תלונות בנושאי

טליס15

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo177.gif

אי אפשר לחיות ככה. פשוט בלתי נסבל!!! כמות כזאת של יתושים עוד לא ראינו והרגשנו . עננים של יתושים. מאחר שיש לנו תמיד יתושים אך לא ברמה וכמות כזאת החלטתי לבדוק מדוע??? מתחתנו ברחוב אהוד יש בריכת מים שעומקה בערך מטר - אם לא יותר. כאשר היתושים חוגגים שם - וזה מסביר את כמות היתושים העצומה. מושי - אני שולחת אליך במסר אישי את מספר הבית על מנת שתטפלו בכך בדחיפות. עוד נודע לי שהדיירים פשוט עזבו הבית והבריכה שאמורה להיות בריכת נוי - היא מדגרה של יתושים!! הדייר המתחשב פשוט עזב והשאיר בריכה מלאה מים ומיליון יתושים. אנא טפלו בכך בדחיפות!! המצב בלתי נסבל וכמובן ששום דבר, אבל שום דבר אינו עוזר.

הנחיות המועצה לטיפול ביתושים ../images/Emo177.gif

מצ"ב בזה הסברים והנחיות לעיונכם. ללא עזרת הציבור יקשה מאוד לטפל בתלונות. מחלקת תברואה במועצה משתדלת לטפל בכל פניה ביעילות ובמהירות האפשרית, ובתנאי שהפניה ממוקדת. בברכת קיץ נקי ונעים!

דבורים .... דבורים....../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

נושא הדבורים נדון כאן אבל ממשיך להציק . הדבר בלתי נסבל ביותר ... אתמול הוגנבה שמועה לאוזני שעל הגבעה לידינו יש כוורות של אנשים פרטיים מכפר רות וזאת הסיבה לבעיה אצלינו (לפיד לא סובלים מכך). האם זה נכון? והאם יש דרך לבדוק זאת? ואם כן אז.....

דבורים

מאחר ולא נענתי אשאל שוב מושי, האם ידוע לך על כוורות של דבורים הנמצאות בגבעה לידינו ?

קן צרעות בפינת אהוד-נחל מודיעין

מושי שלום - באחת משתי הערוגות הנמצאות בסיבוב בין הרחובות יש קן צרעות ענק שוקק חיים - הן נמצאות גם על האדמה וגם מסביב. תודה.

shula2005

New member
נ-מ-א-ס כבר!!!!! מתי יהיה הסוף???

אני גרה ביישוב מספר שנים, נהנית מכל רגע, אבל עם בוא הקיץ אנחנו סובלים מאוד. במקום להנות מהעובדה שאנו גרים בבית פרטי עם גינה, אנחנו נמצאים בהסגר. כמות היתושים בלתי נסבלת, הילדים מנופחים מעקיצות, מטופלים בתרופות וסובלים מגירודים, וזה עוד לפני שנעקצו מדבורה/צרעה. מה קורה? כל שנה מובטח שבשנה הבאה יהיה יותר טוב. כל שנה יש אינספור הודעות בנושא אז פורסמו הנחיות, אנחנו ממלאים אחריהן, אבל למה לא נעשה דבר????? למה אנחנו שותקים?? זה בסדר מצדכם ככה לסבול? מילא אנחנו אבל לא חבל על הילדים שסובלים???? ולא מוכנה שהאחריות תפול עלינו! צריך לעשות משהו יישובי, למה בדיוק משלמים ארנונה יפה??????

ninagil

New member
מכת המאה

נכנסו אלינו לפחות 100 היום בערב לאחר שנפתח הדלת לגינה לכמה דקות. עד השעה הזאת אני עדיין נאבקת..... מושי אפשר לבדוק גם השנה עם השכנים לגבי מים עומדים?

טלכספי

New member
כולנו יכולים להשתדל

ולצמצם עד כמה שניתן את מקומות המים העומדים, אך עדיין נשארת פתוחה השאלה - האם יהיה ריסוס איזורי (בהנחה שיש דבר כזה והוא אפקטיבי)? באיזור הבית שלנו אין מים עומדים (או שטרם מצאתי) אך יתושים בשפע! תודה מראש, מאתנו המתגרדים.

איילת למה את מתפלאת???

היתושים קראו לחבריהם ואמרו להם שיש יישוב שלא מרסס, אז שצטרפו לחגיגה! אני לא מבינה למה כולם שותקים בזמן שכולנו סובלים! פשוט סובלים!

אני לא יודע מה זה הגבעה לידינו...

צר לי, אנחנו מוקפים בגבעות. האם תוכלי להפנות אותי לכיוון מוגדר? כבר אמרנו מספר רב של פעמים שלא ניתן למצוא מחט בערימה של שחת ובתנאים כאלו גם לא נתחיל לחפש. אם יש כיוונים יותר מוגדרים נשמח לשמוע. מה גם שדבורים שיש להן כוורת מסודרת בסך הכל מחפשות מזון ובעיקר מים. יש הבדל משמעותי בין דבורים המייצרות דבש ונמצאות בכל ישוב כפרי (ואינן מסוכנות אם לא מרגיזים אותן בכוונה), לבין צרעות.

