אני לא עומד בזה..... כמה מרגש
T tberger New member 30/6/03 #50 טוב תראו אין לי תמונה כאן כי כל התמונות נשארו אצל הורי וכמו כן אין לי סורק ולכן אני מצרף את תמונת בני שכולם אומרים שהוא דומה לי שתי טיפות מים אז לשיפוטכם
טוב תראו אין לי תמונה כאן כי כל התמונות נשארו אצל הורי וכמו כן אין לי סורק ולכן אני מצרף את תמונת בני שכולם אומרים שהוא דומה לי שתי טיפות מים אז לשיפוטכם
C claimbing New member 30/6/03 #54 הנה אני ../images/Emo3.gif...ילדה, אותי את מאמצת? משמאל אני והחתולה שלי נפאל...[שהייתי בערך בגיל שאני בתמונה אחותי חטפה אלרגיה לחתולה ואמא שלי הייתה חייבת למסור אותה לצער בעלי חיים ]
הנה אני ../images/Emo3.gif...ילדה, אותי את מאמצת? משמאל אני והחתולה שלי נפאל...[שהייתי בערך בגיל שאני בתמונה אחותי חטפה אלרגיה לחתולה ואמא שלי הייתה חייבת למסור אותה לצער בעלי חיים ]
י ילדה בלבן New member 30/6/03 #56 בהחלט ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif אבל אני תוהה... כולם בלונדיניים בפורום הזה
C claimbing New member 30/6/03 #63 אני נשארתי בלונדיני ../images/Emo3.gif ולא - לא תקבלו תמונה עדכנית... דור יושב לי על הראש כבר חודשים בנוגע לזה [והוא לא קיבל]
אני נשארתי בלונדיני ../images/Emo3.gif ולא - לא תקבלו תמונה עדכנית... דור יושב לי על הראש כבר חודשים בנוגע לזה [והוא לא קיבל]
D dors New member 30/6/03 #62 הנה תמונה של החתול ../images/Emo13.gif http://img.tapuz.co.il/forums/14593637.jpg
S Salem New member 30/6/03 #61 הסורק מקולקל ../images/Emo10.gif אבל תדמיינו... בלונדיני בהיר מאוד עם עיניים כחולות שדומה למקולי קלקלין
הסורק מקולקל ../images/Emo10.gif אבל תדמיינו... בלונדיני בהיר מאוד עם עיניים כחולות שדומה למקולי קלקלין
S Salem New member 1/7/03 #66 טוב זה מה יש... אין סורק... והמצלמה הדיגיטלית מאוד לא טובה במקומות סגורים. אז האיכות גרועה והצבעים לא משהו... אבל תסתפקו עד שאני אגיע לסורק.
טוב זה מה יש... אין סורק... והמצלמה הדיגיטלית מאוד לא טובה במקומות סגורים. אז האיכות גרועה והצבעים לא משהו... אבל תסתפקו עד שאני אגיע לסורק.
S Salem New member 1/7/03 #69 חחח ממש לא ../images/Emo3.gif אבל אמרתי בהודעה הראשונה: "אבל תדמיינו... בלונדיני בהיר מאוד עם עיניים כחולות שדומה למקולי קלקין" אני ממש לא רואה את הדמיון... מצטער... אבל אחרים רואים כנראה...
חחח ממש לא ../images/Emo3.gif אבל אמרתי בהודעה הראשונה: "אבל תדמיינו... בלונדיני בהיר מאוד עם עיניים כחולות שדומה למקולי קלקין" אני ממש לא רואה את הדמיון... מצטער... אבל אחרים רואים כנראה...
S Salem New member 1/7/03 #75 אתה יודע כמה אנשים קוראים לי ככה../images/Emo35.gif יותר מדי עזוב, כל פעם שמישהו רואה אותי בפעם הראשונה הוא מתבלבט למי אני דומה יותר: מקולי קלקין, ראיין פליפה (משחקי פיתוי), לאונרדו דיקפריו ( ) וג'סטין טימרבלייק ( )... לרוב מקולי מנצח
אתה יודע כמה אנשים קוראים לי ככה../images/Emo35.gif יותר מדי עזוב, כל פעם שמישהו רואה אותי בפעם הראשונה הוא מתבלבט למי אני דומה יותר: מקולי קלקין, ראיין פליפה (משחקי פיתוי), לאונרדו דיקפריו ( ) וג'סטין טימרבלייק ( )... לרוב מקולי מנצח
E [eLad] New member 1/7/03 #77 וואלה, ראיין פליפה ../images/Emo13.gif באמת דומה לך עכשיו. [שים כדי שלא תעלב, אמרתי "דומה לך" ולא שאתה "דומה לו" ]
וואלה, ראיין פליפה ../images/Emo13.gif באמת דומה לך עכשיו. [שים כדי שלא תעלב, אמרתי "דומה לך" ולא שאתה "דומה לו" ]