בעזריאלי, ליד הטאוור רקורדז
K keisamit New member 7/2/06 #13 ../images/Emo45.gif13.3!!1 מפגשישרא. ../images/Emo187.gif זה הכי נוח, אני מניחה...
ב בטי בופ האחת New member 7/2/06 #14 מקווה שאני לא יכולה..... (וואי אני מזה לא קשורה.......) אני גרה ממש רחוק......
ב בטי בופ האחת New member 7/2/06 #30 מהצפון..... של ים המלח.. חחחח... אוףףףףףףףף...... מישהו פה מהדרום.....?????
M MyMystery New member 9/2/06 #58 אמא שלי לא מרשה לי אבל><"../images/Emo203.gif הייתי יכולה ביום שמתחפשים להגיד שאני הולכת לביצפר..בחופש אין מצב..
אמא שלי לא מרשה לי אבל><"../images/Emo203.gif הייתי יכולה ביום שמתחפשים להגיד שאני הולכת לביצפר..בחופש אין מצב..
מ מישל דפ New member 7/2/06 #19 ../images/Emo31.gif אני לא יכולה אני אהיה באנגליה! ייייאאאאאאאאאאייייייייייי!!!
B Black Dark Fairy New member 8/2/06 #43 אוףף מישההה!!!!! אבל לא אמרת להם מה את תקני שם.. מה החלטת בסוף?
מ מישל דפ New member 10/2/06 #65 מממ... אני מטלבטת בין הדיוידי לבין בובה... נראה לי אני אקנה בובה כי יש סיכוי שהדיוידי יגיע לארץ ובובה לא..
מממ... אני מטלבטת בין הדיוידי לבין בובה... נראה לי אני אקנה בובה כי יש סיכוי שהדיוידי יגיע לארץ ובובה לא..
J J u s t M a y a New member 7/2/06 #28 ../images/Emo122.gif כעקרון אני לא ממש כותבת פה חוץ מלפרסם את הפיקים שלי, אבל בכל זאת, אפשר להידחף? *פרצוףפאפי* אפשר לשחד אתכם באוריאו?
../images/Emo122.gif כעקרון אני לא ממש כותבת פה חוץ מלפרסם את הפיקים שלי, אבל בכל זאת, אפשר להידחף? *פרצוףפאפי* אפשר לשחד אתכם באוריאו?