טלכספי

New member
בבקשה תעשו משהו...!

זו לא התלונה הראשונה, ואני באופן אישי צפיתי באם מבוהלת רצה במעגלים בגן המשחקים עם תינוק על הידיים כשנחיל צרעות סובב סביבם. אני לא יודעת מה הפתרון, אבל אני בטוחה שעם מאמץ ניתן יהיה למצוא מישהו מומחה בהדברת צרעות שהצליחו להפוך את החיים כאן בשעות חחה"צ לבלתי נסבלים! להזכירכם, עקיצת צירעה עלולה להיות אפילו מסוכנת לאלרגים שביננו. בהצלחה, ומהר...!

צודקת בהחלט!!!!!!!

המצב גרוע ובלתי נסבל. אי אפשר לחיות כך - כולם עקוצים וזה נורא. אין לילה שלא מתעוררים מזימזום ליד האוזן וגירודים. חייבים לעשות משהו!!! אי אפשר לקבל את המצב ולהמשיך לסבול!!! די!!! עשו משהו ובמהרה. מדוע לא עושים כלום!!!! שהרי אני לא רואה שום סיבה לא לעשות ריסוס ישובי. אולי אין כאן סדר עדיפויות. אי אפשר לחיות כך!!!

שולה ואוהב, מה אפשר לעשות???

אולי יש איזו שהיא דרך להתארגן ו"להפגין" למען בריאותינו. הרי הכמות היא לא היגיונית, גם לא לג'ונג'לים באפריקה, היתושים עוקצים, יש היסטריה סביב סגירת רשתות ומיגונים אחרים. ממש מלחמה! אי אפשר להנות מהגינה, הילדים סובלים, האורחים כבר לא באים. בואו נעשה משהו!!!! ולמה אף אחד במשך לפחות 3 שנים לא עושה דבר?????????????????????

Dudco

New member
פיצול אישיות?

משום מה נראה לי ששולה 2005, אוהב צדק ועדין אני הם אותו בן-אדם (לכיסוי טוב יותר, תשתדל לכתוב עם פחות !!!!!!! ו ??????)

shula2005

New member
דודקו, אני לא צריכה כיסוי../images/Emo123.gif

ולא זכור לי שאני סובלת מפיצול אישיות, מה שכן, אני סובלת מיתושים. אבל כנראה שלך מפריעה העובדה שיש כאלו שנמאס להם מיתושים. אז את מוזמנת אליי, בערב, לחוויה בלתי נשכחת, ואז נראה אם מה שיפריע לך זה סימני שאלה................................................? בינתיים תסתפקי בידיעה שיש נוספים, מלבדי, שהיתושים מפריעים להם במשך שנים.

אנשים מה קורה פה?

מה יש פה ? אנחנו סובלים מכמות בלתי נסבלת של יתושים ותמיד יש איזה ג'וקר שחייב להראות כמה שהוא יפה נפש? אסור להתלונן על יתושים? גם מזה אתה נפגע - דודקו הנכבד? מה עובר עליך? בכל ישוב שסובל מיתושים יש הדברה, מה הבעיה שגם כאן יעשו כך? מדוע כל פעם קופץ איזה ג'וקר אחר ומראה מה זאת חנפנות ויפה נפש? יש לך בעיה עם סימני הקריאה וסימני השאלה? אז תטפל בעצמך ואל תתערב! זה פשוט מעיד על מצוקה וקריאה לעזרה. ברור?????

leari22

New member
אוהב צדק -צודק בהחלט!

לפי דעתי יש כמה אנשים בודדים שפשוט משעמם להם והם חייבים להכנס לפורום, להציק ולהקניט אחרים. גם אצלינו יש כמות מסחררת של יתושים ובכל קירות הבית שי סימני יתושים מעוכים. מעצבן ובהחלט מפריע כמעט בכל דבר. לצערי אנחנו כבר לא יושבים בחוץ מזמן מזמן. באמת אבל באמת חייבים לעשות משהו.ומהר ובקשר למציקים - פשוט לא להתייחס! אולי זאת השיטה עם האנשים הללו. וחבל..

1גידי

New member
למה אתה משתולל

משום מה נראה שדודקו צודק למרות שזה לא משנה את מצוקת המעופפים.

Dudco

New member
על ראש הגנב הכובע בוער

ולא תשמע ממני יותר אתה והיתושים שלך! לארי, אתה מוזמן לבדוק את טענותי. לדעתי אותה הגברת מנסה ליצור פרובוקציות - ראה גם את ההודעות על נווה נופש (אוהב צדק). ואני לא אתפלא אם לא מדובר בתושב המקום.

למעלה