בושי והיכלמי! יש בנאדם שלא אוהב אוריאו?
K keisamit New member 8/2/06 #47 שוטה. ילדה שוטה! ../images/Emo187.gif זה לא "עוגיה", זה שלמות... הטעם הרך של הציפוי עוגיית השוקולד הפריכה שמסביב, המתקתק.. שלא נדבר על הקרם וניל משכר החושים מתוק כרעל.. טוב, אולי קצת הגזמתי. אבל זה טעים. באמא'שלי.
שוטה. ילדה שוטה! ../images/Emo187.gif זה לא "עוגיה", זה שלמות... הטעם הרך של הציפוי עוגיית השוקולד הפריכה שמסביב, המתקתק.. שלא נדבר על הקרם וניל משכר החושים מתוק כרעל.. טוב, אולי קצת הגזמתי. אבל זה טעים. באמא'שלי.
G GUILTY New member 8/2/06 #45 כי אני מסימת את השירות לפני המפגש ואני יתחיל לעבוד או ללמוד אז זה יהיה דיי קשה. ואיזה חמודה את גם אני ממש רציתי לבוא.
כי אני מסימת את השירות לפני המפגש ואני יתחיל לעבוד או ללמוד אז זה יהיה דיי קשה. ואיזה חמודה את גם אני ממש רציתי לבוא.
B Black Dark Fairy New member 8/2/06 #50 ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif אני גרה ממש רחוק...אז אני לא יודעת אם אני אבוא.. אבל יש סיכויים שאני אבקש להיות אצל דודה שלי ואז היא תסיע אותי...
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif אני גרה ממש רחוק...אז אני לא יודעת אם אני אבוא.. אבל יש סיכויים שאני אבקש להיות אצל דודה שלי ואז היא תסיע אותי...