חחח אם אתה אומר...
ח חוצפאי חוֹלה New member 1/7/03 #83 אתם חיים בסרט, זה לא מקולי קלקין ולא שום דבר אחר. אתה כל כך דוסון לירי
ח חוצפאי חוֹלה New member 1/7/03 #89 תקשיב נשמה. בתוֹר אחד שנישק את קייטי הוֹלמס, במקוֹמך הייתי סוֹתם ת'פה ואוֹמר תוֹדה
S Salem New member 1/7/03 #90 ../images/Emo3.gif הוא מכוער פחד ג'יימס ונדר ביק יאק (אגב, גם את זה כבר אמרו לי בעבר... אבל לא על תמונת ילדות שלי )
../images/Emo3.gif הוא מכוער פחד ג'יימס ונדר ביק יאק (אגב, גם את זה כבר אמרו לי בעבר... אבל לא על תמונת ילדות שלי )
ח חוצפאי חוֹלה New member 1/7/03 #91 אני חוֹשב שאתה מפספס את כל העניין מבחינתי יכוֹלת להיוֹת לורדה רזיאל ז'קונט. אם יצא לך לנשק את קייטי הוֹלמס - אתה מלך
אני חוֹשב שאתה מפספס את כל העניין מבחינתי יכוֹלת להיוֹת לורדה רזיאל ז'קונט. אם יצא לך לנשק את קייטי הוֹלמס - אתה מלך
D dors New member 1/7/03 #68 גם לי היו עיניים כחולות ../images/Emo10.gif הם נעלמו עם הזמן בכל אופן, היית יורד לרחוב לצלם את התמונה...
גם לי היו עיניים כחולות ../images/Emo10.gif הם נעלמו עם הזמן בכל אופן, היית יורד לרחוב לצלם את התמונה...
N naatz New member 1/7/03 #78 גיל 3 או 4. את התמונה הקטנתי, חתכתי, כיווצתי... ובכ"ז נשארתי חמוד naatz
N naatz New member 1/7/03 #96 אהה... ../images/Emo13.gif באופן עקרוני אני טורח לדאוג שתמונות שלי לא ימצאו את עצמן ברשת (סיפור ארוך, לא נלאה בפרטים). הגודל הקטן זו הפשרה, וגם זה חד פעמי. בוקר טוב naatz
אהה... ../images/Emo13.gif באופן עקרוני אני טורח לדאוג שתמונות שלי לא ימצאו את עצמן ברשת (סיפור ארוך, לא נלאה בפרטים). הגודל הקטן זו הפשרה, וגם זה חד פעמי. בוקר טוב naatz
G genotip New member 2/7/03 #123 תראו איזה חמוד הוא היה פעם... ../images/Emo13.gif ותראו מה יצא ממנו... זה הזקן, ללא ספק הזקן.... לצומת ליבך, הגדלתי לA4 ותליתי בסלון
תראו איזה חמוד הוא היה פעם... ../images/Emo13.gif ותראו מה יצא ממנו... זה הזקן, ללא ספק הזקן.... לצומת ליבך, הגדלתי לA4 ותליתי בסלון