betterfly

New member
גלולה אחת זה לא משנה

ואין לזה שום קשר למה נעשה ביום אי לקיחת הגלולה. זה לא כמו קונדום. חבל שיש כזו בורות בעניין.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifלפי הנייר שמגיע עם הגלולות

גלולה אחת בהחלט משנה. מומלץ לקרוא אותו.

Betterfly

New member
כל חברה

מבטחת את עצמה. מהיכרות עם המנגנון (יש לי רקע מדעי), גלולה אחת לא משנה את ההשפעה של לקיחת גלולות לאורך כל החודש, אפילו החברה רושמת "אם שכחת גלולה" וכו'.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifמעניין, אבל עדיין לא מצדיק

את הטענה שיש בורות בנושא. לא כולנו באים מרקע מדעי, ואנחנו נאלצים להסתפק בהוראות של רופא או של הגלולות.

Betterfly

New member
לכן חבל שיש בורות

זה מה שאמרתי... אנשים מתנהגים בטירוף לפעמים על דברים בגלל שלא קיבלו אינפורמציה נכונה. אבל תפתחי את חוברת הגלולות או תשאלי כל גניקולוג- לשכוח גלולה אחת לא מסכן אותך.

פרצלה

New member
איזה המצאות ואיזה קישקוש

מאיפה בדיוק מצאת כדור שממש דומה? הכלת לבית מרקחת וביקשת מהרוקח?

../images/Emo70.gifלכל המפקפקים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה מספיק חשוך כדי שהיא לא תראה איזה כדור היא לוקחת. ואתם לא חייבים להאמין.. סתם רציתי לשתף. ונכון שבגלל מחסור בגלולה אחת לא נכנסים להיריון, אבל היא בנאדם מספיק לחוץ והיסטרי כדי לעשות פאניקה בכל סביבתה (ואכן לא קרה כלום בסוף, אבל זה סתם משעשע).

childling

New member
מצחיק ביותר!

לרגע נבהלתי, חשבתי שבכוונה רעה ולאורך זמן- אז, זה היה יכול להיות איום ונורא. אבל יצא לך כזה מצחיק...
סיפורי אחים זה תמיד טוף.

c a s t e l

New member
מעשה נקם

בכיתה יב סגרתי חשבון עם ילד שהציק לי די הרבה...כשכולם היו בבריכה הלכתי למלתחה לקחתי משם את המכנסיים שלו לשירותים .. ועם חוט ומחט שהבאתי בעוד מועד תפרתי את המכנס למטה. והכנסתי לשם עשרות קוצים שקטפתי מעץ סברס.. והחזרתי את זה חזרה כאילו לא ארע דבר.... הצרחות עד לב השמים והיסטריה שהייתה והצליעה של הרגל במשך שבועיים.. גרמה לי להבין כמה זה חמור ..אבל בסתר ליבי די נהנתי

M e n s R e a

New member
איזה חארטה

תהיתי האם הסיפורים שמגיעים לשער אמיתיים או לא. מדי פעם זה נשמע מענין מדי בשביל להיות. עכשיו אני יודע.

just 20 f

New member
חחחח... תן לי להרגיע אותך.

קודם כל- אם היא גילתה את זה יום אחרי היא היתה יכולה לקחת את "גלולת היום שאחרי" (פוסטינור, בהנחה שהיא היתה קיימת באותם ימים, כן?) וכנראה שזה היה מונע הריון. דבר שני- היית ילד קטן ומה כבר ידעת? אז לא נראה לי שיש לה עילה לנקמה בך.
ודבר אחרון- נראה לי שטוב שההורים שלכם גילו מה היא עושה, אם היא לא סיפרה להם בעצמה. אז בסה"כ, גם אם זאת היתה לגמרי שטות שלך, כנראה שעשית בשכל והכל היה על השולחן.

idanias

New member
הפוסטינור הזה הבנתי שזה

כאבי תופת אם אתה לוקח את הכדור הזה

just 20 f

New member
מה? חחחחח... ממש לא!!

(ויש לי ניסיון עם 3 בערך...) מה שכן- אני מפחדת לחשוב או יותר נכון לדעת מה זה עושה לגוף שלי כשאני לוקחת את זה. אחרי כל פעם שלקחתי אמרתי שזאת הפעם האחרונה בהחלט ואז היתה עוד פעם... אבל מהיום- אין. לא לוקחת את זה יותר (וכרגע גם גלולות לא, מאותה סיבה... וגם כי אין לי חבר קבוע).

idanias

New member
את לא רוצה באמת לדעת מה זה עושה לגוף שלך...

עשו לנו הרצאה ענקית על זה ,ואמרו לנו שזה כאבי תופת!! כי זה עושה כל מיני בגוף שאני לא אפרט כאן

למעלה